Pages:
Author

Topic: Magyar (Hungarian) - page 31. (Read 1479886 times)

newbie
Activity: 42
Merit: 0
February 01, 2018, 05:11:28 AM
Hali, Xarum-ról tud valaki valamit. Nézem, hogy 2016 augusztus 16-án elég meredek volt az árfolyama, utána meg kipukkant. Van valami fröcsögős sztoritok erről? Csak azért kérdem, mert most osztogatják: https://bitcointalksearch.org/topic/xarum-airdrop-bounty-2850430 Köszi!

még soha nem hallottam róla, de ilyen chartot én csak akkor tudok elképzelni, ha a dev az összes preminét egyszerre dobja a váltóra... 2,7 bitcoinos árból hogy lesz 1 ik napról a másikra 17k satoshis?
én sem hallottam róla, eléggé scamszagú. Pláne, hogy normális exchangen nincs is listázva.

Ok, akkor mi a véleményetek a Koto-ról?  Grin
Nekem bejön, hogy nincs ICO, alacsony pre-mine rate, ezen kívül 0 social lihegés Smiley
https://bitcointalksearch.org/topic/annjapanese-anonymous-cryptocurrency-koto-yescryptcpu-miningzcash-clone-2728195
sr. member
Activity: 644
Merit: 274
January 31, 2018, 08:37:03 PM
Sziasztok.
Sok magyar van it?
Én németországban élek ugy hogy bocs ha valamit nem jo irok nem tanultam irni.
Lehet hogy it kicsit tanulok Wink

Szia!

Akad pár, időről-időre csatlakoznak. Smiley
jr. member
Activity: 41
Merit: 1
January 31, 2018, 08:32:59 PM
Sziasztok.
Sok magyar van it?
Én németországban élek ugy hogy bocs ha valamit nem jo irok nem tanultam irni.
Lehet hogy it kicsit tanulok Wink
full member
Activity: 389
Merit: 124
January 31, 2018, 07:02:28 PM
Sziasztok! Nem is gondoltam volna,hogy ennyien vagyunk itt magyarok. Hatalmas ez a fórum és rengeteg minden van. Azt sem tudom,hogy hol kezdjem el.  Shocked
Javaslom a kereső használatát. Wink
sr. member
January 31, 2018, 06:07:23 PM
Garlicoint bányássza valaki? Ahogy nézem 1-2 jobb kártyával is egész jövedelmező perpill.
LsL
member
Activity: 140
Merit: 40
January 31, 2018, 11:23:57 AM
Sziasztok! Nem is gondoltam volna,hogy ennyien vagyunk itt magyarok. Hatalmas ez a fórum és rengeteg minden van. Azt sem tudom,hogy hol kezdjem el.  Shocked
szia udv a klubban Smiley
ha van idod, kezdd az elejen Smiley
newbie
Activity: 28
Merit: 1
January 31, 2018, 10:01:59 AM
hero member
Activity: 802
Merit: 501
January 31, 2018, 08:08:12 AM
Fú, ezek mindig jók. Mi az igazi érték bármi mögött is? Cheesy

Szeretem az ilyen cikkeket. Maga a cikk gyengus de a hozzászólások jobb szórakozást kínálnak bármilyen viccoldalnál. Ebéd utáni szórakozásnak javasolom mindenkinek aki elszomorodott az aktuális vérfürdőben.

Szórakozásra én a facebookon megosztott crypto-s cikkek kommentjeit javaslom, ott nagyon kegyetlen meglátások vannak Cheesy
full member
Activity: 166
Merit: 101
January 31, 2018, 07:48:36 AM

Szeretem az ilyen cikkeket. Maga a cikk gyengus de a hozzászólások jobb szórakozást kínálnak bármilyen viccoldalnál. Ebéd utáni szórakozásnak javasolom mindenkinek aki elszomorodott az aktuális vérfürdőben.
sr. member
January 31, 2018, 07:43:51 AM
full member
Activity: 166
Merit: 101
January 31, 2018, 07:35:39 AM
sr. member
January 30, 2018, 12:40:48 PM
Hali, Xarum-ról tud valaki valamit. Nézem, hogy 2016 augusztus 16-án elég meredek volt az árfolyama, utána meg kipukkant. Van valami fröcsögős sztoritok erről? Csak azért kérdem, mert most osztogatják: https://bitcointalksearch.org/topic/xarum-airdrop-bounty-2850430 Köszi!

még soha nem hallottam róla, de ilyen chartot én csak akkor tudok elképzelni, ha a dev az összes preminét egyszerre dobja a váltóra... 2,7 bitcoinos árból hogy lesz 1 ik napról a másikra 17k satoshis?
én sem hallottam róla, eléggé scamszagú. Pláne, hogy normális exchangen nincs is listázva.
full member
Activity: 394
Merit: 135
January 30, 2018, 10:02:02 AM

newbie
Activity: 42
January 30, 2018, 09:36:22 AM
full member
January 30, 2018, 06:59:14 AM
Wow, hetek óta olvasgatom a fórumot, és csak most vettem észre, hogy van magyar oldal... Üdv mindenkinek Smiley
Ha lesz meritem, majd osztogatom itt Cheesy

szia Smiley emlékszem annó regisztráció után nekem is eltelt x hét vagy hónap mire rájöttem, hogy van magyar rész is Cheesy
LsL
member
January 30, 2018, 04:13:49 AM
Wow, hetek óta olvasgatom a fórumot, és csak most vettem észre, hogy van magyar oldal... Üdv mindenkinek Smiley
udv Smiley
member
Activity: 144
Merit: 10
January 29, 2018, 03:00:36 PM
2Miners Hungarian ver.
https://eth.2miners.com/#/hu
newbie
Activity: 1
January 29, 2018, 02:11:08 PM
full member
January 28, 2018, 06:15:25 PM
Abszolút igazságtalan rendszer.

1. Bounty csoportok 2 perc alatt küldenek egymásnak a semmire, pont akiket le kellene lassítani a spammolásban.

2. Időbe kerül, alig adnak egymásnak az emberek.

3. Ne habozzunk segíteni egymást.
Igen, igazad van, bár gondolom azért most is lesznek önjelölt busterek, akik majd az ilyen bountys merites akciókat red trusttal jelölik.
Én itt mindenkinek nyugodt szívvel adok, mert ahogy látom jó irányba fejlődik a community és egyre több oldalt is írunk tele. Cheesy
+1

jo lenne ha egymast segitenenk itt a Meritekkel.. Wink

En pl kaptam innen Meritet..koszonom szepen..Wink

nem szemelyeskedek, aki kuldte , ugyis vagja Smiley

persze próbáljuk egymást segíteni, mert ez csapatmunka Cheesy ezt egyedül nem lehet csinálni, szerencsére vagyunk itt kb olyan 5-6 an akik folyamatosan visszajárunk
LsL
member
January 28, 2018, 04:57:17 PM
Abszolút igazságtalan rendszer.

1. Bounty csoportok 2 perc alatt küldenek egymásnak a semmire, pont akiket le kellene lassítani a spammolásban.

2. Időbe kerül, alig adnak egymásnak az emberek.

3. Ne habozzunk segíteni egymást.
Igen, igazad van, bár gondolom azért most is lesznek önjelölt busterek, akik majd az ilyen bountys merites akciókat red trusttal jelölik.
Én itt mindenkinek nyugodt szívvel adok, mert ahogy látom jó irányba fejlődik a community és egyre több oldalt is írunk tele. Cheesy
+1

jo lenne ha egymast segitenenk itt a Meritekkel.. Wink

En pl kaptam innen Meritet..koszonom szepen..Wink

nem szemelyeskedek, aki kuldte , ugyis vagja Smiley

Pages:
Jump to: