Pages:
Author

Topic: [MAN] Matrix AI Network Tartışma Konusu - page 3. (Read 1083 times)

newbie
Activity: 168
Merit: 0
son zamanların en önemli konusunun yapay zeka olduğunu düşünüyorum. yapay zeka projeleri blockchainle birleşince ne olacak merak ediyorum doğrusu faydalı olacağı kesin
newbie
Activity: 18
suanki fiyatlardan toplanmalı bence. uzun vadede güzel kazançlar getirecegini düşünüyorum  Smiley
sr. member
Activity: 1918
Merit: 347
Airdrop'tan bana da gelmişti bir şey. İyi artmış gerçekten bi ara bir doları geçti. Yine yaklaşmaya çalışıyor bir dolara şu an 0.86 dolar civarında.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
İlgimi hayli çeken bir coin oldu tabii şu an ethereum alt yapısını kullanıyorlar coin demem çok doğru olmaz şimdilik token diyeyim. Piyasa çok hızla şekil değiştirirken uzun dönemli projelere ne kadar sıcak bakabiliriz bunu düşünüyorum ucuz diye alıyoruz iki gün sonra düşüş yaşanıyor çoğunda. Proje çok yeni yani yolun başındayız alım için açıkçası ICO fiyatlarına yaklaşmasını bekliyorum ama borsa haberleri gelirse fiyat artacaktır hacim çok düşük. Yine de elle tutulur bir şeyler ortaya koymaları gerekiyor yatırım yapmam için yoksa her ICO büyük şeyler vaat ediyor. Gerekirse 2 dolardan 3 dolardan alırım proje netleştikçe.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Matrix uzun vade olarak kazandıracak bir coin.Az birşey banada gelmişti bounty'den.Şu an bir zararı yok dursun beklesin.İmkan oldukça arttırmayı düşünüyorum.Geleceği parlak üç beş coinden biri Matrix.Yatırımcılar topluyor bu seviyeden.Alma imkanı olursa alıp unutmak lazım değerlenene kadar.
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
Matrix 1.26 dolara kadar yükselmişti 4-5 gün once. İcco fiyati 0.36 idi. Uzun vadede kazandıracaktır. Ayrıca yeni borsalara girdikce fiyati artacaktır. Banada telegramdan geldi 10 tane. İyice yükselirse anca satarim yoksa şuan bi işe yaramaz.
full member
Activity: 378
Merit: 102
nalpagutt iyi araştırmacıdır söylediğini araştırın derim arkadaşlar, ben de biraz bakayım duymamıştım hiç, güzel projeyse uzun vade yatırım yapabilirim buara az da olsa btc duruyor elde, başlık için teşekkürler.
full member
Activity: 392
Merit: 100
elime bir miktar eeth geçtiğinde uzun vadede yatırım yapmayı düşündüğüm bir tokendir kendisi, ama hala elime biyerlerden eth geçmedi, artık airdroplarda kazandırmıyor eskisi gibi  Huh
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
February 28, 2018, 06:11:44 PM
Bu arada telegram da aktif takip eden varsa bazı kafama takılan sorular var;

1- Roadmap'de en erken büyük güncelleme 09.2018'de gözüküyor. Bu da fiyatın uzun süre aynı kalmasına neden olur mu? Bununla ilgili bir açıklama yaptılar mı?
2- CMC'de total supply 250 milyon gözüküyor ancak sitelerinde sanırım 1 milyar olarak dağıtılmış. Eğer 1 milyar olursa fiyat çok artmaz ama CMC doğru kalırsa fiyat güzel yerlere gelecektir.

Edit: Telegramdan sorarak öğrendim, yaklaşık 600-700 milyon olacak, geriye kalan da madenciler tarafından kazıldıkça çıkacaktır. Tabi bu durumda öyle 10 $ gibi rakamlar biraz hayal gibi gözüküyor. 

Şimdi bu token arttırma işini sadece yeni yatırımcıların psikolojisi için mi yapıyorlar. Ripple geliyor bu durumda aklıma adet fazla olsun fiyat düşük olsun.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
February 28, 2018, 10:46:27 AM
Bountysinden az bir miktar gelmişti. Biraz tuttum sattım geçtim. Binance söylentisi bile pump için yeterli olabilir bazen. Matrix gelişebilecek bir proje. Acil ihtiyacı olmayan tutabilir.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
February 28, 2018, 09:44:23 AM
Binance'ye girecek söylentileri dolaşıyor.Binanceye girerse güzel yerlere gelir.Uzun vade en çok kazandıracak coinler arasında olacağını düşünüyorum.Birçok arkadaş uzun vade yatırımını yaptı.Kısa vade olarak değilde bu coini uzun vade düşünebilirsiniz.
newbie
Activity: 42
February 28, 2018, 09:19:27 AM
bende merak ediyorum bunun hakkında ne diyorsunuz bende 90 tane var
member
Activity: 233
Merit: 10
February 28, 2018, 08:20:47 AM
dolasımdaki token sayısı hakkında bilgi sahibi olan varmı
full member
Activity: 224
February 15, 2018, 08:58:55 AM
Matrix toke 2019 başlarında çok çok farklı yerelre gelecek gibi duruyor.  ICO'suna çoğu kişi katılmak istedi ama katılamadı çok fazla talep gördü. Binancede listelenmesi pekte zor olmayacağı kanısındayım.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
February 12, 2018, 08:10:08 AM
Bu arada telegram da aktif takip eden varsa bazı kafama takılan sorular var;

1- Roadmap'de en erken büyük güncelleme 09.2018'de gözüküyor. Bu da fiyatın uzun süre aynı kalmasına neden olur mu? Bununla ilgili bir açıklama yaptılar mı?
2- CMC'de total supply 250 milyon gözüküyor ancak sitelerinde sanırım 1 milyar olarak dağıtılmış. Eğer 1 milyar olursa fiyat çok artmaz ama CMC doğru kalırsa fiyat güzel yerlere gelecektir.

Edit: Telegramdan sorarak öğrendim, yaklaşık 600-700 milyon olacak, geriye kalan da madenciler tarafından kazıldıkça çıkacaktır. Tabi bu durumda öyle 10 $ gibi rakamlar biraz hayal gibi gözüküyor. 
full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
February 11, 2018, 09:26:49 PM
icosuna katıldık biz (alice in wonderland telegram grubu olarak komple)  Cool

aramızdan tx fail yiyip giremeyenler oldu (ben de tx fail yiyip giremeyenlere dahildim)

ha çat diye sokan arkadaşlar da oldu

sonrasında tx fail yiyip katılamayanlara 2ether garanti capli olarak açtılar , oradan girdim icosuna

ölümüne hodl !

2019 yılbaşısında satarım

tay tay

hero member
Activity: 1400
Merit: 569
February 11, 2018, 04:51:36 PM
Elimde 10 adet mevcut, sanırım telegram bountysi gibi birşey yapmışlardı. İnanılmaz hype olan bir proje, bu nedenle fiyatı da çok hızlı çıkacaktır diye düşünüyorum ama şuan olduğu borsalar çöp olduğu için en azından Kucoin'e gelirse, oradan belirli bir miktar alıp, 1 yıl kadar HOLD yapmak mantıklı olacaktır.
full member
Activity: 224
February 11, 2018, 04:47:36 PM
SAnırsam bu coinin airdropuda olmuştu ona katılmıştım ama gönderim sağlanmamıştu eğer başka matrix yoksa budur neden gelmediğini anlamış değilim gelseydi turnayı gözünden vurmuştuk desenize...
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
January 31, 2018, 11:36:21 AM
Kısa sürede HARD yapan projeler piyasayı allak bullak etti. Yetişemiyoruz hiçbirisine. Telegram olayını iyi düşünmüşsünüz. Bende katılayım bari Smiley
member
Activity: 336
Merit: 17
January 31, 2018, 11:13:37 AM
Bende telegrama girdim ordan 10 Man gelecek zengin oldum 😀😀 şuan değeri 1.70 dolar. Yani 10.7 dolarim olacak. Bakalım ilerde neler olacak. Ama dediğiniz gibi 220 kişi aldıysa balinalar istediği gibi fiyatı oynayabilirler.

Telegram dan değil de, reddit grubuna katılanlara 10 MAN verildiği yazıyor sitelerinde. Reddit gruplarına katıldım ama 10 man i nasıl alacağımı anlayamadım.
Ben telegrama katıldım  kardeşim bana ordan geldi. Spreedsheet te kaydim var orda yazıyor telegram kampanyasında 10 Man diye .
Pages:
Jump to: