Pages:
Author

Topic: [M0ndialu]-Rigul meu - page 5. (Read 5509 times)

hero member
Activity: 541
Merit: 500
May 24, 2013, 12:18:43 AM
In poze nu sunt placile video apropiate.
Riserul le-ar indeparta dar nu mult (poate doar de caldura placii baza)

Inteleg ca speri mult sa fie mai reci cu riser dar cred ca trebuie cautata cauza mai amanuntit.

Editez: distinsul nostru coleg (un veteran adevarat din bataliile crypto) philips, a evitat LTC-ul chiar cand era sanatos mai profitabil fata de BTC (cel putin asa am inteles din mai multe postari inadite in mintea mea  Cheesy)

Asta pentru ca minatul la LTC ia la munca si memoria placii video... corespunzator caldura si consum mai mare de curent dar si tine hardwareul mereu ...incordat (vezi episoadele dumitale cu piese arse)

Cu totii suntem prizonierii modalitatilor cu care obtinem primele succese (de la femei la castig) dar imi permit sa sugerez o abordare a BTC-ului mai ales ca de zile (daca nu saptamani) e chiar usor mai profitabil (sa vedem si dupa urmatoarea/le crestere/ri de dificultate)

Da, la LTC chiar scade acum dificultatea (parte din cauza pretului care coboara/stationeaza dar si din cauza, iata, problemelor "inerente")

hero member
Activity: 819
Merit: 1000
May 23, 2013, 11:27:34 PM
Deci povestea a luat nastere la inceputul acestui an, fiind pasionat de mediul online am zis sa fac ceva bani din video-blog mai exact gameplay-uri pentru diverse jocuri. La momentul acela aveam doar un procesor i3 + o sursa de 500W Delux o placa video Nvidia low buget...mai pe scurt un pc office. Am inceput sa caut tutoriale video pentru editare, si din intamplare am dat de bitcoin, am urmarit tutorialul, m-am informat si am zis sa ma pun pe treaba sa fac bani cu placa video, ca doar asa se numea tutorialul. Cand sa incep sa, sap dupa milioane, SURPRIZA  Shocked , viteza mea totala 1,4 Mh/s pe bitcoin, asa ca am renuntat pe moment dar nu am cedat. Peste aproximativ o luna fac ce fac si reusesc sa cumpar un 7950 Dual-x.
Ma pun pe minat, reusesc sa strang 0.33 bitcoin, atunci 1btc era vre-o 13$ sau ceva de genul, vand averea colosala pe bitmit.net, primesc primii mei $ minati in paypal. Din cauza caldurii degajate de minat din camera mea si a sumelor infime facute renunt sa mai minez. Ajungand in luna martie citesc cum ca ar mai exista o moneda, mai exact LTC, in perioada aceea era cotat undeva la 7 centi 1 LTC. Dupa lungi articole citite ma inregistrez pe un pool si fac primul meu LTC, il puteti vedea mai jos, a fost vandut la 3.5$, cand l-am creat valora 7 centi si dificultatea era 78, mi-a parut rau ca nam facut mai multi Smiley)

Descurajat de pretul mic renunt pentru cateva saptamani, cand deodata pretul explodeaza, dificultatea fiind foarte mica, la un calcul lunar faceam vre-o 700$ doar cu 500kh/s, Nu apuc sa minez nici 2 zile si se arde placa de baza, prins de febra mineritului si a pretului mare la LTC, dau comanda de o alta placa de baza, in 2 zile imi vine coletul, ma pun iara pe treaba cand a 2 a zi se arde sursa, mai exact o "prastie" de sursa 500W Delux.
Si asa am ajuns in final sa nu mai pot mina. Ma pun pe calculat si peste ceva saptamani ma pun si cumpar o alta sursa mai exact un Nox urano 750w.
Si uite asa de cand am schimbat sursa am continuat sa minez LTC.

Intre timp mai mi-am cumparat ceva jucarii si astazi am ajuns la urmatoarea configuratie:
2 Placi video: Sapphire Radeon HD7950 Boost Dual-X 3GB DDR5 384-bit si Gigabyte Radeon HD7970 OC WindForce 3X 3GB DDR5 384-bit
Procesor: AMD FX X8 8350, 4000MHz
Placa de baza: ASROCK 990FX EXTREME3, Socket AM3+
Sursa: Nox Urano 750W
Ram: 4gb DDR3
Hard: 500Gb

Scot in medie 1000kh/s - 1100 Kh/s cu o temperatura de 72-74 Grade.
-cu ceva overclock scot 1250kh/s dar din cauza ca nu am inca risere temperatura urca la 80+ si ma rezum la 1100 kh/s si o temperatura mai mica
Consumul masurat la priza 14KW /24 ore mai exact 250 lei pe luna
Planuri de viitor:
Vreau sa reinvestesc tot ce fac, sa mai cumpar o sursa de 1500w si de restu placi video.
Daca fac rost de risere am loc pentru 8 placi video.
Acum astept ca LTC sa explodeze si sa vand tot ce am, pentru a-mi atinge telul  Roll Eyes
Va urez spor la minat si curent ieftin  Tongue ! va astept si pe voi cu un topic asemanator in care sa va prezentati povestea si rigul  Wink

Mai jos aveti cateva poze cu rigul meu:

Pages:
Jump to: