Pages:
Author

Topic: MHP Kurultayı toplandı. - page 2. (Read 1731 times)

sr. member
Activity: 448
Merit: 250
June 19, 2016, 07:11:05 AM
Hayırlı uğurlu olsun.

Konuya uzak kaldım. Medyadan da takip edemedim bu hafta işlerim sebebi ile. Şimdi bu kurultayda sadece tüzük mü değişecek, yoksa genel başkan seçimi de olabilecek mi?

Tüzük değişecek hocam.
Genel kurul çağrısı yapılabilmesi ve bunun gibi işlemler için önce tüzüğün değişmesi gerekiyor.

Bu durumda seçimli genel kurul yapılabilmesi için en az 1 ay daha gerekecek sanırım, ki bugün tüzük değiştirilebilir ise.

Değişecek inşallah. Kurultay bölgesinde olan arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre bu Osmanlı ocakları mıdır nedir bunlar Mustafa Özbek kongre spor merkezi civarında toplaşmaya başlamışlar.
1000 den fazla adam birikmiş şu ana kadar.  Polis niye burda toplaşıyorsunuz demiyormuş bunlara. bunların MHP kongresini basıp olay çıkartmasından korkuluyor. ilginç bir şekilde belediye otobüsleri şehrin farklı yerlerinden otobüsle buraya adam taşıyormuş.
hepsini fotoğraflamışlar taşıyan belediye otobüslerini gelen vatandaşların fotolarını felan çekmişler. ciddi hazırlık var. inşallah olay çıkmaz.

Açıkçası beklemediğim bir durum değil. Hükümetin hiç hoşuna gitmiyor bu olanlar. Bahçeli başta kalsın diye her yolu deniyorlar.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
June 19, 2016, 07:07:39 AM
Hayırlı uğurlu olsun.

Konuya uzak kaldım. Medyadan da takip edemedim bu hafta işlerim sebebi ile. Şimdi bu kurultayda sadece tüzük mü değişecek, yoksa genel başkan seçimi de olabilecek mi?

Tüzük değişecek hocam.
Genel kurul çağrısı yapılabilmesi ve bunun gibi işlemler için önce tüzüğün değişmesi gerekiyor.

Bu durumda seçimli genel kurul yapılabilmesi için en az 1 ay daha gerekecek sanırım, ki bugün tüzük değiştirilebilir ise.

Değişecek inşallah. Kurultay bölgesinde olan arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre bu Osmanlı ocakları mıdır nedir bunlar Mustafa Özbek kongre spor merkezi civarında toplaşmaya başlamışlar.
1000 den fazla adam birikmiş şu ana kadar.  Polis niye burda toplaşıyorsunuz demiyormuş bunlara. bunların MHP kongresini basıp olay çıkartmasından korkuluyor. ilginç bir şekilde belediye otobüsleri şehrin farklı yerlerinden otobüsle buraya adam taşıyormuş.
hepsini fotoğraflamışlar taşıyan belediye otobüslerini gelen vatandaşların fotolarını felan çekmişler. ciddi hazırlık var. inşallah olay çıkmaz.
sr. member
June 19, 2016, 06:30:48 AM
Hayırlı uğurlu olsun.

Tüzük değişecek hocam.

legendary
June 19, 2016, 06:28:51 AM
Hayırlı uğurlu olsun.

Tüzük değişecek hocam.
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
June 19, 2016, 06:28:11 AM
MHP ne zaman AKP değnekliğinden kurtulur bağımsız bir parti olursa o zaman biraz saygı görebilir.
Bunun için de fosilleşmiş Bahçeli'den acilen kurtulmaları gerek.
sr. member
June 19, 2016, 06:26:09 AM
Hayırlı uğurlu olsun.

legendary
June 19, 2016, 06:19:45 AM
Nihayet delegelerin noter huzurunda attığı imzalar tamamlandı ve yeter sayı sağlanarak kurultay resmen toplanmış oldu.
toplamda 752 delege imza atmış şu ana kadar Smiley 600 küsür yetiyordu zaten.
hadi bakalım hayırlısı.
Pages:
Jump to: