Merit olayından sonra forum bir sakinleşti aslında, ki çok daha fazla sakinleşecek şuan hala iyi konuyla merit alabilirim yanılgısındalar adam yeni duymuş bitcoini yeni forumu görmüş ne konusu açacakta buradaki dinazorlarlardan merit toplayacak? Hal böyle olunca bir iki çabalayacak ve uzaklaşacak arkadaş yazmaktan, merakı varsa okur kenarda ekşisözlükte yazar olamamışlar gibi.
Şuan direnen tek tayfa full ya da member tayfası bir iki merit yakalarım diye post üstüne topic açıp yazıp takip edip duruyorlar kimse kimseye merit vermiyor kaldı ki bir üst seviyeye taşıyacak meriti vermiyor toplamda aylar bulacak.
Açıkcası şahsen SR. olmamış olsaydım bitmişti bu imza bounty işleri forumda benim için twittere kasardım facebooka kasardım buradan hesaba giriş bile yapmazdım kaldı ki newbeiler memberler Allah kolaylık versin benim görüşüm lvl işinin onlara komple kapandığı dayın paran yoksa bu işi bitirdiler kalanları izleyeceğiz
Üstad aynen katılıyorum , söylediklerinize..Siz sr. üye olmanıza ragmen yinede yeni gelen arkadaslarin gözünden bakabilmissiniz.Rütbeyi kazanan yenileri umursamiyor, burda.
Pekala, merit sisteminden daha mantıklı bir önerin varsa ortaya koy lütfen..
Usta söyle olabilirdi mesela : üyelikten sonra 14 gün bi bekleme süresi post atamiyosun , ilk 1 ay günde max 3. post at ama konu yasak, 2. ay güde 5 post + haftada 1 konu vs.. 3. ay günde 8 post...yani sayilari ve aylari atiyorum, burda amac foruma fake hesaplarla bircok kez üye olup, spam ile biseyin reklamini yapmaya calisanlari yildirmak, gecikmeli hesap yani, spamcilar bu kadar beklemeye gelemez..Eski seo programlarinda günde 100x foruma otomatik üyelik acip , altina backlink veren +10 mesaj atan programlar görüyorduk..
Bu meritleri millete zinnikla vermisler, adam aksam yastiginin altinda bi kez koklayip yatiyo..söyle reddit deki +1 sistemini yukarda dedigim sinirlamalarla kombine edebilirlerdi..ama +1 i herkes verebilecek yani.. yada daha orjinal cok fikir olabilirdi bu benimki 1 kisinin 5 dk da düsündügü bisey.. bence forum eski üyeleri degerlendirmek icin , kendileri acisindan bir calisma yapti diye düsünüyorum.neyse hayirlisi bakalim..