Pages:
Author

Topic: Mantıklı olabilecek bir yatırım fırsatı. - page 2. (Read 520 times)

sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Piyasada neyin ne olacağı belli olmuyor boğa sezonu da başlayabilir tam tersi daha da düşebilir coinlerin değerleri bu yüzden şu an yapılacak her şey riskli bence herkes iki kere düşünmeli
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Ico fiyatına yakın sağlam coinler toplanabilir.Boğa sezonuna az kaldı gibi gözüküyor.Güzel bir çıkış yapacaktır bu tür sağlam coinler.Araştırmanızı yapıp bu düşük fiyatları kaçırmamak lazım.Eninde sonunda boğa sezonunu göreceğiz.Boğa sezonunda alım yaparsanız ayı sezonuna geldiğinde çok zararınız olabilir.
member
Activity: 210
Merit: 10
Valla çok düşük çok düşük diye ala ala daha da batışlarını gördük. Piyasa gerçekten rayına oturdu güvenini kazanmadan yeni bir yatırım yapacağımı sanmıyorum.
member
Activity: 434
Merit: 14
Ethereum şu aralar gerçekten almak için fiyatı uygun. Ancak piyasadaki belirsizlikler bırakın icoya girmeyi eth almayı bile riskli kılıyor. Piyasalar yönünü belirlemedikçe yapılacak her alım risk içeriyor.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Ona kalırsa ondan da mantıklı bir yol var, borsalarda bile listelenmeden bountycilerden pazarlık yaparak toplamak çok daha karlı olabilir. İdex'te kaliteli kalitesiz tüm icolar listeleniyor.
bountyciler salak degil hocam. ucuza coin vereceklerini sanmam. bi cogu idex etherdelta forkdelta nedir biliyor zaten. degerinin altina satacaklarini sanmam.

aynen öyle bountyciler keriz değiller neden ico değerinin altına satsın ki bekler elbet ico değerine satar ki neler ico fiyatının kaç katına katlıyor bazen belli olmuyor
newbie
Activity: 168
Merit: 0
neye göre başlıyor ? öyle kolay glemeyecek o boğa rüyalarına girecek önce daha sonra gelirse belkiii gelir cunki tepeden cok kısı yakalandı silkeleyecektir ama sanmıyorum geleceğinide gerçi ama olsun.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Etherdelta da bazı airdroplar var ölü bilginiz olsun 0.00000000000..1 ethden alırsınız öyle evladiyelik kalabilir elinizde, her turlu alım yapılacak proje araştırılmalı. Bir örnek vereyeim Etherdelta da eLTC2 diye bir coin var 90.000 adeti 2-3 eth yaptı zamanında belki daha fazla ancak şuan 0.01 eth anca yapıyor sonra gümlemeyin.
full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Ona kalırsa ondan da mantıklı bir yol var, borsalarda bile listelenmeden bountycilerden pazarlık yaparak toplamak çok daha karlı olabilir. İdex'te kaliteli kalitesiz tüm icolar listeleniyor.
bountyciler salak degil hocam. ucuza coin vereceklerini sanmam. bi cogu idex etherdelta forkdelta nedir biliyor zaten. degerinin altina satacaklarini sanmam.
full member
Activity: 546
full member
Activity: 322
Merit: 112
şuanda sadece idexte değil diğer borsalarda dahi biçok coin ico fiyatının çok altında işlem görüyor zaten özellikle kucoindekiler.aslında yatırım yapmak için bir referans olabilirs ico fiyatı ama dahada düşme ihtimalini her zaman düşünmelisiniz bence.projesi sağlam projeye basabilirsiniz ama uzun vade zarar ettirmeyeceğini düşünüyorsanız.aklıma ilk gelen icon oluyor böyle düşününce
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
Mantıklı bir yatırım söylemeyemem şuanda bence her zaman ethereum ve bitcoin kısmı düşünülmeli. Ethereum  3 5 ay içinde 2-3 kat yapacaktır diye düşünüyorum
full member
Activity: 672
Bence yeni çıkmış icolardan toplarsan zarar edersin, ben sonradan çıkan icoların yaradığına çok az şahit oldum. Tek tük yani, bunun yerine ethereumde kalmak daha mantıklı bence.
member
Activity: 596
Merit: 14
ico fiyatının aşşasında almak bazen intihar olabiliyor cunki proje sscama gidiyor ve adamlar elindekilerini yok pahasına satabiliyor o yüzden araştırmadan almayın .. üzülürsünüz
member
Activity: 252
OPEN GAMING PLATFORM
Acikcasi piyasada briaz gariplik var ama eth almistim tekrar almayi dusunuyorum 500usd civarlarindan. onceki konuyu kacirdik takip edemedik buradan da devam edermisiniz hangilerini onermistiniz hangileri %30 100% yapti. Yeni tavsiyeniz varsa ona gore degerlendirelim
full member
Activity: 252
The Standard Protocol - Solving Inflation
bu ara ne olucagı belli degil dediginde güzel karlar edilebilir ama ben her zaman güvenli yatırım taraftarıyım şu piyasadada bence onu yapmak lazım ne olucagı belli degil çünkü biraz daha güvenli coinlere yatırım yapmak daha mantıklı çünkü her türlü 3-5x yapıcaklar boğa sezonunda
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Risk den çekinenler eth-ltc-dash-monero değerlendirebilirler,hacimsiz alt coinlerden korkanlar için.
jr. member
Activity: 336
Merit: 2
Idex'i bilmiyorum ama etherdelta ve forkdelta'da coinler gerçekten çok çok düşük fiyatlarda satılıyor projesi iyi ama henüz borsaya girmemiş coinleri bu mekanlardan 30-40 kat daha düşük fiyata alıp sonra değerlenirse satabilirsiniz.
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Bir iki coine bel bağlamak yerine farklı farklı gelecek vadeden coinlere yönelsek illaki bize kar bırakabilir.
Ben buna cesaret edemiyorum, elime geçen coinleri Ethereum'a çeviyorum ama biliyorum hata yapıyorum
full member
Activity: 616
Merit: 118
altcoinlerde riske girmek istemeyenler ethereum olarakda bla bla bla

ethereumda bir altcoindir Cheesy
member
Activity: 168
hocam benimde aklıma gelmedi değil ama boğa döenmine mi girdik yoksa balık ta mıyız bilemedim çünkü piyasada hala korku havası mevcut bende sermayemi kediye yüklemek istemeyenlerdenim
Pages:
Jump to: