Pages:
Author

Topic: ℂ⋆ Lisk'te delege olmak için adaylığımı koyuyorum ℂ⋆ - page 4. (Read 8120 times)

legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
5k lisk olan hesapla oy verdim umarım faydası olur.

Teşekkürler hocam, şimdi mi verdiniz?

Edit: Bugün ilk defa liskchatte kendimi tanıttım, forumdan birkaç tane üyeyle arkadaş oldum ve mentalpanda da oy verdi. 120 kişi yukarı çıktım. 355. sıradayım şu anda.

Destekliyoruz.
linux - server - hosting vs ne lazımsa benden.

www.mylisk.net de node umuz yayında. yazılımsal upgrade de tamamlandı. kız gibi sunucu oldu Smiley
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001

Teşekkürler hocam, şimdi mi verdiniz?

Edit: Bugün ilk defa liskchatte kendimi tanıttım, forumdan birkaç tane üyeyle arkadaş oldum ve mentalpanda da oy verdi. 120 kişi yukarı çıktım. 355. sıradayım şu anda.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
legendary
Şöyle bir durum da var, 1 lisk çekip oy attığınızda, 1 liski geri göndereceğiniz için cüzdanın oyu 0 sayılıyor tekrardan, en iyi yöntem lisk topluluğundan oy kazanmak, foruma gelen olursa haber versin lütfen
legendary
501'den 476. sıraya yükseldim.

101. Kişinin kaç oy aldığı gözüküyor mu? İlk 101'e sokmak adına yapabileceğimiz bir şey var mı? Eğer varsa hep beraber birşeyler yapalım, ancak yoksa da boşuna kürek çekmeyelim bence enerjimizi başka yerlere harcayalım Smiley

reddit de ilk 100 içinde olmak için minimum 40.000 oy almış olmak gerekiyor diye okumuştum. çok ciddi rakam

Peki, delegelerin getirisi ne olacak? eğer 1 oy 1 Lisk ise 40Bin oy için şu anda 50 bin liradan biraz daha fazlasını gözden çıkartmamız lazım..

Delegeliğin getirisi uzun vadede yatırılan parayı çıkartıp kara geçirecek ise, bir fon toplayarak Bob'u delege yapabiliriz belki

Bob da kar dağıtımı yapar Smiley

1 oy 1 lisk ama, içinde 1000 lisk olan hesabın etkisi daha yüksek diyorlar, 100 milyon liskin ne kadarından oy aldığın önemli oy sayısından ziyade, 1000 lisk dolu 1000 hesaptan oy alırsam yüzde 1 yapacak.

Ancak şunu da söylemeliyim, bu konuya dair net bir açıklama gözüme çarpmadı henüz.

Bu hafta 6 7 farklı ip'den bunu deneyeceğim.

Eğer vps, dedicated sponsoru olmak isteyen varsa memnuniyetle kabul edilir.

Geri ödemesi yarım saat içinde yapılacak liskler de öyle

Eğer içinde lisk geçen bir domaininiz var veya bu alanda bir yatırım yapmak isterseniz, domain isimlerinizi de kampanyamda kullabilirim.

edit: Onaylandı evet, oy verenlerin lisk hacimleriyle orantılı
legendary
472. sıradayım.

Bugün kısaca kendimi tanıttım lisk chatte.

Bu akşam da foruma post atacağım, destekçim mhanbostanci'dan bahsedeceğim.

Kısa vadeli hedefim ilk 300'e girmek bu hafta, topluluk desteğine göre her şey netleşir, bahsedilen gelire ulaşabilirsem, bir mining cihazı alıp foruma bitcoin hayratı yaptırmayı düşünüyorum Smiley

Destek olmak isteyen herkesi beklerim.
legendary
kar dağıtımı tabi ki yaparım, temel olarak sistemi anlamak ve buna göre strateji belirlemek gerekli, şu anda mhanbostanci teknik anlamda bana destek oluyor, node kurulumu, server vs.
Ardından lisk forumunda oy çalışmalarına başlayacağım.

Node kurulumu bitti.
alan adı alınıp whois bilgileri gizlendi.
domain cloudflare servisine bağlandı.
site yayında.
www.mylisk.net veya mylist.net adreslerinden ulaşılabilir.

ellerine sağlık
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
kar dağıtımı tabi ki yaparım, temel olarak sistemi anlamak ve buna göre strateji belirlemek gerekli, şu anda mhanbostanci teknik anlamda bana destek oluyor, node kurulumu, server vs.

Node kurulumu bitti.
alan adı alınıp whois bilgileri gizlendi.
domain cloudflare servisine bağlandı.
site yayında.
www.mylisk.net veya mylist.net adreslerinden ulaşılabilir.
legendary

101. Kişinin kaç oy aldığı gözüküyor mu? İlk 101'e sokmak adına yapabileceğimiz bir şey var mı? Eğer varsa hep beraber birşeyler yapalım, ancak yoksa da boşuna kürek çekmeyelim bence enerjimizi başka yerlere harcayalım Smiley

reddit de ilk 100 içinde olmak için minimum 40.000 oy almış olmak gerekiyor diye okumuştum. çok ciddi rakam

Peki, delegelerin getirisi ne olacak? eğer 1 oy 1 Lisk ise 40Bin oy için şu anda 50 bin liradan biraz daha fazlasını gözden çıkartmamız lazım..

Delegeliğin getirisi uzun vadede yatırılan parayı çıkartıp kara geçirecek ise, bir fon toplayarak Bob'u delege yapabiliriz belki

hero member
Activity: 661
Merit: 581

Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077

hero member
Activity: 661
Merit: 581

legendary
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Bob hiç ugrasma bencede.. Piyasadaki çakallar sana,bana yedirtmez block başina 5liski...
member
Activity: 105
Merit: 10
Oy vermede hesaptaki lisk miktarının etkisi çok büyük örneğin hesabında 1 lisk olan 10 kişinin oy vermesiyle hesabında 10 lisk bulunan 1 kişinin verdiği oy eşdeğer sayılıyor. Bunu dikkate almanızda fayda var.. Ama tekrar söylüyorum ilk 101 neredeyse imkansız ben gene bildiklerimi söyleyeyim belki faydası olur.. Başarılar..
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
forging de bobmarley650 yi buldum. send lisk diyor isminin yanında ordan gönderince mi oy vermiş oluyoruz. vote diye birşey  yazmıyor orda. yada ben bulamadım

İsmimin yazdığı kutucuğa tıklayıp yukarıdan vote demeniz gerekli hocam

işlem tamam, inşallah 101 girersin

Teşekkürler desteğiniz için, dün 571 bugün 501. sıradayım.
Yıldızlara ve ötesine

sanırım bir kişi en fazla 33 kişiye oy verebiliyormuş. belli kişilerle anlamış bir yere kadar ortak hareket edilebilir. sana oy verenlere, sende oy verirsin. çünkü tepedekilerin oyu yüksektir
legendary
forging de bobmarley650 yi buldum. send lisk diyor isminin yanında ordan gönderince mi oy vermiş oluyoruz. vote diye birşey  yazmıyor orda. yada ben bulamadım

Teşekkürler desteğiniz için, dün 571 bugün 501. sıradayım.
Yıldızlara ve ötesine
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070

legendary

Pages:
Jump to: