uj vagyok ,itt a szamitogepenem, nincs ekezet,azaz van, de nagyon korulmenyes lenne hasznalni, szoval bocsi erte.
az szertnem kerdezni, hogy tudtok valami olyan pool-t ami uj ahol az Antminer D3 gepem profitot termeljen ?
januar kozepetol ki van huzva, mert hogy negativan termelne ahogy ti is tudjatok.
tudok valami poolt ami ad legalabb 6-7 dollart naponta ? En mar utanna neztem nem talaltam semmit-(hatha ti tudtok)
El sem tudom adni senkinek pedig 200 ezeret elvihetnek,tappal kinaltm, de nem kell senkinek,amit meg is ertek abszolut.
szerintetek az X11 algoritmus fog meg valaha olyan coint kiadni ami valaha meg fogja erni banyaszni ?
koszi elore a felteveseket,hipoteziseket,valaszokat.
remelem,a kommentem nem fog olyan karorvendesekbe torkollani mint ahogy, a banyasz csoportokban a FB-on.
akinek van epitu jellegu pozitiv valasza annak megkoszonom oszinten !!
ha ninics az is jo mert, szeretek a realitasban elni,max akkor jo lessz "ajto tamasznak".(sajnos)
koszi elore is .
Udv
Sajnos a dash algot már direkt nem használják, csak shitcoinokhoz, ezért ha dashcoint nem tudsz vele effektíven bányászni, akkor esetleg annak lehetne utánanézni, hogy egy hostingba menyiért tudnád betenni, vagy ismerős, aki fix áramot fizet/napkollekorrokkal rendelkezik (annál mindenképpen többet tudnál termelni vele, mint amennyit pl az émász fizet a visszatermelésért). Ha ezek nem játszanak, akkor max nézni, hogy van-e valami új coin ezen az algón és hit&run amint megjelenik a legfosabb exchangen. Egyébként sajnos ajtótámasz.