Pages:
Author

Topic: MCT Airdrop - NEON cüzdana coin ekleme - page 4. (Read 900 times)

sr. member
Activity: 756
Merit: 290
neo nep5 token sahiplerini resmen ihya ediyorlar Smiley ont de de benzer durum yaşanmış nedense hep kaçtıktan sonra haberim oluyor. saçma salak airdrop peşinde koşanlar hergün yeni bir airdrop postu atanlar yüzünden kaliteli projeleri takip edemiyorum
full member
Activity: 616
Merit: 101
NEP5 tipi token tutmadığım için malesef alamadık airdroptan birşey umarım alanlara güzel kazandırır eğer borsaya girerse belki alttan biraz alırım
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Bilgilendirme için çok teşekkür ediyoruz hocam, ben bir hafta kadar önce farketmiştim mct leri dahaca herhangi bir exchange de listelenmemiş ama olduğunca neo dan gelen coinleri biriktirme konusunda kararlıyım, satma taraftarı değilim, zaten şuan için hepsi çok ucuza gider ama zamanını bekleyince çok farklı olacağına inanıyorum.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Rica ederim arkadaşlar ,

biraz araştırdım ve edindiğim bilgileride sizlerle paylaşmak istiyorum.

bu token neo dan smartkonrat yazma maliyetini 490 gas dan 90 gas a düşürüyormuş (elinde 10K MCT olana)  Smartkontrat yazmak isteyenler için elzem bir koin olacak.

8 mayıs dan önce cüzdan ve borsalarda herhangi bir nep5 token tutan herkese tuttukları koin başına 1000 er airdrop yapılmış, bende efx,ont,swh,cge vardı 4000 adet gelmiş.

Binance,kucoin gibi borsalar destekliyor airdropu.

NEX, ve SWH de listeleneceği konuşuluyor.

25 MCT=1 GAS şeklinde bir fiyat hesaplaması varmış.

Bilgilerinize

Binance ve Kucoin'in airdropu desteklediğine emin misiniz? Ben biraz araştırdım ama bu konuda tatmin edici bir yanıt bulamadım. Hatta Reddit'de bu konuyla ilgili sorular olmuş ve Binance ve Kucoin de dahil olmak üzere hiçbirinin airdropu desteklemediği, airdropun yalnızca cüzdanları kapsadığı bilgisi var.

Zaten binance ve kucoin in desteklemesi için o tokenları listeleyecek olması anlamına gelmiyor mu, şöyle düşünün bir ICO ya katılacağımız zaman borsa cüzdanından göndermiyoruz ETH veya NEO yu çünkü alacağımız token borsa listesinde olmadığı için havaya gidiyo. Bu airdropu binance veya kucoin in destekleyecek olmasının mantığı yok.

O sistem her zaman söylediğiniz şekilde işlemiyor. En son Achain fork yaptı ve Abtc isimli bir coin dağıttı, bu forku Kucoin destekledi ve aradan geçen beş ayda Abtc Kucoinde trade için listelenmemesine rağmen coinler geldi ve hala Kucoin cüzdanımda duruyor.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
banada 2000 tane gelmiş. şuan için para etmiyor sanırım ama ileride değerlenebilir. neo tokenlerı oldukça başarılı oluyor. bunu tutmak lazım.
newbie
Activity: 78
Merit: 0
Rica ederim arkadaşlar ,

bu token neo dan smartkonrat yazma maliyetini 490 gas dan 90 gas a düşürüyormuş (elinde 10K MCT olana)  Smartkontrat yazmak isteyenler için elzem bir koin olacak.

8 mayıs dan önce cüzdan ve borsalarda herhangi bir nep5 token tutan herkese tuttukları koin başına 1000 er airdrop yapılmış, bende efx,ont,swh,cge vardı 4000 adet gelmiş.

Bilgilerinize

Binance ve Kucoin'in airdropu desteklediğine emin misiniz? Ben biraz araştırdım ama bu konuda tatmin edici bir yanıt bulamadım. Hatta Reddit'de bu konuyla ilgili sorular olmuş ve Binance ve Kucoin de dahil olmak üzere hiçbirinin airdropu desteklemediği, airdropun yalnızca cüzdanları kapsadığı bilgisi var.

Zaten binance ve kucoin in desteklemesi için o tokenları listeleyecek olması anlamına gelmiyor mu, şöyle düşünün bir ICO ya katılacağımız zaman borsa cüzdanından göndermiyoruz ETH veya NEO yu çünkü alacağımız token borsa listesinde olmadığı için havaya gidiyo. Bu airdropu binance veya kucoin in destekleyecek olmasının mantığı yok.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
güzel bir konu olmuş, ben baktım bana gelmemiş,  heralde tarihleri tutmadı,  peki kaç para ediyor bu koin yani 0.33 cent demişler ama , 1 neo tutana 33 cent geldiyse bana göre azdır.
member
Activity: 560
Merit: 12
Neo tabanlı hangi token çıktıysa fiyatı hep güzel değerlere geldi.simdilik gireceği fazla borsa yok ama neo borsalarında bile güzel fiyatlanabilir
full member
Activity: 980
Merit: 152
Rica ederim arkadaşlar ,

Bilgilerinize

full member
Activity: 1019
Merit: 146
Merhabalar,
bu airdrop lara katılabilmek için ne kadar neo tutmamız gerekiyor cüzdanda?
birde neo da gas geliri almak için cüzdanı sürekli açık tutmamız gerekiyor mu?
gas alabilmek için cüzdanı sürekli açık tutman gerekmiyor
kaç neoya ortalama kaç gas alacağını https://neotogas.com/ bu ve benzeri yerlerden hesaplayabilirsin.
ont airdropu için neonun 10/1 oranında dağıtım yapıldı ama mct için için nep5 tokenlerden adet bakılmaksızın cüzdanda kaç farklı token varsa proje ismi için 1000er adet dağıtım yapıldı.spot coin için ise daha başka yani hepsi başka başka
newbie
Activity: 78
Merit: 0
daha önce de neon cüzdanlarda coin bulunduranlara airdrop yapıldığı ile ilgili bir başlık açılmıştı. neon cüzdan oluşturdum ama içinde coin yok. bahsedilen coinler içinde malum herkesin bildiği ont yi biliyorum ama şuan ki fiyatının yüksek olduğunu düşünüyorum. 4500 sat dan alıp 4800 lerden satmıştım 3-4 hafta önce. bu tip airdroplardan faydanmak için cüzdanda tutmalık potansiyeli olan hangi coini önerirsiniz?
full member
Bunu geçen nasıl yapicagimi bilemedim uğraştım baya. En sonunda deneye deneye hallettim. İnşaallah doğru halletmisimdir. Hesabıma da bakmadım daha geldi mi gelmedimi diye. Bu mct nin içeriğini pek bilmiyorum ama ne işe yarar araştırma yapmak lazim. Ona göre elimizde bekletip bekletmeyecegime karar veririm artık.
neo üzerinde projeler için akıllı sözleşme maliyetini 490 gastan 90 gasa düşürme projenin amacı maliyet düşürmek bir nevi biraz yukarıdaki yorumlarda daha detaylı bulabilirsin.
full member
Kimse MCT tokenin işlevini bilmediği için borsaya çıktığında çay parasına satılacak diye düşünüyorum. Ben düşükten ufak ufak toplarım. MCT sayesinde Neo ekosisteminin daha merkezsiz olacağı söyleniyordu Dapp oluşturabilmek için.
bu gün bir çay çay ocağında 1.5 tl oda 0.33$ güzel para.kimsenin bilmediğini sanmıyorum ni tekim cüzdanında gören insan bir bakıyor ne işe yarıyor diye ve tek işlevi neo sözleşmelerinde tasarruf sağlamak olan bir projenin de ki öyle böyle bir tasarruf değil %80lerden bahsediyoruz burda, yok paraya gideceğini düşünmüyorum.
member
Activity: 274
Merit: 88
Merhabalar,
bu airdrop lara katılabilmek için ne kadar neo tutmamız gerekiyor cüzdanda?
birde neo da gas geliri almak için cüzdanı sürekli açık tutmamız gerekiyor mu?
member
Activity: 336
Merit: 17
Bunu geçen nasıl yapicagimi bilemedim uğraştım baya. En sonunda deneye deneye hallettim. İnşaallah doğru halletmisimdir. Hesabıma da bakmadım daha geldi mi gelmedimi diye. Bu mct nin içeriğini pek bilmiyorum ama ne işe yarar araştırma yapmak lazim. Ona göre elimizde bekletip bekletmeyecegime karar veririm artık.
jr. member
Activity: 115
Merit: 5
Gemstra - The Future of Social Selling
Kimse MCT tokenin işlevini bilmediği için borsaya çıktığında çay parasına satılacak diye düşünüyorum. Ben düşükten ufak ufak toplarım. MCT sayesinde Neo ekosisteminin daha merkezsiz olacağı söyleniyordu Dapp oluşturabilmek için.
full member
ek bilgi olarak ekliyeyim bunu da total 580.000.000 mct var ve %98i  567.442.000 adetlik kısmı  404.453 farklı neo cüzdana dağıtılmış.ico olmayacak.maliyet düşürmesi muhteşem bir şeyşuan ki neo akıllı sözleşmelerinde ortalama 10.000$ dolar maliyet düşürüyor ve bunun için 10.000 Mct lazım. şuan için 1$ dolara denk geleceğini sanmıyorum fakat 0.5-0.8 arası değer hiç de yanıltıcı olmaz.arıca neo ve gas fiyatları arttıkca onalra bağlı bir şekilde fiyatı yukarı yönlü olacaktır.tabi bunlar için gereken bir projenin başarılı şekilde mct ile işlem yapması olacaktır.sonrasında neo ve gas fiyatlarına bağlı olarak gasın 93$ dediğini düşünür ve 75$ baz alırsak mctnin sağladığı 30.000 dolar tasarruftan dolayı fiyat 2.5$ dahi diyebilir rahat bir şekilde.öncelikle mct ile bir projenin maliyet düşürmesi sonrası neo ve gas fiyatları fiyatını belirliyecektir mctnin Smiley
full member
25 mct:1 gas yaklaşık 1$ dolar değerle inanılmaz bir değer.bana 6000 adet gelmiş.düz mantıkla 240 gas Smiley onad a düz mantıkla 100 neo dersek projeye çok inananlar için tekliflere açığım :)başarılı olacağını düşüüyorum ama  sadece neo dedinmi akan sular durur benim için Smiley
member
Activity: 539
Merit: 20
---

gloabalde ve diğer yerel forumlarda 1.000 adedi 0,75 gas civarında toplamaya çalışanlar vardı.  siz bu hesaplamayı nereden buldunuz?

reddit,github,tiwtter vs gibi yerlerde yazıyor, resmi olarak doğrulatılmış bir bilgi değil tabiki ,ancak işlevsel ve değerli bi token, 1000 tanesini 0,75 e satan ileride çok ağlar Smiley

aşağıdaki habere istinaden 1K MCT=0,75 GAS mantıklı mı sizce Smiley

Smiley zaten bu kadar çok kişinin toplamaya çalışmasından kıllanmıştım. iyi oldu bu başlığı görmem. tekrar teşekkürler bilgi için.
hero member
Activity: 700
Merit: 553
---

gloabalde ve diğer yerel forumlarda 1.000 adedi 0,75 gas civarında toplamaya çalışanlar vardı.  siz bu hesaplamayı nereden buldunuz?

reddit,github,tiwtter vs gibi yerlerde yazıyor, resmi olarak doğrulatılmış bir bilgi değil tabiki ,ancak işlevsel ve değerli bi token, 1000 tanesini 0,75 e satan ileride çok ağlar Smiley

aşağıdaki habere istinaden 1K MCT=0,75 GAS mantıklı mı sizce Smiley

http://prntscr.com/jj2c4m
Pages:
Jump to: