Pages:
Author

Topic: İLK LİGHTİNİNG BİTCOİN TRANSFERİ GERÇEKLEŞTİ SADECE 15 SANİYE - page 4. (Read 793 times)

Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
yakind lighting network tam oturunca bitcoin aginda baya bi gevseme olacak ve insanlar hizli transfer icin baska coinlere gerek duymayacaklar. sonrasinda fiyat 20k seviyelerine gelecektir.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Sonunda uzun süredir beklenen şey gerçekleşti ve nihayet lightning Bitcoin transferi başladı.15 saniye gibi bir süre çok iyi oldu.Bundan sonra Bitcoin'e olan rağbet daha da artacaktır.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
15 saniyede işlem demek BTC nin tahtını daha da sağlamlaştırır gereksiz haberleri ve duyumları da örter, Tebrik ediyorum çok güzel bir haber .
jr. member
Activity: 140
Merit: 4
W12 – Blockchain protocol
Haber gerçekten doğru ise bu gelişme için süper diye biliriz. Lightning network ile kripto ödemelerin günlük hayata entegre edilmesi daha da kolaylaşabilir
member
Activity: 364
Merit: 20
Lightning network bitcoine buyuk bir arti katacaktir. Bitcoinin bu kadar yukselmesinin yaninda ses getirecek bir gelisme daha bence.
full member
Activity: 465
Merit: 100
Son zamanlarda bitcoin transferi konusunda tıkanıklık kalmadı. Lightning Network sayesinde şirketler yeniden bitcoine destek olmaya başladı. Ödeme alternatifi olarak kripto paraların düşünülmesi güzel.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Bu yenilik çok iyi olacak bitcoin transferlerinde ki en büyük sorun geciken onaylardı, bu yenilikle beraber onay süreçleri çok hızlı olacak. Özellikle bitcoine ilginin arttığı bu günlerde böyle bir gelişmenin olması çok iyi oldu.
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
çok güzel bir haber.Sistem gelişmeye başladı.Hız ve zaman sorunu ortadan kalkıyor. böylece bitcoin transfer işemlerinde hantallıktan kurtulacak, işlemler daha hızlı ve güvenli bir şekilde olacak.
newbie
Activity: 56
Merit: 0
Bu networkteki coinlerin listesi var mı bir yerde?
member
Merit: 10
Bitcoin ile ilgili en çok sorun yaşanan konulardan biriydi transfer süresi buna yönelik bir çözüm önerisi düşünülmesi ve üretilmesi oldukça güzel bir gelişme. Yapılan eleştirilere bir cevap niteliğinde olmuş bence Smiley umarım devamı gelir.
member
Activity: 266
çok iyi bir gelişme olmuş bitcoin transferleri için, böyle bir teknolojiye sahip olan bitcoinin onay süreçlerinin uzaması can sıkıcıydı. 15 saniyede transfer yapılması inanılmaz. tebrikler.
jr. member
Activity: 70
Merit: 7
artık bu hızda yapılan transferler arbitrajdan kazanılan paraları sıfırlar malesef ama ödeme için mükemmel gelişme
member
Activity: 105
valla bir haftadır bekliyorum. cex.io denilen tokatçı oluşum 23 sat per byte ile emirleri birleştirip transfer yaptı. 1 haftadır bekliyorum. nolacak bilmiyorum sonuç. belki de aylar sürecek.

https://blockchain.info/tx/7a9532803a68c995de2d1b269f765bccc61253cc27930a216ac0dea4d66baa93
member
Merit: 11
15 saniyede transfer yapmak hayali gerçek oldu. Bitcoin Core ekibi askıdaki işlemleri azalttı.
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Dün para transferi yaptım, harikaydı. Hiç beklemedim. Ellerine sağlık.
full member
Activity: 457
Merit: 101
Bunu duymak güzel oldu artık işlemler daha hızlı bir şekilde gercekleşebilecek. Bu konu Bitcoinin emeklemekten yürümeye geçeceğinin habercisi.
member
Activity: 94
mükemmel bir gelişme 15 saniyede transfer süresi gerekende buydu zaten
newbie
Activity: 8
Merit: 0
Gerçek hayata entegre edilebilecek iş ona bakar. İnsanların çoğunun yine kullanmayacağı segwit gibi bir şey yaparlarsa bu iş yine çöp olur. Bitcoindeki sorunlar malum, uzun süre böyle devam ederse insanları da bir aşamadan sonra iyice bıktıracaklar gibi duruyor.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Son günlerde maşallah transfer sorunsuz oluyor.
full member
Activity: 630
Merit: 101
Bu çok olumlu bir gelişme zaten btcnin önündeki en önemli engel hız olayı geçen bir transfer yaptım fee biraz düşüktü. 3 güne geçti ödeme, çok can sıkıcı oluyor.
Pages:
Jump to: