Pages:
Author

Topic: [Merit] Blacknavy'nin otağı - page 12. (Read 5846 times)

hero member
Activity: 1078
Merit: 696
November 15, 2019, 10:52:36 AM
Hayırlı olsun, gene foruma iyi haberler geliyor.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
November 15, 2019, 10:45:10 AM
Hayırlı olsun. Çok isabetli bir seçim yapılmış. Size başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Meta'daki ısrarlarımız sonuç vermiş. Türkçe bölüme gereken ilgi ve alakayı göstermeye başladılar demek ki. Bende sizi ve bir kaç arkadaşı önermiştim. Artık türkçe bölüm üyelerine düşen, kaliteli yazı ve içeriklerin sayılarını artırmak ve kotaları zorlamak. En son hesapladığımızda baya düşük smerit ayrılmıştı Türkçe bölüme. Size ne kadar verilmiş bilmiyorum ama aylık 200 idi ve bu gerçekten çok düşüktü diğer bölümlerde dağıtılan binleri göz önüne alınca.

Bende buradan liste yaparım yakında.

Tekrardan tebrikler! Smiley
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
November 15, 2019, 10:31:38 AM
Herkese selam,

Yeni düzenleme ile merit kaynağı olarak seçildim ve bana yüksek miktarda sMerit tahsis edildiği için çokça gönderilebilir merite sahibim. Bu meritleri elimden geldiğince adil bir şekilde kullanıcılar arasında bölüştürerek dağıtmaya çalışacağım, dağıtımın şeffaf olması adına da bu konuyu açıyorum. Eğer çok kaliteli bir mesaj görürsem 50 adet sMerit gönderebileceğim söylendi ki bazı mesajlar mükemmel olmasa dahi artan sMeritlerimi döngüde tutmak için kaliteli mesajları olan kullanıcılara gönderme hakkına sahibim. Yani, gerçekten foruma katkı sağlayan üyelere fazlasıyla bonkör davranacağım.

Code:
[b][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1234.msg1234#1234]BAŞLIK[/url][/b]
Açıklama :

Re: Grin hakkında
Açıklama:

Bu şablona uymayan başvurular değerlendirilmez.

Bol şans.
Pages:
Jump to: