Pages:
Author

Topic: McAfee nin kurduğu çakma altcoin borsası - page 4. (Read 827 times)

sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Zaten kendim kuruduğum dediği borsa zaten varolan bir borsanın adının değiştirilmiş hali diye de haberler çıkmıştı.Bu adamı takip edip dediklerini, yaptıklarını ciddiye alan var mıdır bilmiyorum ama kendisi bayağı bir eğleniyordur orası kesin. McAfee adını duyduğumuz yerden acilen kaçmamız gerekiyor ki bu adam aldığımız nefese de oyunlar hinlikler karıştırmasın.
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
Kariyerini en kötü yöneten insanlar sıralamasında ilk 10 a girebilecek bir insan. Nasıl bir kafa yapısı var çok merak ediyorum

Katılmıyorum. Bu yaptığı hareketler sayesinde milyonlarca dolar kazandı. Adı zaten iyi anılan biri değildi, antivirüs programı da herkes tarafından küfür edilerek anlatılır Cheesy ama kripto paralara girdiği zamandan bu yana kaybettiği paraların yerine misli misli para koydu. Daha çok para kazanmak için de yatırımlar yapmaya devam ediyor
hero member
Activity: 1928
Merit: 799
Tüm erişim yollarının engellenmesi gereken sitedir kesinlikle. Sosyal medyada yaptığı yorumlarla, destek verdiği coinlerle birçok insanı batıran bir adamın başkasından çöktüğü borsada işlem yapılmaz. Hatta neymiş diye bir göz bile atılmaz. Piyasada hakkında dolaşan bunca haberden söylentiden sonra ona inanıp peşinden giden olursa da ağlamasın.

Antivirüs programları otomatik olarak bunun ilgili olduğu siteyi şüpheli olarak algılasa efsane olur Smiley Bunların yapacakları işler standart bir iki tane coinden kazandıracaklar sonra 10 tane coinden parayı vurup insanları yine mağdur edecekler. piyasada olmaması gereken insanlardan biri. umarım bu sefer peşinden çok fazla sürüklenen ve zarar gören insan olmaz.
jr. member
Activity: 462
Merit: 1
Bu adam salak bir adam değil zeki ve zengin bir adam. Amacı vardır illa ki milleti yolmak veya mahallenin delisi olmak istemeyecek kadar zengin ve zeki.
newbie
Activity: 110
Merit: 0
 Kariyerini en kötü yöneten insanlar sıralamasında ilk 10 a girebilecek bir insan. Nasıl bir kafa yapısı var çok merak ediyorum
sr. member
Activity: 542
Merit: 250
Tüm erişim yollarının engellenmesi gereken sitedir kesinlikle. Sosyal medyada yaptığı yorumlarla, destek verdiği coinlerle birçok insanı batıran bir adamın başkasından çöktüğü borsada işlem yapılmaz. Hatta neymiş diye bir göz bile atılmaz. Piyasada hakkında dolaşan bunca haberden söylentiden sonra ona inanıp peşinden giden olursa da ağlamasın.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
bu adamın dolandırıcı olduğunu zaten dünya alem biliyor, zaten piyasada yaptığı tüm manipulasyonlar, yönlendirmeler, sahte reklamlar, spekülatörlükler, türlü türlü anlaşmalar ortada. Bu adamın hiç bir lafına inanmıyorum ben sürekli saçma sapan konuşuyor, her gün 10 tane koin ismi söylüyor, bir ara boğa zamanı millet bundan çok çekti, takımlarla anlaşıyordu muhtemelen tokenları pazarlamak için.

Bence paranın bu kadar insan karakterini değiştirmemesi lazım. adamda zaten çok para var, hala daha daha çok para için ne işler peşinde yazık diyorum 3 kuruş için yaptığı hareketlere yazık yani. bence çok yanlış yapıyor. kendini bitiriyor zaten 70 yaşına gelmiş. bahçeli de aynı bu kafa. bırak kardeşim bak başka işlere. zaten bir ton paran var hala koin peşindesin.
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Bu adam ne kullanıyor bilemem ama trollukte ve milletin aklı ile dalga geçmekte sınır tanımadığı kesin Grin Zaten boş beleş borsadan bol bir şey yok. Artık itibari kalmadı, topluluk güvenmiyor ve ciddiye almıyor ama McAfee buna rağmen piyasayı her türlü sömürmeye ant içmiş gibi davranıyor valla. Sülük gibi yapıştı kripto piyasasına.
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
0.5 eth çok fazla bir ücret değil ama mcafeeye verilir mi o tartışılır. Kaç tane coni tweetlerle pumpladı zaten artık herkes bu denyoya deli gözüyle bakıyor. Kimse kullanmaz bu exchangei de unutulur gider yakında. Anlamış değilim adamın parası da var ama neden böyle şeyler yapıyor
bence amacı hem gümdemde kalmak ve adını öyle böyle ortaya lanse etmek.

Bazı insanlar gündemde kalmak için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. Bundan keyif alan, piyasada adının konuşulmasından büyük keyif alanlar var Cheesy bu adamın da benzer bir şey içiin böyle bir yol izlediğine eminim. Batan bir şirketi speküasyonlar ile kurtardı, herkesi tokatladı ve bu işten para kazanmaya devam ediyor Cheesy bu borsadan da milyonları götürecek
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
0.5 eth çok fazla bir ücret değil ama mcafeeye verilir mi o tartışılır. Kaç tane coni tweetlerle pumpladı zaten artık herkes bu denyoya deli gözüyle bakıyor. Kimse kullanmaz bu exchangei de unutulur gider yakında. Anlamış değilim adamın parası da var ama neden böyle şeyler yapıyor
bence amacı hem gümdemde kalmak ve adını öyle böyle ortaya lanse etmek.
hero member
Activity: 1928
Merit: 799
Burada dikkat edilmesi gereken nokta McAfee'nin kriptolarla ilgili desteklediği veya sahibi olduğu birçok girişim yarıda kaldı veya fiyatı dip yaptı,
o yüzden McAfee'yle anılan her işe extra temkinli yaklaşmak gerekir.

Adam kendi itibarını bir güzel paraya çevirdi ve sonrada kenara çekildi. Şimdi de itibarından kalan son kırıntıları yemeye çalışıyor daha doğrusu inandırabileceği bir kaç trader daha kaldıysa kıyıda köşede onları da bir güzel halledecek. Adamın derdi bu zerre vicdanı yok. Kimin ne kadar zararı olmuş, sebebi sorumluluğu kendisinde mi umurunda bile olmuyor.

Bütün traderlara tavsiyem bu adı geçen borsayı kara listeye almak ve giriş bile yapmamak.

Bir yerde bu da doğru siteye giriş bile yapmamak lazım. Adam yazılımcı kötü niyetle davransa (ki ABD'de vergi kaçakçılığı falan yapmış adam bu) hepimizi düdükler vallahi.

itibarı paraya çevirmek ifadesi de güzelmiş hocam. nereden aklınıza geldi hay aklınızla bin yaşayın emi Cheesy gül gül öldüm. 

adam yani ne var ne yok satıyor, parayı alıyor keyfine bakıyor, arkasından binlerce insan vay o**** ç**** diye küfür ediyor Cheesy aynı jet fadıl

Jet Fadıl buna göre gerçekten muhterem bir kişilik.. Jet Fadıl bunu görse diz çöker tövbe ister o derece  Smiley Bu adamın bu durumlara gelmesindeki sebep ne acaba gerçekten merak ediyorum.. bir insan kendi halinde takılıp ne bileyim elinin altında değer gören işleri varken böyle kripto dünyasına girip ortalığı karıştırmasına sebep ne olabilir? Para desek zaten elemanın parası var... canı sıkılıyor sanırım.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Burada dikkat edilmesi gereken nokta McAfee'nin kriptolarla ilgili desteklediği veya sahibi olduğu birçok girişim yarıda kaldı veya fiyatı dip yaptı,

Adam kendi itibarını bir güzel paraya çevirdi ve sonrada kenara çekildi. Şimdi de itibarından kalan son kırıntıları yemeye çalışıyor daha doğrusu inandırabileceği bir kaç trader daha kaldıysa kıyıda köşede onları da bir güzel halledecek. Adamın derdi bu zerre vicdanı yok. Kimin ne kadar zararı olmuş, sebebi sorumluluğu kendisinde mi umurunda bile olmuyor.

Bütün traderlara tavsiyem bu adı geçen borsayı kara listeye almak ve giriş bile yapmamak.

Bir yerde bu da doğru siteye giriş bile yapmamak lazım. Adam yazılımcı kötü niyetle davransa (ki ABD'de vergi kaçakçılığı falan yapmış adam bu) hepimizi düdükler vallahi.

itibarı paraya çevirmek ifadesi de güzelmiş hocam. nereden aklınıza geldi hay aklınızla bin yaşayın emi Cheesy gül gül öldüm. 

adam yani ne var ne yok satıyor, parayı alıyor keyfine bakıyor, arkasından binlerce insan vay o**** ç**** diye küfür ediyor Cheesy aynı jet fadıl
member
Activity: 328
Merit: 11
ESH  hafta öncesine kadar güzel kar sagladı Wink acıkcası güzel bi ivme yakalaycak o token daha sonrada milletin eline verecekler gidecekler,
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
2 borsa da aynıymış hocam zaten. yukarıda bir arkadaşın dediği gibi önce ethershift sonra switch bilmem ne boku olmuş. her iki borsada da whitelist kısmına bakınca aynı ether adresi çıkıyor. sonuçta mcafee ise uzak duracaksın yoksa bir şekilde gelir öper bu sakal reyiz.

https://bitcointalksearch.org/topic/ann-ethershift-buying-erc20-tokens-has-never-been-easier-john-mcafee-adviser-4965937
hero member
Activity: 910
Merit: 503

Doğru. Mesela ben Mcafe antivirüs yazılımına çok güvenirdim eskiden. Hem bedava idi hemde bütün uygulamalarla birlikte geliyordu. Şimdi anlıyorum ki bu adam hin ve sinsi bir adam. Çok daha fazla pc'ye girebilmek için böyle bir şey yapmış olabilir. Zamanında baya yaygın idi.

Şimdilerde gördüğüm yerde siliyorum mcafe antivirüsünü hemen. Bu adamın ne yapacağı belli olmaz. Direk paralarımızı çalmasa bile bilgilerimizi ve kontrolümüzü kimlere satacağı hiç belli olmaz.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630

sr. member
Activity: 266
Merit: 251

hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Bir an evvel borsasını piyasaya sürebilmek için böyle bir yönteme başvurmuş olabilir, zaten şu anda da Dex'i geliştirmek ve detaylandırmak için
aktif yazılımcı arayışı içinde: https://twitter.com/officialmcafee/status/1183810862252998658

Kısacası gidin başka yerde trade yapın arkadaşlar Smiley
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
Bir an evvel borsasını piyasaya sürebilmek için böyle bir yönteme başvurmuş olabilir, zaten şu anda da Dex'i geliştirmek ve detaylandırmak için
aktif yazılımcı arayışı içinde: https://twitter.com/officialmcafee/status/1183810862252998658

legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Bu kadar şaşırmanızı anlayamadım. Aylık 50/100$ gibi rakamlara belli arayüzleri kullanarak trade yaptırmanıza imkan verecek borsalar kurdurabiliyorsunuz kendinize. Bu adamın zamanında kazandığı paraları düşününce daha iyisini yaptırmalıydı ama bu adam durmayacak her şeyi deneyecek.

Bunu yapabilir zaten zamanında chillrdigi coinlere spekulasyonları hepimiz biliyoruz ne yazıkki benim anlamadıgım ismin bu kadar lekelenmiş hala nasıl bir yatırım yapıp borsa kurabiliyorsun , bundan kazanç bekliyorsun bence artık bu piyasada kimse mcAfee i ciddiye almaz bu saatten sonra
Pages:
Jump to: