Pages:
Author

Topic: Litecoin’de işlem ücreti %90 azalacak - page 4. (Read 479 times)

full member
Activity: 490
Merit: 105
October 20, 2018, 12:00:21 PM
evet çoğu coin gibi nasip aldı düşme noktasında ama ileride yeni rekorlar kıracağını düşünüyorum ve şu zamanda yükseliş piyasası umarım gelir ekim sonuna kadar güzel yükselişler görebiliyoruz artık
member
Activity: 1106
Merit: 25
October 20, 2018, 11:57:15 AM
Litecoin çok popülerdi ama çoğu altcoin gibi ayı sezonunda o da düşüşten nasibini aldı. Özellikle hız ve ucuzluk yönünden transfer de tercih ediliyordu. Bu hamle fiyatına pozitif yansır
member
Activity: 238
Merit: 14
October 20, 2018, 09:38:56 AM
Para transferlerinde hızlı şimdide gönderim ücretinin dahada düşmesi litecoine olan talebin artmasına neden olabilir çünkü bu ikisini karşılayan çok coin yok piyasada hem blockchain sistemi oturmuş hemde ismi duyulmuş bir coin.

Litecoin için ölü diyen bir kesimde var dostum. Bunlar o kadar saçma iddialar geliyor ki bana inanmak istemiyorum. Bende litecoinin kullanım olarak bir çok coine göre daha hızlı olmasından faydalanıyorum. Transferlerimde litecoin tercih edip kısa sürede hızlı işlemler yapabiliyorum.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
October 20, 2018, 08:41:46 AM
Artık işlem ücreti en önemli mesela haline geldi.Genellikle bitcoin hariç hepsi çok hızlı .geriye ufak ücret kaldı.Bide bürokratik kısmı en kısa sürecek olan coinler kazanacaktır bu yarışı.
jr. member
Activity: 350
Merit: 2
October 20, 2018, 08:36:05 AM
litecoin'in tercih edilmesi açısından pozitif katkısı olabilir bu gelişmenin. Bu da doğal olarak fiyatına yansır. Projelerin oldum havasına girmeyip kendilerini geliştirdiklerini görmek güzel.
full member
Activity: 658
Merit: 153
October 20, 2018, 07:58:48 AM
Para transferlerinde hızlı şimdide gönderim ücretinin dahada düşmesi litecoine olan talebin artmasına neden olabilir çünkü bu ikisini karşılayan çok coin yok piyasada hem blockchain sistemi oturmuş hemde ismi duyulmuş bir coin.
member
Activity: 588
Merit: 22
October 20, 2018, 06:54:22 AM
Litecoin'in geliştirici ekibi, Litecoin Core'un yeni sürümüyle birlikte işlem ücretlerinin %90 ranında azalacağını bildirdi.

Litecoin’de işlem ücretleri, Litecoin’in 380 dolara vurmasının ardından işlem ücretlerinde görülen artıştan ötürü devreye alınacak yeni Litecoin Core sürümü ile birlikte %90 zalmak üzere.

Ekipten yapılan açıklamaya göre Litcoin Core 0.17’nin piyasa sürülmesinden sonra Litecoin ağı ücretleri yaklaşık %90 oranında azalacak.

Açıklamada, “Ağın mevcut ortalama işlem ücreti KB başına 0.001 LTC veya yaklaşık 0.05 dolar. Yakında gelecek değişikliklerin ardından işlem ücretleri KB başına 0.0001 LTC veya yaklaşık 0.005 dolar olacak.” denildi.

Aşağıdaki grafikte de görülebileceği gibi Litecoin ücretleri, birkaç istisna dışında sürekli olarak düşüyor:

En büyük yedinci kripto para konumunda olan Litecoin, zirve seviyesinden yüzde 85’in üzerinde bir düşüşle şu sıralarda 53 dolardna el değiştiriyor. Kripto paranın piyasa değeri ise 3.1 milyar dolar düzeyinde.

Kaynak: https://uzmancoin.com/litecoin-islem-ucreti-azalacak/
Pages:
Jump to: