Pages:
Author

Topic: İLK LİGHTİNİNG BİTCOİN TRANSFERİ GERÇEKLEŞTİ SADECE 15 SANİYE - page 3. (Read 793 times)

hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Bu teknoloji şu an gayet iyi iş görür durumda. Hızlı olması yönünde başarılı bir iş çıkarmışlar. İlerleyen zamanlarda bu sürenin maksimum birkaç saniye gibi bir süreye indirilmesi ve fee ücretinin de tamamen ortadan kalkması gibi gelişmelerin olmasını da bekliyorum.
full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
Resim onnumara beş yıldız olmuş tebrikler Cheesy bu arada bitcoine böyle bir teknolojinin gelmesi demek piyasayı ve bitcoine bağlı insanları epey bir etkiler artık daha hızlı ve daha az ücretle işlemler yaparız.
full member
Activity: 546
Merit: 100
Hocam hiç güleceğim yoktu, görsek güzel olmuş eline sağlık. Bu transfer sırasında herhangi bir işlem ücreti ya da komisyon alınmaması bana da saçma geldi. Lightning network node kurulumunda fee ücreti de tanımlanıyor diye biliyorum. Yani transfer için bizim node' miz kullanılırsa biz de komisyon alıyoruz.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
kripto piyasasında işlem süreleri ve transfer ücretleri iyileştirilirse çok büyük bir aşama kaydedilmiş olacak . o zaman gerçekten bir çok yeni yatırımcı bu alana yönelecektir.
jr. member
Activity: 37
Merit: 1
Eğer bir şekilde bitcoin ile ödeme vs sıklaşırsa altcoinlerin geleceği pek parlak olmaz,ethereum,neo gibi kriptolar dışında coin kalmayabilir,tabi bu şekilde bir durum olursa bitcoin 100k usd görmesi muhtemel.
member
Activity: 224
Merit: 10
Bitcoine cok fazla sey katacak olan bir teknoloji. Umarim piyasanin da hareketlenmesine yardimci olan bir gelisme olur.
member
Activity: 61
Helal olsun, işte bitcoinin fiyatını kısa süre içinde katlayacak bir olumlu haber daha, bu tip olumlu haberler beni çok mutlu ediyor
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Lightning network gelmeden bile sadece 7 cent karşılığında bitcoin ödemesi yapabildim, eskiden ledger hanemde 18 dolar yazdığını görüyordum fakat şimdiki transfer ücreti o kadar makul bir seviyedeki mutlu olmamak elde değil.
member
Activity: 182
Merit: 11
Bu coin her ne kadar fork coinin olsa da bu hızlı işlemin yapılabilmesi çok önemli bir gelişme yani bu demek oluyor hızlı işlem diğer coinler içinde imkansız değil
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
Lightning network etkinliği arttıkça bitcoin'in fiyatları artıp altcoinlerin fiyatı düşecektir özellikle direkt olarak olarak kullanılan kriptoparaların bu saatten sonra pekte bir avantajı kalmayacaktır.
full member
Activity: 238
Merit: 105
Lightnin güncellemesi gelmesi durumunda BTC için durum ciddi oranda değişecektir. Düşük fee ve hızlı işlem şuan BTCnin en ciddi sorunu. Kullanışlılığı arttırmak için bu güncelleme yararlı olacaktır.
newbie
Merit: 0
Bitcoin icin harika bir gelisme bence. Cok iyi yerlere tasiyacaktir bitcoini. Yatirim amacli kullanim disinda magazalarda alis veris kullanim icin oldukca kullanisli olacaktir.
sr. member
Activity: 729
Lightinin Networkün Bitcoinin günlük ödeme aracı olmasını kolaylaştırması bakımından önemli bir etkisi olacağı açık. Tamamlandığında neler olacsk ve bunun Bitcoine fiyat anlamında nasıl nir etkisi olacak, herkes gibi ben de merak ediyorum doğrusu. Umarım Bitcoini eskisi gibi cazip bir aşamaya getirmeyi başarırlar.
full member
Activity: 434
Merit: 112
Kripto paraların gerçek amacı olan ödeme sisteminin gelişmesi için büyük bir teknoloji. O yüzden gelecek adına bayağı büyük bir gelişme oldu.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Şu an yapılan geliştirmeler ile ciddi manada güzel şeyler oluyor. O kadar olumsuz olay yaşadık ki bunun olması cidden sevindirdi beni. Bir de fee ücretinin düşük olmasi daha da güzel oldu
sr. member
Activity: 361
Merit: 250
Umarım bu teknoloji bazılarını parasından edecek diye kötü tanıtılmaz bitcoine ilaç gibi olacaktır değerde de büyük etki yaratacaktır
sr. member
Activity: 548
SegWit'ten sonra hızlanan Bitcoin işleminden sonra fiyatta fena olmayan bir artış yaşandı, Lightning Network gerçekleşir mi bilmiyorum ama gerçekleşirse altcoinlerin pek bir değeri kalmayacak sadece Ether gibi farkı olan altcoinler yaşayacak.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Yaptıkları güzel bir iş. Çağın teknolojisi olarak bahsediyoruz bitcoin için ve çağın teknolojisinin en büyük sorununu çözdüğü için onu da ciddi bir yere alabiliriz.
sr. member
Activity: 308
Merit: 250
15 saniye mi sadece ?? pek gercek oldugunu dusunmuyorum ama eger ki 15 saniye olayi gercekse bu bitcoin icin cok buyuk bi gelisme diyebiliriz.
full member
“Decentralized Transportation Economy”
İnanılmaz bir gelişme olmuş. 15 saniyede transfer rüya gibi. Bitcoinin en büyük sorunu çok uzun transfer süreleri ve transfer ücretlerinin fazla olmasıydı. Bu sorunların hepsi ortadan kalkacak gibi duruyor.
Pages:
Jump to: