Pages:
Author

Topic: Litecoin Fiyatı 2018’in En Düşük Seviyesini Gördü - page 4. (Read 541 times)

jr. member
Activity: 252
Merit: 1
Bitcoin sert hareketler yapmazsa, bulunduğu noktadan kısa vadede %20 si var gibi görünüyor. Gerçi bu rakam çoğumuzun alış rakamıdır.
member
Activity: 406
Merit: 10
Valla ben tüm btc ile zrx alıcam. Düşüşten sonra her zaman hızlı çıkmıştır. Bakalım ayağım uğurlu gelecek mi  Cheesy

Bende dün aynı şeyleri düşündüm. Güvenilen tokenlardan olduğu için düşüş sonralarında en hızlı toparlayanlardan biri oluyor.
full member
Activity: 532
Merit: 151
Şuan en garanti kazandıracak alt ltc gözüküyor ama kimse şu durumda piyasaya nakit sokmak istemez işimiz yine balinalara kaldı
full member
Activity: 434
Merit: 100
Lite-pay in iptalinden sonra bir çok kişi bu beklentiler içerisindeydi zaten. Fakat bu durumu sadece buna mal edemeyiz hepimiz biliyoruz ki son zamanlar da piyasada kendini bir adım öne atabilen bir coini geçtim sabit yerinde sayan bir coin dahi çok nadir bu sebepten dolayı piyasanın azizliğine uğramış bir coin daha.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Valla ben tüm btc ile zrx alıcam. Düşüşten sonra her zaman hızlı çıkmıştır. Bakalım ayağım uğurlu gelecek mi  Cheesy
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Litecoin düşüşlerde kendini koruyan en sağlam kripto paralardan birisidir. Bu düşüş bir alım fırsatı gibi görünüyor. Bitcoin ne zaman yükselecekse merak ediyorum.
newbie
Activity: 167
Merit: 0
Alınmaz ben 2k küsür vardı 250 300 arası sattım kurtulmuştum onu alacağınıza vertcoin alın daha iyi.
newbie
Activity: 84
Bitcoin 6000 dolar seviyesini gördü hala litecoinden bahsediliyor.Bitcoinin düşüşü tüm altcoinleri etkiliyor.Bitcoinin 6000 dolar seviyesinde belli bir yatırımcısı var eğer o seviyelerden aşağıya inerse sert düşer diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Sahibinin bile en tepe noktanan siktir ettiği bir coin olarak Segwit aktifleştikten sonra Litecoin vebenzeri kriptoparaların pekte bir anlamı kalmadı.
newbie
Activity: 154
evet dogrudur litecoin 2018 en düşük sevyesini gördü ama 2018 en az inen coinidir bence çünkü öbür alt coinler hepsi yüzde üçyüze kadar indi ama ltc öyle degil o yüzden size tavsiyem bu yıl sonu ltc çok güzel yükselecektir sabırlı olun
yüzde üç yüz iniş nasıl oluyor, hocam?  Smiley yüzde yüz iniş 0 demek zaten. eksiye mi inmiş?  Cheesy
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
bir miktar ltc almak lazım o zaman. geçen yıl ltc yüksekten uçarken bitmainin yeni cihazlarına bakmıştım da ödemelerde ltc de kabul ediyordu, cihaz almak için kullanırım Smiley ya da hiç olmadı yüksek seviyelere ulaştığında hashnest de hash satın alırım falan. ltc de kar kapısı yüksek coinlerden olduğunu 2017 de kanıtladı.
full member
Activity: 366
Merit: 101
Piyasa berbat ötesi, kan çekilirken bütün organlar zarar görüyor gerçekten. Gidecek ödemeler var gelecek para yok, bu piyasada bozdurmaya bozdurmaya borçlanıcaz bu gidişle. Sabır ama hazirandan sonra güneş doğacak gibime geliyor. Yazın piyasanın canlanması gerek yoksa iş yaş sene sonu kepenk indirir gideriz Smiley
member
Activity: 448
Merit: 10
Normal kardeşim görmesi zaten anlamış değilim litecoinin bu piyasa hacmine gelmesini ne coinler var iş yapıcak bu niye bu kadar hacim yapıyosa ikinci coin oldupundanmıdır acaba bilmiyorum
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
Genel oalrak tüm coinler ,her şey batış yolunda maalesef ama yükseliş ykaındır beklemek lazım
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Her coin her token için açalım bi konu. Evet hepsi çok şahane düştü. Marketcap küçüldükçe küçülüyor. Olumlu haber falan düzeltecek gibi değil dürüm ciddi Smiley
newbie
Activity: 252
evet dogrudur litecoin 2018 en düşük sevyesini gördü ama 2018 en az inen coinidir bence çünkü öbür alt coinler hepsi yüzde üçyüze kadar indi ama ltc öyle degil o yüzden size tavsiyem bu yıl sonu ltc çok güzel yükselecektir sabırlı olun
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Ethereum ile birlikte geçen senenin en çok kazandıran majör coinlerinden birisi idi. 110-120 dolar arasında alım yaptım, epey düştü.
legendary
Activity: 2366
Merit: 2594
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Yaklaşık 3 aydır elimde bir miktar var güzel karla çıkabilirdim es geçtim. Gerçekten ciddi bir kar elde edene kadar da satmayı düşünmüyorum.
newbie
Activity: 196
hepsi aynı durumda şu anda. hiçbir yerde yükseliş yok. hiç ortası olmuyor ya tamamen batıyoruz ya da bir anda çok çok fazla yükseliyor çok fark oluyor arada
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
şuan düşüş trendi süregidiyor beyler dikkatli olmakta ve bu sırada dolarda tetherde yada tusd de olmakta fayda var. Litecoin bu piyasada güvenli coinlerden birisidir elbet iyi günler görecektir ama eğer almayı düşünüyorsanız bir miktar aldıysanız yada all in girmeyin dolar bırakın kenarda olası bir düşüşte maliyet azaltırsınız
Pages:
Jump to: