https://x.com/MemeEconomyFund
Twitter'dan paylaşılan linkten girdim. Başvuru yaptım sanırım. Sürecin devamı nasıl olacak?
commitment kısmı açılacak sanırım (ya da sende şu an açık mı? bende değil) orada max limit ne belirlenirse en fazla o kadar alım yapabileceğiz. bu mal 41k mcap ile çıkacak. token fiyatı spekülasyona bağlı artıp azalacak ama reelde fon değerlenirse iş yapar mesela.. ai16z'nin fonu 90x yapmış; dolayısıyla tokeni de işlevsel olduğu için çok değerlendi. bunda da 90lar anime havası var her türlü değerlenir.
kapalı bendede. max limit neye göre belirleniyor. her başvuru kabul ediliyorsa limit düşük kalır.
max limit 0.5 sol malesef.
yukarıda paylaştığım project x'de max limit 5 sol'du ve 1e 4 kazandırdı. ben dışarıda olduğum için kaçırdım ama alan arkadaşım olmuş. bence gelecekte daha da uzayabilecek bi proje.. ben daos.fun'da beğendiklerimi topluyorum ufak ufak. gördükçe girerim. bigün hype gelebilir.
Paylaşım için teşekkürler hocam. Project x'e sayende katıldım an itibari ile 6x'te.
1 sol atmıştım. Satıp 1 sol'umu geri aldım, kalan miktarı whales market'e götürüp 120 gün kilit vurayım. Belli olmaz belki 100mcap gibi bir noktaya gider.
MEF'te çok güzel duruyor. Trade başladığı zaman 100-150k arası alım için şans verirse ilave alırım.
dostum şu an her şey çok early.
- topkek capital (mh ventures ve 300dao'nun sahibi, adam gerçek vc ve benim birçok yatırımım var kendisinde)
- meme economy fund (90lar anime teması, primlenecek ve ilgi çekip büyüyecek gibi. daha piyasaya çıkmadan partnerlik tokatlıyor)
- project x (ilk ai meme fon; biçok yeni meme sırf bunun şovunu yapmak için partnerlik yapacaktır)
- bir de sepetimde trench warriors var ama bunlara çok güvenmedim. bilindik bi eleman olmasına rağmen fonlama/partnerlik işlerinde henüz aktif olduğunu görmedim bu da taze mal.
bunları tutmanı öneririm.
gözlemlediğim kadarıyla daolar yeni yeni kendi arasında anlaşmalar yapmaya başladı. iyi daolar yeni çıkacak meme ve daolardan "whitelist alıyor"; buralar doldukça en önemli daolar memeler için launchpad platformları gibi olabilir. merkeziyetsiz meme VC ortamı oluşuyor sanki. aşırı dutluk... bigün hype uğrarsa dehşet potansiyel var. ufaktan kokusunu alıyorum.
hani daos.fun ai16z'nin çıktığı platform.. parlatacaklar bence burayı.