Pages:
Author

Topic: Microsoft Bitcoin'e yeniden destek vermeye başladı - page 3. (Read 711 times)

newbie
Activity: 182
Merit: 0
Microsoftun tekrardan bitcoine destek vereceğini açıklaması bitcoin için çok iyi bir gelişme oldu. Ayrıca devletlerinde bitcoine destek verici açıklamalar yapması bitcoine olan güveni giderek arttırıyor.
newbie
Activity: 168
Bitcoine olan destek giderek artıyor baştan insanları ve firmaları bitcoine karşı ürküttüler. Fakat işin anlatıldığı gibi olmadığı anlaşılınca firmalarında desteği artmaya başladı btcye.
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
Microsoft gibi büyük bir teknoloji ile iç içe olan bir şirketin bitcoin ve özellikle de blockchain teknolojisine uzak kalması beklenemez zaten. Doğru bir karar vermişler sonunda yanlışlarından dönmüşler.
member
Activity: 392
Merit: 10
Artık Microsoft tan gelen açıklamaları pek umursamıyorum. Sürekli aynı haberi ısıtıp ısıtıp insanlara servis ediyorlar.Daha öncede aynı söylemi yapmışlar ,üstünden çok zaman geçmeden destek vermeyi düşünmüyoruz diye yeni bir açıklama daha gelmişti.
member
Activity: 112
Kullanıcı tepkileri yüzünden Microsoft Bitcoin kabul etmeme kararını değiştirmiş olabilir. Microsoft'un blockchain teknolojisini kullanarak oluşturmayı düşündüğü dijital kimlik projesi mevcut.
legendary
Activity: 1120
Merit: 1003
aslında bitcoine değilde blockchain teknolojisine diye düşünüyorum sistemlerini entegre şekilde blockchaine aktarırlarsa aynı bu akbankın ripple altyapısında ki gibi değer kazanan market ve blockchain yazılımcıları olur zaten son zamanlarda firmalar yazılımcı geliştirici ilanları ile öne çıkıyor haydi hayırlısı
member
Activity: 322
Merit: 15
Surekli olarak bir destek bir cekilme kararlari var hangi habere inanacagiz ya da desteklerine nasil guvenecegiz bilemiyorum.
newbie
Activity: 224
neden sonlandırmıştı ki zaten?bazen anlamıyorum özellikle böyle büyük teknoloji devi şirketler böyle olumsuz tavır gösterdikleri zaman.illa ki bizim göremediğimiz bir şeyden dolayı böyle kararlar alıyorlardır.umarım bundan sonra desteğini kesmez, büyük firmalar çok önemli.
newbie
Activity: 210
zaten amaçları bitcoini dip seviyelere getirmekti ve başardılarda düştüğü gibi topladılar şimdi ise yükselmesi için açıklamalar  yapıyorlar bunlar ticari gelişmeler  akıllı adamlar.. güç onların elinde
member
Activity: 490
Son bir aydır devam eden olumsuz haberler silsilesi yerini olumlu olanlara bırakmaya başladı. Piyasadaki para değeride tekrar 500 milyar dolara yaklaştı. Umarım istikrarlı ve güzel bir yükseliş yaşarız. Yorulduk beklemekten Smiley
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Microsoft gibi teknoloji devi olsam bu oyunları uygulamazdım gerek yok, yok riskmiş yok bilmem neymiş, piyasayı etkileyip bunlarda mı Bitcoin topluyor nedir, bakalım tekrar ne zaman ödeme seçeneğinden kaldıracak, yahu ödeyen benim, sen devasa şirketsin ne kadar ödeme yapılıyor acaba ki bu kadar etkili oluyor bunlara.
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Microsoft gibi bir şirket bitcoin yatırımcısı ile dalga geçiyor.Sürekli aynı hikaye ,şimdide destek verecez diyor ,madem destek verecektin , neden aylar önce açıklama yapıp destek vermeyi düşünmüyoruz dediniz.Bu adamlar resmen piyasayı speküle ediyorlar.
full member
Activity: 344
Merit: 100
Bende Microsoftun kripto pazarı ile oyun oynadığını düşünüyorum. Yadak getirdiği dönemde gerçekçi bir neden yoktu, şimdi ise iddia ettiği nedenler ortadan kalkmış değil büyük oyuncuların klasik oyunları.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Bence microsoft da bunlardan bu şekilde ekmek yiyor, haber yapıyorlar paso yok  microsoft destek veriyor, yok  microsoft desteğini kesti, böyle böyle gidiyor bu iş. bu 3. mü oldu? kaçıncı oldu? ben sayamadım da.
member
Activity: 84
Microsoftun niye yasak getirdiğini, yasağı niçin kaldırdığını bilen izah etsin lütfen. Microsoft kafası karışık yöneticilere sahip. Yarı tekrar yasak gelirse şaşırmam.
full member
Activity: 224
Desteğini çektiğinde ne kadar şaşırdıysam tekrar koyduğunu duyduğumda da aynı şekilde şaşırdım. Önemli bir geri adım koskoca bir firma yanılmışım kararımda tekrar başlıyorum diyor. Bunu takip edecek firmalarında çıkışıyla bitcoin de yeni bir hareket başlayabilir.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Microsoft gibi bir şirketin bitcoine destek vermesi lazımdı zaten, görmezden gelemezlerdi. Umarım bu haberden sonra büyük teknoloji şirketleride aynı tututumu sergiler, bitcoin hiç beklemediğimiz kadar yükselir ozaman.
sr. member
Activity: 274
Merit: 250
microsoft tarafından tekrar bitcoin ile alım işlermleri yapılabilmesi güzel sırada steam var umarım steam de tekrar bitcoin ile alım imkanı sunmaya başlar
full member
Activity: 182
Şimdi tekrar G20 zirvesi konusunu kullanarak gerilim yaratıyorlar, ama zirveden farklı bir gelişme çıkmaz. Microsoft  Bitcoin alımına tekrar başlaması çok güzel bir destek anlamına gelir. Bitcoin ile  ilerde güzel karlar elde edeceğiz.
member
Activity: 378
Merit: 21
English ↳ Turkish Translator ✓
G20 den de olumlu haberler gelmesiyle birlikte eskisi gibi artış olabilir . Ayrıca büyük şirketlerde destek vermeye başladı gibi artık . Bankaların kötü yönlü haberlerini okusak da bu iki olay olursa eskisi gibi olabilir .

Olaya bak işimiz g20 ye kaldıysa çekelim paraları geri.

Kötü haberin asıl sebebi zaten belli değilmi Kötü haber kaynağı cebini dolduruyor sonrada biz yanlış anlamışız diyip yükselmesini bekliyor. Bu süreç bence uzuncaaa bir süre böyle devam edicek.2 haftadır borsa da alım ları izliyorum hayal , rüya gibi deli yatırım yapılıyor.
İşin aslı Para Parayı çekiyor
Pages:
Jump to: