Pages:
Author

Topic: ℂ⋆ Lisk'te delege olmak için adaylığımı koyuyorum ℂ⋆ - page 2. (Read 8122 times)

sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Hocam ne durumda sıralama falan?
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
bob aklıma vpn servisi vermek geldi
vpn.mylisk.net diye bir adres açalım.
aylık 2 lisk ücretle vpn hizmeti verelim ne dersin?

kaç kişi lazım maliyeti çıkarmak için?
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
bob aklıma vpn servisi vermek geldi
vpn.mylisk.net diye bir adres açalım.
aylık 2 lisk ücretle vpn hizmeti verelim ne dersin?
legendary
Bence gayet hoş ve sade olmuş. Faucet falanda koyacak mısın?

faucet de olacak evet, teşekkürler
hero member
Activity: 714
Merit: 500
Bence gayet hoş ve sade olmuş. Faucet falanda koyacak mısın?
legendary
legendary
legendary
Bob abi dönem ödevi tadında bir manual faucet sitesi yazayım ister misin.
temelde bir form mail olarak çalışacak. Smiley
ziyaretçi siteye girip lisk adresini yazacak. submit ettiğinde  biz yanarlı dönerli tamam 2 saate gönderiyoruz yazacağız ekrana.
php sana mail atacak şu kadar gönder diye. sende manual gönderimleri yaptıktan sonra tx listesini bana mail atarsın html ye eklerim. al sana manual faucet

öyle çok uzun olmasın dostum, diyelim ki 250 kişi girdi, bizi zorlamasın Smiley

Madem böyle bir şey yapmaya giriştiniz şu yazdıklarımı dikkate alın.

1. oluşturacağınız formda submit edilen lisk adresini verify etmelisiniz. yani ziyaretçi götünden adres atar sizde peki derseniz komik duruma düşersiniz.
2. işlem başına 0.1 lisk ödeyecek bob. Smiley miktarı doğru belirleyin.
3. lisk in wallet'inda tek işlemde çok alıcıya gönderim gibi bir opsiyon göremedim. bu bağlamda API olayına girmek zorundasınız. Smiley
4. Zz: bu işler düşündüğün kadar basit değil!
5. bu kurguladığınız faucet'i bitcoin için yapmak mümkün. çünkü wallet da multi alıcıya gönderim var. ayrıca madenci ücretini düşük tutma şansınız var.
legendary
ziyaretçi siteye girip lisk adresini yazacak. submit ettiğinde  biz yanarlı dönerli tamam 2 saate gönderiyoruz yazacağız ekrana.
php sana mail atacak şu kadar gönder diye. sende manual gönderimleri yaptıktan sonra tx listesini bana mail atarsın html ye eklerim. al sana manual faucet

öyle çok uzun olmasın dostum, diyelim ki 250 kişi girdi, bizi zorlamasın Smiley
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
ziyaretçi siteye girip lisk adresini yazacak. submit ettiğinde  biz yanarlı dönerli tamam 2 saate gönderiyoruz yazacağız ekrana.
legendary
bob abi sein için 50 lisk alıp oy verdim 49 lisk i de uzun vadeli unuttum kenarda. Smiley
umarım ilk 101 e girmeyi başarırsın. başarılar dilerim.

Çok sağol desteğin için  Smiley

bu gün 62 ye gevşeyince biraz daha aldım Lisk. şimdi bunu oy verdiğim adrese göndersem verdiğim oyun ağırlığı artacak mı?
yani  bu liskler ile yeni bir adres alıp oradan mı oy kullanayım yoksa hal hazırda 1 lisk harcayarak oy kullandığım adrese mi göndereyim?

oy verdiğin adrese gönderirsen artacak oyun miktarı, oyunun ağırlığı artacak daha doğrusu, teşekkürler

Dice nasıl bir artış getirecek diye düşünüyorsunuz?
 Bunun yerine lisk  kullanan basit hızlı çalışan eğlenceli bir servis düşünüp bu hayata olmak gerekli.

Kitleye, bu topluluk için bir proje ürettim diyeceğim
Zz
legendary
bob abi sein için 50 lisk alıp oy verdim 49 lisk i de uzun vadeli unuttum kenarda. Smiley

Çok sağol desteğin için  Smiley

bu gün 62 ye gevşeyince biraz daha aldım Lisk. şimdi bunu oy verdiğim adrese göndersem verdiğim oyun ağırlığı artacak mı?
yani  bu liskler ile yeni bir adres alıp oradan mı oy kullanayım yoksa hal hazırda 1 lisk harcayarak oy kullandığım adrese mi göndereyim?
Zz
legendary
 Dice nasıl bir artış getirecek diye düşünüyorsunuz?
 Bunun yerine lisk  kullanan basit hızlı çalışan eğlenceli bir servis düşünüp bu hayata olmak gerekli.
legendary
Bugün 100k sahibi bir çinlinin 15k sını kazanabildim, 274. sıraya çıktım, buradan itibaren ilerlemek oldukça zor.

Lisk için dice scripti arıyordum biriyle anlaştım, şu anda hazır scriptini lisk'e uyumlu hale getirmeye çalışıyor.
legendary

Çok sağol desteğin için  Smiley
Zz
legendary
legendary
Oy veren dostlar, diğer delegeler oy için kullanılan adresleri istiyorlar, bir nevi güven tazelemek için, adres nolarınızı özel mesaj yoluyla paylaşabilir misiniz?

bob, www.mylisk.net de destekçiler listesi yayınlayalım.

hocam bu haftasonu yeni testnet çıkıyormuş, ilk yayınlayanlardan olursak büyük aşama kaydederiz sanıyorum, dice scripti arama çalışmalarım devam ediyor, iyi tasarımlılar biraz pahalı, aramaya devam edeceğim, faucet için de arayışlar devam ediyor. Sıralama 280 hala, iyi geldik Smiley 79 kaldı .
legendary
Oy veren dostlar, diğer delegeler oy için kullanılan adresleri istiyorlar, bir nevi güven tazelemek için, adres nolarınızı özel mesaj yoluyla paylaşabilir misiniz?

bob, www.mylisk.net de destekçiler listesi yayınlayalım.
legendary
legendary
Tahminim 60k sınırını aştık, birkaç tane balinayla ilk 201'e gireceğiz inşallah

280. sıradayım, vote back listimdekilere de oy verebilirsiniz, oy verenler lütfen yazsın, destekçiler kısmına ekleyeceğim

1 lisk ile 32 kişiye oy verilebiliyor yazıyor burda
sana oy veririrken bu listedekilere de oy verirsek kümülatif olarak mı etki edecek?

Evet bana ve onlara aynı oranda etki ediyor.
Pages:
Jump to: