Pages:
Author

Topic: Litecoin’de işlem ücreti %90 azalacak - page 2. (Read 479 times)

member
Activity: 933
Merit: 10
October 22, 2018, 09:42:08 AM
Bu iyi bir gelişme kriptonun omurgasını oluiturab koinler arasında litecoin bu bakımdan işlem ücretinin oldukça düşük olması güzel çünkü litecoin bircok borsada listeleniyor
hero member
Activity: 698
Merit: 506
October 22, 2018, 09:33:35 AM
Borsalar arası trasferlerde hızlı ve ucuz olması açısından sürekli kullanıyordum bu gelişme talebi daha da arttıracaktır haber doğruysa şimdiden ufak yatırımlarla girilebilir.
member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
October 22, 2018, 07:44:54 AM
Ltc bu hamlesi ile eski günlerine dönme ihtimali var yaptığım işlemlerde kullandığım bi coin özellikle transferlerde oldukça hızlı ve ucuz bi coin bu hamlesi de oldukça yerinde bir hamle olmuş
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
October 22, 2018, 07:38:40 AM
Ben ltcnin ağzıyla kuşta tutsa teknolojinin gerisinde kalıp piyasadan ağır ağır silineceğini düşünüyorum. %90 işlem ücretini azaltmak evet iyi bir gelişme fakat ne için? Para transfer etmek istesem xrp kullanırım neden litecoin kullanıyım ki
full member
Activity: 728
Merit: 151
October 22, 2018, 07:34:51 AM
Yahu bu litecoin sevdası nedir millette hiçbir işe yaramayan coin gibi geliyor bana sadece bitcoinin çakması olarak kalacaktır.İsterse hiç fee almasın bence ripple bile bundan iyi seviyede ne gelişiyorlar ne bir şey yapıyorlar

bunun sahibi millete bi güzel düdükledi geçti bu kadar basit..hiç karıştırmaya ama mama demeye gerek yok zaten  Grin madencilik olayı da btc ile simgesel kalacak bence..yeni nesil zincirlerin hepsi pos olacak..ether bile o yöne evriliyor. pos olayı standart hale geldiği zaman da bu salak coin ölüp gidecek posa geçmez ise...posa geçse de bi bok olmaz ya o ayrı mesele  Grin
member
Activity: 210
Merit: 11
♦ SIMDAQ ♦
October 21, 2018, 08:26:49 PM
Öyle aham şaham bir yenilik değil ama haber oluyor ve neticesinde buda bir reklam  Grin Yoksa litecoinin işlem ücretinin %90ınından daha düşük ücretle transfer yapılabilen coinler var
member
October 21, 2018, 06:33:59 PM
Zaten işlem ücreti ve hızı herkesi tatmin eder nitelikte. Ben borsaya transfer edip hesabıma aktarım yapacağım zaman genellikle hesaplıyorum zararım çok yoksa ltc geçip öyle transfer yapıyorum daha makul geliyor bana. Örneğin 0.001 btc fee vermektense ltc çeviriyorum fee ve aradaki zarar bile bu miktara gelmiyor.

Hocam, Btc transferlerine göre karşılaştırırsak tabi ki daha düşük ama diğer coinlerle karşılaştırdığımız zaman da yüksekti. Acaba borsaların fee ücretlerine ne zaman yansır.
member
Activity: 182
October 21, 2018, 06:06:54 PM
bu hamle gerçekten mükemmel ltc yi sürekli transfer işlemlerinde kullanıyorum işlem ücretlerinin düşmesi ile birlikte daha çok kişi kullanır ve bir hareketlenme olma durumu ortaya çıkabilir
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
October 21, 2018, 02:27:06 PM
Yahu bu litecoin sevdası nedir millette hiçbir işe yaramayan coin gibi geliyor bana sadece bitcoinin çakması olarak kalacaktır.İsterse hiç fee almasın bence ripple bile bundan iyi seviyede ne gelişiyorlar ne bir şey yapıyorlar
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
October 21, 2018, 01:57:50 PM
İşlem ücretleri ne kadar dussede eskisi gibi işlem yapamıyoruz ki piyasadan dolayı. Önceden coinlerden hacim yüksekti sürekli alım satım oluyordu şuan öyle bir durum pek çok coinde yok. Ee böyle olunca da alıyoruz belki 10 gün belki bir ay bekliyoruz coin yikselecekte kar edeceğiz diye yada zararına satıyoruz.  Yani düşmesi pek önemli değil bence zaten değeri düşük.
member
Activity: 322
Merit: 32
October 21, 2018, 01:36:56 PM
Litecoinin ucuz ve hızlı olması da artık ona yeterli faydayı sağlamayacak çünkü hali hazırda yeteri kadar ucuz ve hızlı trasfer edilen coinler var. Ekstra gizlilik özelliği yada smart contrat özelliği yok. Bence bir amacının olması lazım mesela Lite Pay oldukça iyi bir fikirdi fakat rafa kaldırıldı yanlış bilmiyorsam.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
October 21, 2018, 01:12:28 PM
Bir zamanlar benimde çok sevdiğim çok sağlam gördüğüm alt coinlerdendi.Ancak ayı sezonuna girince olanlar oldu.5 para etmez durumda şu an.Kimsenin güveni kalmadı.Haber falan boş yani
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
October 21, 2018, 01:01:54 PM
bu olayları sadece borsa-borsa-cüzdan transferi için düşünmeyin. sonuçta litecoin güncel hayatta kullanılacak bir para birimi. arkasında büyük bir topluluğu olan ltc abimiz bence denildiği gibi çöp olup gidecek paralardan birisi değil. bunları yazma sebebim de yatırımın büyük çoğunluğunun litecoin'de olmasından.
jr. member
Activity: 308
October 21, 2018, 12:31:49 PM
Zaten herkesin bildiği üzere en klay ve ucuz işlem yapabileceğiniz bi coindi bu haberle daha da iyi olmuş günlük hayatta kullanım açısından en iyi aday.
full member
Merit: 120
October 21, 2018, 12:02:50 PM
Borsalardan para çekerken işlem ücreti ucuza geliyor diye çoğu zaman litecoin kullanıyordum artık tamamen kullanırım heralde borsalarda ücretleri aşağı çekerse.
member
Activity: 560
October 21, 2018, 11:49:53 AM
arada bir litecoin transfer ediyorum. en son geçen sene belki bitcoin transfer etmişimdir. litecoin işlem ücreti açısından çok cazip, işlem süresi sadece uzun hepsi bu. Litecoin kurucusu desteğini bıraktığı zamanlar litecoinde ralli vardı, iyi ki de satmış. o pahalıdan alanlar için son derece üzücü.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
October 21, 2018, 10:58:38 AM
İşlem ücreti alsa ne olur almasa ne olur.Boş bir coin.BTC'nin taklidi.Buralarda sürünür gibi.fazla bir şey beklemiyorum.Çok güzel projeleri ve ekibi olan coinler var.Onlar alıp başını gidecektir.LTC bende vadesini doldurmuş pek kazanç bırakmaz bu saatten sonra.
member
Activity: 532
Merit: 22
October 21, 2018, 10:57:39 AM
Lee kendi litecoinlerini elinden çıkartınca ben bu coinden soğudum bir daha o fiyatlari görebileceğini zannetmiyorum.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
October 21, 2018, 10:22:07 AM
Sahibi bile coini bıraktı gitti .Normalde fiyatının çok daha aşağılarda olması lazımdı. Bana göre ltc coin yokluğunda kullanılan bir coindi modası geçti diyebiliriz.

aynen öyle, charlie lee bile tamamen çıktığını açıklamıştı ltcden. insanlar bunu bilirken balinaların ltcye üşüşme ihtimali gerçekçi gelmiyor ki ben de ltcnin artık modasını geçtiğini düşünenlerdenim. piyasada çok daha iddialı ve use-case'i olan coinler var ltcye oranla.
jr. member
Activity: 532
October 21, 2018, 08:31:11 AM
Litecoin çok güzel bir coin. işlm ücretlerinden kaçmak için her zaman ltc kullaniyorum. Şu düşüş piyasa feelerinede yansimali.
Pages:
Jump to: