Pages:
Author

Topic: [MAN] Matrix AI Network Tartışma Konusu - page 2. (Read 1083 times)

member
Activity: 476
Merit: 10
Yatırım yapmayıpek düşündüğüm bir proje değil ancak ıco zamanı biraz ilgimi çekmiti. Biraz daha araştırma yapabilirim. Yenilikçi bir fikir gibi geldi. İDex te var galiba suan sadece.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
yatırım yapacaktım fakat düşündüğüm fiyatın üzerine cıktı şu anda rakamı, düzeltme yaparsa eğer biraz aşağılardan girip uzun süre hodl beklemeyi düşünüyorum, umarım kazancı bol olur

Mart ayında verdikleri sözü tutamadılar borsaya giremediler nisan ayına ertelediler bu yüzden fiyat düştü tekrar toparlanıyor gibi dün düşmüştü bugün biraz daha yükselmiş. Borsaya bile giremediler yapay zekayı nasıl uygulayacaklar emin değilim arka planda çalıştıklarını söylüyorlar ama göremediğimiz için biraz riskli bir proje diyebilirim. Telegram da zaten bunlar konuşulmuyor varsa yoksa laf salatası.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
yatırım yapacaktım fakat düşündüğüm fiyatın üzerine cıktı şu anda rakamı, düzeltme yaparsa eğer biraz aşağılardan girip uzun süre hodl beklemeyi düşünüyorum, umarım kazancı bol olur
full member
Activity: 546
Merit: 100
İdex ten ara sıra bakıyorum fiyatına bakıyorum dediğim gözüme çarpıyor. Hala çok falza fiyat yapmadı yani güzel bir projesi vardı yeni birşeyler sunma çabası bakalım napacak.
member
Activity: 560
Merit: 12
Bir miktar bana da gelmiş ama öyle pek birşey etmiyor. Fiyatlanması güzel ekipte güzel . Düşüş falan yaşarsa bir miktar daha alabilirim.
full member
Activity: 336
Merit: 111
Icosuna katılmadım fakat sunu açıkca söylebilir hem ekip hem de proje iş görür o yüzden harcamazlar diye düşünüyorum yatırımcıları da epey iyi, bu bi tık daha öne cıkarabilir projeyi
full member
Activity: 686
Merit: 101
Elle tutulur bir borsaya girmesi lazımdı var mı bir gelişme yani proje ne kadar iyi olursa olsun bu piyasada fiyat yapmak için geçerli kural sağlam bir borsada işlem görmek.
jr. member
Activity: 248
Merit: 1
sağlam token iyi gelecek vaad ediyor ilerisi için alınabilir bu fiyatıda ayıda olduğumuzdan dolayı baya uygun bu fırsatları değerlendirmek lazım bence kaçırmayın
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Çin hükümetinin arkasında olduğunu sanmıyorum zaten yeterince kendi blockchaini olan projeye destek veriyor. Benim de çok ilgimi çekiyor matrix yani çok yerde görüyorum henüz vakit bulup inceleyemedim kendisini.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Elimde bir miktar vardı çok az oldıuğu için saattım çıktım ancak şöyle sağlam bir miktar elimde olsaydı hodl yapabileceğim coinlerden olabilirdi diye düşünüyorum.
full member
Activity: 392
Merit: 100
Matrix'ten büyük beklentiler var konuştuğum bikaç kişiden daha duydum, biraz araştırdım evet cidden baya güzel ama çok büyük oranlar söyleniyor şu kadar katlıcak vesaire diye, ciddi araştırmış biri daha makul olarak neler yapabilir biraz anlatabilcek var mı.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
ICO zamanı girdim , güzel bir yerden çıktım ancak şu anda çok fazla adı geçmeye başladı tekrar girsem mi diye düşünmeye başladım. Oldukça güzel şeyler söyleniyor hakkında.
newbie
Activity: 29
Merit: 0
Benim de elime küçük miktar bountysinden geldi 1.20 $ görmüştü şimdi tekrar 0.60 dan yükselişte
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
ICO'dan alındığında kar getirirdi ama şuan alsak, uzun süre güncelleme gelmeyeceği için çok kazandırmayabilir. Ama proje olarak ilerde yatırımcısını üzmeyecektir.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
elimde 10 adet var airdroptan gelen bekliyorum. Belki fazladan param olursa almayı düşünyorum bir miktar. İsmine karşı sempatim var. Projeside fena değil, umarım herkes beklediğini bulur
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Matrix ai den beklentiler yüksek çok duyulan bir coin değil ama ana ağ faaliyete girdiği zaman sükse yapacağına olan inancım tam diyebilirim. Mart ayı kapanmadan büyük borsaya gireceğini söylediler herkes bekliyor bakalım ne zaman girecek bu fiyatlardan bence alım için uygundur diyebiliriz. Zaten iyi bir borsaya girince kesinlikle yükselir
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Mart ayında bir kaç borsaya gireceği açıklandı ilk girdiği borsa gate.io oldu. Bugün telegram kanalında adminin yazdığına göre  (MATRIX Tina Feng= Sorry, not yet, but  it will be listed on some big exchanges.) ben ilk 10 dan en azından 2 borsada yayınlanmasını bekliyorum.Büyük borsa diyip yine gate.io gibi bir borsaya girerse bu sefer daha fazla satış yer. Uzun vade olarak en büyük çantam MAN bunuda belirteyim.
member
Activity: 196
Merit: 11
Matrix AI Network (MAN) 30 Ocakta borsaya 1.31 dolardan giriş yaptı. Şimdiki fiyat ,863288 USD, borsa giriş günü ile bugün arasında % 30 değer kaybı var. Ocak, Şubat ayları negatif havası içinde gayet normal. MAN yeni nesil blok zinciri olarak blockchain sisteminin sorunlarının çözümünde yapay zeka teknolojisini devreye alacak.

member
Activity: 285
Merit: 12
2019 sonuna iki yıl var hocam biraz fazla uzun bir süre, 3-5 katına çıkınca insan pek de duramıyor veya bi al satla miktar artırayım diyor sonra elden kaçıyor, umarım tutabilirsin ve de fazlasıyla mutlu eder.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
2019'un sonuna kadar ne olursa olsun tutacağım bu coini . Bi borsaya uçar kaçar potansiyeli var .
Pages:
Jump to: