Szeretném a német Bitcore-t (BTX) reklámozni, ha valaki nem ismerné.
Sok reményt fűzők a coinhoz, ami btw a legelső btc fork (2017 április), de saját lánccal rendelkezik (snapshot & airdrop).
Sokáig tartott, hogy a cmc korrigálja a valós kapitalizációját.
https://bitcointalksearch.org/topic/annmain-bitcore-btx-datacarriersize-up-to-220-bytes-1883902
Most heti 6%-ot ad a hodlereknek hétfőnként, cc áprilisra fogy ki az airdrop wallet. Airdrop-ot követőn dump-ra számítok, amikor mégtöbbet vásárolhatok belőle (sztem azért lesz dump mert mindenki többet akar venni, tehát el akarnak adni). Semmi scam, elhivatott közösség, az ár stabilnak mondható a kevés váltóhely / spekulátor miatt az airdrop ellenére is.
"
- 2,5 min Blocktime
- Segwit and Bloom online
- 20 MB Blocksize (10 MB + 10 MB Segwit)
- Algo Timetravel10
- Diff Retarget: Bitcore 64_15
The Segwit opens up new possibilities like the Lightning Network, Tumblebit, Schnorr Signatures, Confidential Transactions, Cross-chain atomic swaps, and so on.
We are already exploring all these new functions, and testing the water. We expect the first implementations as fast as possible."
szeretjuk a btx-et..az airdrop-ot is, az egyetlen dolog ami miatt szeretem a hetfot
szólhattatok volna előbb is akkor nem adtam volna el 150 darabot 4 dolláros áron :d úgy szeptemberben XDD