Pages:
Author

Topic: Litecoin Fiyatı 2018’in En Düşük Seviyesini Gördü - page 3. (Read 541 times)

full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Litecoin ve Neo gerçekten çok düştü, Ethereum bir nebze piyasanın düşüşüne rağmen iyi direndi diyebiliriz.
member
Activity: 336
Merit: 10
LTC bence olması gereken değerin çok çok altında ve daha da düşebilir diye düşünüyorum btc düştükçe hiç bir coinin uzun sürede artabileceğini düşünmüyorum dikkat etmekte fayda olabilir diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 20
Merit: 0
Arbitraj için çok iyi oldu. Türkiye ile yurtdışı borsaları arasında arbitraj yapılır durumda idi. ama sanırım artık fiyatlar eşleşti. Malum türkiye piyasaları çok hacim olmadığından dolayı hızlı cevap vermiyor yükseliş ya da düşüşlere
member
Activity: 210
Merit: 16
Sadece Litecoin olsa iyi NEO , ETH gibi güçlü coinlerinde hali içler acısı. Boğa geldi geliyor derken elimizdekiler eriyip gidiyor. Satmadığımız için zararda sayılmıyoruz ama acil para lazm olsa şuanda zarardayız hep terste kaldık
member
Activity: 406
Merit: 12
Düşmeyen coin kalmadı ki. Litecoin piyasanın sağlam coinlerinden biri. Bitcoin yükselişe geçtiğinde, tekrar eski seviyelerine dönmekte zorlanmayacaktır. Tekrar 300 dolar bandına gelmesi zaman alacak olsa da, elinden çıkarmayıp satmayanlar uzun vadede kazanacaktır.
member
Activity: 448
Herşeyin bu kadar düştüğü bir ortamda falanca düştü filanca battı demek doğru değil. Eğer piyasa içinde ise bütceniz btc karşısında ki düşüşlere göre pozisyon alınmalı. Dışarda $ ınız var ise ne alsanız kardasınız, TL niz varsa şu anda sakattasanız Smiley.
member
Activity: 238
Merit: 14
355Dolarlardan alanları hatırlıyorum. Piyasayı bilmediği halde girip işte şöyle yükseldi işte böyle yükseldicilerin gazıyla hareket edenleri çok iyi biliyorum. Ayrıca bir firstcoin grubu vardı. Şu BTC 17k dolarları gördüğünde gördünüzmü zengin oldunuz diye yayınlar yapan. Şimdilerde facebookta kendilerini görmek mümkün değil.
member
Activity: 336
Metahash
Bütün piyasa yere çakılmış vaziyette zaten. Litecoin in düşmesi de normal. Herhangi bir şey alınsa burdan sonra zararı olmaz herhalde. En azından scam olmazsa.
newbie
Activity: 84
Aslında bu litecoin neo vs. bu kadar aşığılara düşmüşken alabilmek lazımdı. Büyük büyük aksilik olmazsa bu projeler yürür gider
member
Activity: 784
Merit: 18
bence alım fırsatıdır piyasa şuan kötü zaten bu yüzden bu tür değerlere şaşırmamak gerek. Tabi ltc kısa sürede kendini toparlayacaktır diğer coinlerin de böyle olacağını düşünüyorum
member
Activity: 280
Bithumb'a siber saldırı sonrası ilk sekiz epey aşağı yuvarlandı. Tabi Ltc'de nasiplenen koinlerden oldu ve 2018 yılının en düşük seviyesine demir attı. Bu tür aksiyonlar kripto dünyasında dengeleri bir anda değiştirip balinaların ekmeğine yağ sürerken, yeni yatırımcılarada dipten alım fırsatı veriyor.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Fiyat biraz düşerse, atıyorum o ilk fırladı evrelere 15 $ seviyelerine o zaman gözü kapalı alınırdı. Şimdi ise o büyük şişmenin düzeltmesini yapıyor tahminen, ayı devam ettiği sürece inmeye devam edecektir.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Aslında alınır kar da edilir ama litecoinin öyle ethereum gibi alıp başını gideceğini sanmıyorum.Çok param olsa yatırım yapardım sadece.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Buralardan bir daha düşerse çok fazla yatırımcı piyasaya küser, borsa hacimleri haziran ayında %75 %80 oranında düştü.
Dip bölgede olmamız muhtemel.
newbie
Activity: 196
piyasa genel olarak düşüşte olduğu için bütün coinlerde bir düşüş yaşandı kimisi hiç görmediği kadar düşük seviyeleri gördü. Şu durum da litecoin alınabillir fikrimce
newbie
Activity: 182
Konunun açıldığı gün 89 dolara kadar geri çekilmiş, bir haftada biraz toparlayarak tekrar 97 dolar seviyesine kadar ulaşmış. Litecoin için belki görülemeyecek rakamlar.
newbie
Activity: 4
sadece ltc değil tüm altlar dipleri gördü
member
Activity: 462
litecoin yerlerde sürünüyor hanidir, ltc'nin sahibi elindeki ltc'leri sattıktan sonra sürekli düşüş içerisinde ilerledi ltc ben şahsen borsalarda transfer amaçlı kullanır oldum kendisini düşük fee ve hızlı geçtiği için.
newbie
Activity: 168
elimizi neye atsak kuruyor arkadaş. ltc sağlam coin dedik aldık 100 doların altına düştü. mecbur beklemedeyiz aldıgım rakamı görürsem satıcam
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Dahada azalacak üstad dahada azalacak merak etme bu gidişat iyiye işaret değil
Pages:
Jump to: