Pages:
Author

Topic: Mantıklı olabilecek bir yatırım fırsatı. - page 3. (Read 520 times)

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Altcoinlerde riske girmek istemeyenler sırf Ethereum alarak da orta vadede %200 yapabilirler. Şu anda 500 USD civarlarında.
14 Ocak tarihinde ETH zirve yaptığında değeri 1.400 USD'di. Boğaya geçer geçmez (tahminen birkaç ay içinde) tekrar zirvesine geri dönecek ve geçecektir.
Bunu görebilmek için yoğun analizlere ve araştırmalara da gerek yok. Daha yüksek kar beklentisinde olanlar biraz risk alarak sepet de yapabilirler elbette.
Riske girmiyeyim, birkaç ayda %200 yapayım diyenler için de ETH duruyor gözler önünde Wink

Edit: İki alt yorumda çok bilmiş bir arkadaş yazdığım yorumu düzeltmiş, kendince eğlenmeye çalışmış. Ethereum da bir altcoin evet. O kadar yazdığım şey arasıdan bir buna takılmış. Konunun ana temasını kaçırmak, post kasmak için boş boş yorumlar yapmak tam da bu işte. Anlayan anlamıştır zaten ne demek istediğimi. Kendine eğlence arayanlar konu dışı bölümlerde takılsınlar.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Bu aralar ben önermem ne olacağı belirsizlikler olan bir piyasada paranız yarıya eriyebilir şu an bekleyip harekete göre geçilmeli şimdi en mantıklı şey usd veya tl

Doğru olabilir tabii her zaman risk vardır. Ben orta ve uzun vade tuttuğum için yatırımımı yaptım son bir haftada çok güzel artışlar oldu.Full girmek yerine parçalara bölüp almanın zamanı bence biraz daha artarsa tren kaçtı diye almaya korkacak bu sefer yatırımcılar.Düşerse ek alımlar yapma tarafındayım bu dönemde. ETH'nin 500 520 dolarlarda gezdiğini unutmayalım.
full member
Activity: 322
Merit: 100
Bu aralar ben önermem ne olacağı belirsizlikler olan bir piyasada paranız yarıya eriyebilir şu an bekleyip harekete göre geçilmeli şimdi en mantıklı şey usd veya tl
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Merhaba arkadaşlar;
Bitcoin,ethereum ve altcoinlerin düşük fiyatlarına istinaden.Size bu dönemde işe yarayabilecek bir bilgi vermek istiyorum.Eğer boşta duran dolar veya tlniz varsa 520 dolar civarından eth alıp,aldığınız eth ile idexte daha yeni çıkmış ico fiyatlarına yakın ve büyük bir borsaya girmemiş coinlerden bir çanta yapıp orta vadede güzel karlar elde edebilirsiniz. Aslında coinleri 1 hafta önce başka başlık altında yazmıştım o zamana göre %30 %100 arası yapanlar oldu fakat boğa dönemi başlıyorsa hala geç kalınmış sayılmaz. Umarım yararlı olur hepimize.
Pages:
Jump to: