Pages:
Author

Topic: MCT Airdrop - NEON cüzdana coin ekleme - page 5. (Read 900 times)

member
Activity: 539
Merit: 20
Rica ederim arkadaşlar ,

biraz araştırdım ve edindiğim bilgileride sizlerle paylaşmak istiyorum.

bu token neo dan smartkonrat yazma maliyetini 490 gas dan 90 gas a düşürüyormuş. Smartkontrat yazamak isteyenler için elzem bir koin olacak.

8 mayıs dan önce cüzdan ve borsalarda herhangi bir nep5 token tutan herkese tuttukları koin başına 1000 er airdrop yapılmış, bende efx,ont,swh,cge vardı 4000 adet gelmiş.

Binance,kucoin gibi borsalar destekliyor airdropu.

NEX, ve SWH de listeleneceği konuşuluyor.

25 MCT=1 GAS şeklinde bir fiyat hesaplaması varmış.

Bilgilerinize

gloabalde ve diğer yerel forumlarda 1.000 adedi 0,75 gas civarında toplamaya çalışanlar vardı.  siz bu hesaplamayı nereden buldunuz?
newbie
Activity: 126
Merit: 0
neo airdroplarından gelen tokenların maşallahı var göz dolduruyorlar resmen. neo tabanlı bütün airdropları kaçırmamaya çalışıyorum cok güzel değerlenip cok iyi yerlere gelenler oldu içlerinde.
hero member
Activity: 700
Merit: 553
Rica ederim arkadaşlar ,

biraz araştırdım ve edindiğim bilgileride sizlerle paylaşmak istiyorum.

bu token neo dan smartkonrat yazma maliyetini 490 gas dan 90 gas a düşürüyormuş (elinde 10K MCT olana)  Smartkontrat yazmak isteyenler için elzem bir koin olacak.

8 mayıs dan önce cüzdan ve borsalarda herhangi bir nep5 token tutan herkese tuttukları koin başına 1000 er airdrop yapılmış, bende efx,ont,swh,cge vardı 4000 adet gelmiş.

Binance,kucoin gibi borsalar destekliyor airdropu.

NEX, ve SWH de listeleneceği konuşuluyor.

25 MCT=1 GAS şeklinde bir fiyat hesaplaması varmış.

Bilgilerinize
member
Activity: 539
Merit: 20
Eline sağlık hocam çok yararlı bir başlık oldu.
member
Activity: 151
Merit: 12
Teşekkürler 2000 adet gelmiş.
full member
Activity: 672
Merit: 110
elımde 1 tane merit vardı verdım. bu konu cok lazımdı bır turlu bulamamıstım tesekkur ederım topragım. bılmeyen cok kısı vardı ıslerıne yarayacaktır kesınlıkle.mct 580 mılyon %2 sı ekıbın elındeymıs gerı kalanın tumu airdrop dagıtılmıs
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
NEO platformundaki tüm assetlerin listesini buradan görebilirsiniz: https://neotracker.io/browse/asset/1

Assetin üzerine tıkladığınızda da hash bilgisini ve diğer detayları göreceksiniz.

Örneğin MCT için: https://neotracker.io/asset/a87cc2a513f5d8b4a42432343687c2127c60bc3f
hero member
Activity: 700
Merit: 553
Merhaba Arkadaşlar,

Neo tabanlı MCT (Master Contract Coin) cüzdanlar da ya da borsalarda nep5 tokenı bulunduran herkese airdrop yaptı;

Bu airdropu nasıl görebiliriz;

https://neotracker.io/

sitesine girerek neo adresini yazdığınızda cüzdanınızda bulunan tüm assetleri görebilirsiniz.

Burda gördüğünüz ancak, cüzdanınızı açtığınızda görmediğiniz coinleri nasıl ekleyebilirsiniz ?

Hashrate ini cüzdanınıza ekleyerek.

MCT için;

yukardaki neotracker dan adresinizi girdiğinizde MCT yi tıkaldığınız da MCT değerlerine ulaşacaksınız.

Ordan hash değerini kopyalayın.

MCT Hash:  a87cc2a513f5d8b4a42432343687c2127c60bc3f

Neon wallet ı açıp,cüzdana girmeden Manage Neon Settings e girerek; Manage Tokens ı tıklayacaksınız.

Çıkan ekranda Add new token diyerek listenin en altına indiğinizde, en altta boş bir satır var, oraya yukarıdaki hashi yapıştırıp "save" deyip kapatacağız.

şimdi cüzdanınıza giriş yaptığınızda MCT tokenlarını görebilirsiniz.

MCT hakkında net bir bilgim yok henüz, herhangi bir borsada da işlem görmüyor, bekleyip görelim ileride bi yerlere gelebilir. ONT örneği karşımızda.

Bilgileirinize

Pages:
Jump to: