Pages:
Author

Topic: Merit Satın alınır ! - page 2. (Read 3290 times)

newbie
Activity: 56
Merit: 0
June 16, 2018, 05:19:41 PM
mesaj atarsanız yardımcı olurum hocam.
newbie
Activity: 65
June 16, 2018, 08:25:18 AM
hocam açıkcası bence merit sistemi oldukça saçma bundan 2 yıl once merit sistemi diye bir sistem yoktuki zaten şuan rütbeli olan hesapların hepsi o zamandan kalmadır ki hal böyle oluncada iş ticarete dökülüyor sesimizi duyurmamız lazım ama işte bir ama var
member
Activity: 564
Merit: 19
June 15, 2018, 09:58:01 AM
Bu merit sistemi oldukça can sıkıcı, sistemde merit kazanamıyoruz. Ancak birileri verecekte olacak, oda ölme eşeğim ölme. Bide bunu ticarete dökmüşler, herşeyden para kazanmaya devam edin.

Mağduriyet giderildi. Merit falan bu kadar takılmayın...
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
June 15, 2018, 09:15:13 AM
Bu merit sistemi oldukça can sıkıcı, sistemde merit kazanamıyoruz. Ancak birileri verecekte olacak, oda ölme eşeğim ölme. Bide bunu ticarete dökmüşler, herşeyden para kazanmaya devam edin.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
June 14, 2018, 05:15:05 PM
meritin getiremediği anlam ve devamındaki anlamsızlık apaçık ortada ama hesap satılan konuların legal olduğu bir ortamda merit kardeşlik ve ticaret kulüplerine uygulanabilecek baskı ve ban ne kadar mantıklı hocam.

yani bütünün tamamını satmak uygun görülüyor ama küçük bir parçasını satmak tehlikeli yapılması yasaklanmış bir durum.
ohh ne ala kafalar pırıl pırıl, güzel günlerde kullanın efendim.

Güzel soru. Belki birileri açıklama yapar.

Hemen açıklama yapayım güzel kardeşim Her ay belli bir miktar merit üreten kişiler piyasada olmasa ve yeni sisteme geçildiğinde herkese belli oranda sMerit dağıtılmış olmasa dediğiniz şey olurdu ama bu insanlar ve sistemle gelen hediyeler var ve sistem onlara bunu bedava veriyor hemde ne için biliyor musunuz ? DAĞITILSIN DİYE KALKIP BUNLARI NAKİTE ÇEVİRİN DİYE DEĞİL ! Zaten hep newbie yada 30 postlu jr. hesaplar alım satım peşinde koşanlar... Ekşi sözlük sistemi gelmeli buraya hesap açmak ve onaylatmak için kuyruğa girsinler...

Önce mutli hesap yasaklandıktan sonra referanslı üyelik getirilebilir. Multi hesap yasaklanmadan bu olursa üstüne bir de merit sistemi kaldırılırsa herkes dünya kadar multi hesap açar.
full member
Merit: 158
Türkçe/English/Deutsch/Earthling----@Marshal---
June 14, 2018, 05:02:00 PM
meritin getiremediği anlam ve devamındaki anlamsızlık apaçık ortada ama hesap satılan konuların legal olduğu bir ortamda merit kardeşlik ve ticaret kulüplerine uygulanabilecek baskı ve ban ne kadar mantıklı hocam.

yani bütünün tamamını satmak uygun görülüyor ama küçük bir parçasını satmak tehlikeli yapılması yasaklanmış bir durum.
ohh ne ala kafalar pırıl pırıl, güzel günlerde kullanın efendim.

Güzel soru. Belki birileri açıklama yapar.

Hemen açıklama yapayım güzel kardeşim Her ay belli bir miktar merit üreten kişiler piyasada olmasa ve yeni sisteme geçildiğinde herkese belli oranda sMerit dağıtılmış olmasa dediğiniz şey olurdu ama bu insanlar ve sistemle gelen hediyeler var ve sistem onlara bunu bedava veriyor hemde ne için biliyor musunuz ? DAĞITILSIN DİYE KALKIP BUNLARI NAKİTE ÇEVİRİN DİYE DEĞİL ! Zaten hep newbie yada 30 postlu jr. hesaplar alım satım peşinde koşanlar... Ekşi sözlük sistemi gelmeli buraya hesap açmak ve onaylatmak için kuyruğa girsinler...
member
Activity: 294
Merit: 27
June 14, 2018, 04:07:46 PM
Kimse kimseye merit vermiyor belki de rastgele okuma yapılmıyor forumda gezinirken. O yüzde rant atlamak için yeni formüller üretilmeli. 500 post ve birkaç meritli kimselere rast geldim. Yazdıkları çöp bile olsa 10 merit kasılırdı diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 77
May 16, 2018, 08:01:46 PM
çarşı pazar karıştı artık Smiley
member
Activity: 564
Merit: 19
May 15, 2018, 01:49:09 AM
İşte sistemin yanlışı da burada, kimse kimseye merit vermiyor olanlarda satmanın peşine düşmüş. Ne güzel burada da bir pazar oluşturulmuş. Anlaşılan bu sistemde asla merit alamayacağım.

Sistemin yanlışını ve arkadaşın yanlışını tek merit ile gösterdiğim için yok mu bir alkış? Merit vermeyin sonra bıdı bıdı ediyorlar. Klasik düz bildiğimiz alkış...
member
Activity: 434
Merit: 16
May 14, 2018, 08:54:45 AM
Bence merit işi de mining gibi bir sisteme dönüşmeli ya. Forumda en çok post atan online olan vs gibi kriterlerle her güncelleme de merit verilebilir. Ama bu miktarlar genellikle ondalık sistemde olmalı. Yine rank atlamak zor olmalı ama imkansız olmamalı.
member
Activity: 154
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
May 13, 2018, 04:20:08 PM
Merit işi nadir de olsa güzel işler çıkarmayı başarıyor açıkcası ancak maalesef tam olarak bekledikleri etkiyi yapabildiğini düşünmüyorum . Hala post kasmak için manasız post atan çok fazla hesap var...
jr. member
Merit: 2
May 13, 2018, 03:38:13 PM
İşte sistemin yanlışı da burada, kimse kimseye merit vermiyor olanlarda satmanın peşine düşmüş. Ne güzel burada da bir pazar oluşturulmuş. Anlaşılan bu sistemde asla merit alamayacağım.
member
Activity: 602
Merit: 32
May 13, 2018, 09:17:08 AM
ZAten satacak kadar meritim yok ancak fiyat olarak ne öneriyor merak ettim. Bence merit satılmayacak kadar değerli ve ekosistemin devamı için adil olarak dağıtılmalı

Valla hocam hiç sallamadım meriti (: aman benden gidecekmiş yahut konu açayım, yalakalık yapayım merit atsınlar derdimde olmadı Smiley

Arada 1-2 merit geliyor onlardada gerçekten samimi ve faydalı konu sahiplerine veriyorum. Tabi sonra denk gelirse sonrakilere atamıyorum merit.

O yüzden çok sallamayın meriti. Evet ticareti yapılabilir vs.. bunu bi bokta sananlar vardır. Ama özünde tek bir faydalı konusu, yazısı olmayanlar bu sistemden önce merite kavuştular. Yoksa 1 meritleri bile olmazdı Smiley

Boşverin veren verir vermeyen vermez. Satın almazsanız satanda olmaz. Hoş satandanda alandanda bi çıkarımda yok söyleyecek sözümde yok ikiside memnunsa (:
newbie
Activity: 16
May 13, 2018, 01:31:49 AM
O değil konuyu açan kişinin Merit'i  1, hayrına veriyim diyecektim ama benim durum onunkinden betermiş Smiley
member
Activity: 429
Merit: 11
April 23, 2018, 08:08:31 AM
Merit'e benim de ihtiyacım var ama verin yada satın demedim çünkü riske atamam. Kaliteli post atanlara verildiğinden faydalı konular için teşvik niteliğinde ama merit ihtiyacı da belirli koşullar ile giderilmeli diğer türlü alım-satımın önüne geçilmesi zor gibi.
newbie
Activity: 135
April 22, 2018, 02:53:19 PM
Boş verin meriti sizde okuyup bilgi almaya çalışın arkadaşlar Smiley
jr. member
Activity: 120
Merit: 3
April 21, 2018, 08:34:20 AM
Satın alınmamalı ve satılmamalı. Zaten ilgili yöneticiler gerekeni söylemiş. Fakat Foruma iyi kötü katılım gösteren kişilerin Rank atlaması için buna ihtiyaç yok mu? Dağıtırken neye göre dağıtıldı bunlar ya da insanlar ellerinki meriti verirken neye göre veriyorlar bilmiyorum ama  burada bir dengenin de gözetilmesi gerekiyor. Zannediyorum ben Meritim olmadığı için Member olamıyorum. Ve olmadığı sürece de 500 activity'im de olsa böyle kalacağım. Bu da Bounty kampanyalarına falan katılırken bir eşitsizlik yaratıyor.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
April 21, 2018, 02:42:02 AM
Merit alımı satımı vardır. El altından veya başka platformlardan yapılıyordur zaten. Satanında ben sattım diye şikayet edeceğini düşünmüyorum çünkü alış yasaksa varsa satışta yasaktır.  Satan içinde problem oluşacaktır.

Ben yine de hesap alış satışı gibi buna da sıcak bakmıyorum. Çünkü gönderilen meritler 120 gün boyunca kayıt altında oluyor profillerde. ilerde aldığın kişinin hesabında bir problem ortaya çıkarsa bu seni de etkileyecektir. ne emeklerle rütbe atlattığın profilin bir rank uğruna çöp olmasın.
member
Activity: 182
Merit: 22
April 20, 2018, 02:45:48 PM
bence yasak olmamalı alan memnun satan memnun ne yapak şimdi değerli birşeyse alınır satılır mecburen
jr. member
Activity: 53
Merit: 1
April 19, 2018, 04:09:45 AM
Dağıtılan meritler sizin mevcut meritlerinizden düşmüyor. Smiley

Olmayınca işte   Embarrassed

Bir önceki postu düzenliyorum hemen.
Pages:
Jump to: