Pages:
Author

Topic: Magyar (Hungarian) - page 22. (Read 1479323 times)

member
Activity: 126
Merit: 11
March 08, 2018, 03:03:54 PM
ha a wallet fileok csak akkor elerhetoek amikor fogadsz vagy kuldesz akkor nagyon titkositani sincsen ertelme

Megint ekézik a Ledgert. Mondjuk ez olyan kicsit vihar a biliben... Elég lehetetlen támadásnak tűnik.

https://www.reddit.com/r/ledgerwallet/comments/82fndi/-/dv9wnlb

Ti amúgy használtak hardware walletet? Esetleg valami kedvenc?
Nekem van egy Ledger Nanom, de ritkán használom.
Hát, ha úgy vesszük van egy hardveresen titkosított külső vinyóm amit erre használok. Cheesy
full member
Activity: 389
Merit: 124
March 08, 2018, 02:33:26 PM
Megint ekézik a Ledgert. Mondjuk ez olyan kicsit vihar a biliben... Elég lehetetlen támadásnak tűnik.

Szerintem a Ledger Nano S egy jó ár/érték arányú HW wallet,
amúgy ha már szóba jött:
https://support.ledgerwallet.com/hc/en-us/articles/360001340473-How-to-update-my-Ledger-Nano-S-with-the-firmware-1-4
Az említett támadás meg szerintem is csak elvi síkon mozog a kivitelezés oldaláról.
sr. member
Activity: 644
Merit: 274
March 07, 2018, 08:09:45 AM

Hát, ha úgy vesszük van egy hardveresen titkosított külső vinyóm amit erre használok. Cheesy
member
Activity: 224
Merit: 12
Pls Donate Merit :)
March 07, 2018, 04:01:23 AM
Gyertek új coin a láthatáron!

Signature kampány is van!

https://discord.gg/CZtZ5M
sr. member
Activity: 434
Merit: 257
March 06, 2018, 04:41:10 PM

full member
Activity: 394
Merit: 135
March 06, 2018, 01:06:31 PM
Ezek a coinok nagy atveresek. Barki tud csinalni egy jo kis weboldalt szep hatterel es hajra Smiley vagy bedolnek az emberek az emberek vagy nem. ) 95 % atveres sajnos....
hát igen, de ha abból indulsz ki, hogy van aki az EZO TV-be is betelefonál, hogy jelentkezzen a pénzmágiára meg hasonló elmebetegségek... nem csoda, hogy az átveréseknek van még tere a kriptovilágban is, mivel itt is annyi a hülye, hogy arra nincsen szó...

Ebből kifolyólag lett a cryptovilág is már egy mocsok szenny... decentralizált mi... meg a nagy lófaszt itt is már arról szól kitudja jobban lehúzni a másikat...
sajnos igazat kell adnom nektek, es ez nagyon elszomorito...

Hogyan tudjuk kiszűrni hogy melyik kamu és melyik real ICO?
Valami támpont?

előre ezt szerintem lehetetlen kiszűrni....  van akinek tök jók a tervei, a weboldal, rengeteg idő van belefektetve mert látszik rajta... így megbíznak az emberek benne és még több btc-vel tudnak lekoccolni...  tehát én semmilyen támpontot nem tudok mondani de szerintem a többiek sem
jr. member
Activity: 126
Merit: 7
March 06, 2018, 07:20:27 AM
Ezek a coinok nagy atveresek. Barki tud csinalni egy jo kis weboldalt szep hatterel es hajra Smiley vagy bedolnek az emberek az emberek vagy nem. ) 95 % atveres sajnos....
hát igen, de ha abból indulsz ki, hogy van aki az EZO TV-be is betelefonál, hogy jelentkezzen a pénzmágiára meg hasonló elmebetegségek... nem csoda, hogy az átveréseknek van még tere a kriptovilágban is, mivel itt is annyi a hülye, hogy arra nincsen szó...

Ebből kifolyólag lett a cryptovilág is már egy mocsok szenny... decentralizált mi... meg a nagy lófaszt itt is már arról szól kitudja jobban lehúzni a másikat...

Hogyan tudjuk kiszűrni hogy melyik kamu és melyik real ICO?
Valami támpont?
LsL
member
Activity: 140
Merit: 40
March 05, 2018, 05:55:11 PM

member
March 05, 2018, 10:32:27 AM

full member
March 04, 2018, 04:39:20 PM
Évi 250-300% körül teljesít? Konkrét számokat tudnál írni, mint pl. a VPS ár esetében?

Konkrét számok:
Synx masternode jelenleg 5000 synxel indítható. Ennek most forintosított költsége hozzávetőleg 1.000.000,- Ft
Naponta kitermel 35 synxet átlagosan (van amikor csak 5-10 van amikor 40-50 ez változó, de a nagy átlag jelenleg 35)
Ez szintén forintosítva 7.000,- Ft/nap. 365 nap alatt  2.555.000,- Ft
Ja igen, a VPS ára pedig 5 USD/hó, ez olyan 1300 Ft (fizethető bitcoinnal is  Grin )

Természetesen ez szinte naponta változik, mert ma kb. 200 Ft egy Synx, holnap lehet, hogy 300 vagy 500 lesz, de lehet csak 150 is.
Szóval eléggé elméleti, de én stake-elek is vele, mert az ugyan annyit hoz és ott van egy combosabb összeg is belőle, az hozza az igazán sokat jelenleg Smiley
Mert a masternode ugye az szigorúan csak a megadott összeget tartalmazhatja, Synx esetében ez 5000. Viszont ha stake-elni is lehet, ott nincs korlát sem lent sem fent, így oda berakhattam százezres nagyságrendben is  Grin Igaz ez nem VPS-en megy nálam, hanem egy saját gépen 24 órában.

Amúgy meg van egy csomó ilyen gyűjtő oldal pl. ez is egy ilyen.

Szerk.: itt a synx stat-ja, ez még többet ír, de ezek valahogy mindig felülkalkulálnak.

nekem van egy kérdésem Cheesy egy 16 miliós supplyval bíró coinból hogy tettél szert több száz ezres nagyságrendre?  belefektettél 10+ millákat? vagy az elején szerencséd volt asiccal?
full member
March 04, 2018, 11:16:39 AM

pontosan... míg lesznek hülyék akiket meg lehet vezetni és át lehet verni addig lesznek scam dolgok is... tehát ez egy ilyen dolog Cheesy
sr. member
Activity: 644
Merit: 274
March 04, 2018, 07:56:29 AM
member
Activity: 448
March 04, 2018, 04:45:28 AM
member
March 02, 2018, 08:50:28 AM
én pl muncoin masternodjával befürödtem Cheesy körbenéztem, hmm jó kis csapat minden héten valami újdonság, fejlesztés stb...  aztán 30-40 dolláros áron nem akartam/tudtam megvenni az mn-t majd amikor lejebb ment megvettem 0.4 bitcoinért a masternodot, ment is szépen 2 napig, majd beszakadt az ára jelenleg 0.03-0.04 btc  1 muncoin masternode Cheesy  tehát nem elég megnézni a csapatot hogy aktívak meg ilyesmi.. mert nem mindig az van hájpolva...

Sajnos ez ilyen. Az új (értsd: 1-2-3 hónaposak) masternode coinok szinte mindegyik ezt csinálja, jó magas áron nyit, aztán lejjebb megy, akkor azt hiszed jó vásárt csinálsz és utána még szépen jól bezuhan, a végére meg  szinte semmit nem ér. Ezért szeretem a synxet, mert ez már egy több éves cucc. Fejlesztés folyamatban, annyira nem félős, hogy meghalna, de persze garancia nincs semmire.
Nekem is az új node-jaimból az egyik az teljesen kezd elhalni, pedig arról is azt gondoltam, hogy nem megy már lejjebb. Ez egy ilyen játék...  Roll Eyes

Minden egy szerencse játék már főleg a sok átbaszás miatt... lelépések...
jr. member
Activity: 70
Merit: 2
March 02, 2018, 08:37:09 AM
én pl muncoin masternodjával befürödtem Cheesy körbenéztem, hmm jó kis csapat minden héten valami újdonság, fejlesztés stb...  aztán 30-40 dolláros áron nem akartam/tudtam megvenni az mn-t majd amikor lejebb ment megvettem 0.4 bitcoinért a masternodot, ment is szépen 2 napig, majd beszakadt az ára jelenleg 0.03-0.04 btc  1 muncoin masternode Cheesy  tehát nem elég megnézni a csapatot hogy aktívak meg ilyesmi.. mert nem mindig az van hájpolva...

Sajnos ez ilyen. Az új (értsd: 1-2-3 hónaposak) masternode coinok szinte mindegyik ezt csinálja, jó magas áron nyit, aztán lejjebb megy, akkor azt hiszed jó vásárt csinálsz és utána még szépen jól bezuhan, a végére meg  szinte semmit nem ér. Ezért szeretem a synxet, mert ez már egy több éves cucc. Fejlesztés folyamatban, annyira nem félős, hogy meghalna, de persze garancia nincs semmire.
Nekem is az új node-jaimból az egyik az teljesen kezd elhalni, pedig arról is azt gondoltam, hogy nem megy már lejjebb. Ez egy ilyen játék...  Roll Eyes
full member
March 02, 2018, 06:59:02 AM
full member
March 01, 2018, 07:16:22 AM

Köszi az infót. Nem osztott ki a fórum rendszer újabb sMeritet, pedig adtam volna. Talán majd legközelebb.

Semmi probléma, nem azért írtam Wink
tudom, de én meg írtam, hogy ha kapok, akkor adok Wink
jr. member
Activity: 41
Merit: 1
March 01, 2018, 06:50:18 AM
Sziasztok,

én most nyitotam egy dogecoin faucet-ot a napokban.
akartam kerdezni hogy ismertek e weboldalokat hol lehet reklamozni anak? Igyenes lenne leg jobb Smiley

Eddig csak Mellowads-nál költötem amit ott a fauceton gyüjtötem. Az már elég jol volt, 190 új használó 3 nap után.
jr. member
Activity: 70
Merit: 2
March 01, 2018, 05:27:16 AM

Köszi az infót. Nem osztott ki a fórum rendszer újabb sMeritet, pedig adtam volna. Talán majd legközelebb.

Semmi probléma, nem azért írtam Wink
full member
March 01, 2018, 05:17:51 AM
Köszönöm a részletes választ.
Megy a "merit", ha kapok most márciusban sMeritet Wink
A stake miként megy náluk? Mennyit kell tartani és mennyit hoz százalékosan?

Synx esetében 50% megy a masternode-oknak, 50% pedig a stake-előknek, tehát elvben egyeznek a rewardok. Sok coinnál ez másképp van felosztva, ezt előtte érdemes megnézni, hogy bányászni, masternode-ozni vagy stake-elni éri-e meg jobban. Általában a stake az utolsó a sorban. Éppen ezért szeretem a Synxet, mert nagyon sok coint beletehettem a tárcába és mehet a stake, nem kellett közel 30 MN-t csinálnom Smiley
Pages:
Jump to: