@oOxenonOo
Kaj to znaci da trejdas sa svojom Lisk zalihom? Treba imat muda za to, kaj ako si upravo prodao na dipu a cijena se naglo digne? Zapravo ne znam bas o cemu govorim jer ne trejdam posto nemam muda za to. ja samo od glasanja dobivam jos liska. To je trenutno oko 1000 kuna mjesecno uz ovu nisku cijenu pa i ne cash outam u fiat nego ostavim taj lisk na prvotnu zalihu. To je odlicna stvar kod liska, Ako imas npr 10 000 lsk samo od votanja mozes dobiti jos oko 200 liska mjesecno što je danas oko 1700 kuna. 10 000 liska tj glavnicu drzis longterm a reward od voetanja ti moze bit ko kamata na orocenje. Samo puno više nego u banci
Hehehe
Ne treba ti toliko muda kada znas sto radis. Kada ides na slijepo jel ti se npr. -27% cini kao odlicno vrijeme za ulazak, treba ti tona muda
Vec sa sitno kao 1000LSK, dnevno napravis jako fine novce, mozes bez problema okrenuti svaki dan 50USD ako se samo malo potrudis. Spreed od samo 1000satoshia (znaci cijena gore-dolje za 1000sat) tebi donosi 0.01BTC, takva promjena u cijeni se trenutno dogadja jako cesto.
Ubrzo uvidis da sa samo 1000LSK bez problema dnevno napravis mjesecnu zaradu od votanja sa 10puta vecim iznosom.
- Evo za tebe znam da imas preko 1000LSK koje si dobio znaci sa njima si svakako u profitu, kada iduci puta vidis promjenu od 40-50% gore prodaj nesto toga liska i za neko vrijeme (par minuta,sati,dan) ces kupiti nazad vise Liska, ovisi koliko dobro procitas dip. Najgore sto ti se moze dogoditi je da sa tim besplatnim Liskom zaradis +40-50% sa kojih si izasao. Takve stvari su ziceri, cak iako ne razumijes kretanje cijene.
Ja sam u tome vec skoro 2god svaki dan dokle god su mi oci otvorene
, nakon tolikog perioda lako prepoznajes crvene i zelene svjecice na grafu, dali ih je napravio Polo bot, jesu li individualna kupnja, ili je pomak zbog rasta/pada BTC-a ili USDT, kupuje li bot ili prodaje.. Tako da jednostavno znas iskoristiti neku situaciju.
Npr. jedan moji puni trade nedavno je izgledao ovako:
Sell LSK 0.00032120>Buy BTS>Transfer BTS on margin>Buy BTS on margin 0.00002574>Close BTS margin 0.00004686>Transfer BTS to exchange>Sell BTS 0.00004773>Buy LSK 0.00038674>Sell LSK 0.00071126
Total mess with total profit of 2.14BTC in 6 days
Moj bazicni coin je Lisk, ali potrebno je imati na umu da mi svi zapravo kroz altcoine radimo zaradu u BTC, tako da mi je potpuno prirodno izaci sa dijelom Liska iskoristiti neku priliku, pa se vratiti nazad cak i po vecoj cijeni..