Pages:
Author

Topic: Microsoft Bitcoin'e yeniden destek vermeye başladı - page 5. (Read 711 times)

newbie
Activity: 210
Merit: 0
microsoft gibi bir firmanın blockchain gibi bir teknolojiye destek vermemesi garip olmaz mı?bence kesin arka planda parmakları bile vardır.
member
Activity: 196
Merit: 10
Beklenen ve mantıklı bir adım bana kalırsa çağa ayak uydurmak zorunda kalacak elbette tüm firmalar..
Olumsuz haberlerin yoğunlukta olduğu bu aralar gelişmeleri de görmek iyi oluyor Smiley
full member
Activity: 252
Merit: 100
Sanırım manipülasyon nasıl yapılırın örneklerini görüyoruz. Fee ücreti bahanesi ile Microsoft yasağı gelmişti. Sanki kim Microsofttan Bitcoin ile alım yapıyordu.
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Mikrosoft Bitcoine desteğini çekerek kapitalist sistemin ekmeğine yağ sürdü, şimdi yeniden destek verdiğini açıklamış. Açıkçası büyük düşüşten sonra yeniden destek vermesi güzel bir haber, umarım bu desteği sürekli olur.
member
Activity: 98
Köstek olma günleri sona erdi. Microsoft spekülatörlerin yanında durduğu günlerde negatif hareket ederek Bitcoin ile ödeme almamaya başlamıştı.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
Kripto para piyasası için güzel bir haber microsoft kriptoya tekrar desteği. Güzel haberlerin devamını dilerim mutlaka bende.
full member
Activity: 224
Bu güzel bir haber microsoft çok önemli bir teknoloji devi.Özellikle blockchain noktasında güzel katkılar sağlayacak ve kripto paraların gelişimini hızlandıracaktır.
member
Activity: 462
Microsoft bu işi adeta çocuk oyuncağına çevirdi. Kurum ciddiyeti açısından gerçekten birliktelik yapmaya emin oldukları zaman bu adımı atsalar bence daha isabetli olurdu
full member
Activity: 252
Microsoft'un bitcoin desteğini çektiğini yakın zamanda duymuştum zaten. O zaman da çok şaşırmıştım Microsoft gibi bir teknoloji şirketi nasıl böyle bir karar verebilir diye. Yeniden destek vermeye başlamaları çok doğru bir karar olmuş.
newbie
Activity: 280
    Mikrosoft ta dijital çağda öne çıkan bitcoin i kabul etmek zorunda çünkü çok fazla kullanılmakta ve uzun vade de kar elde edilmektedir her koşulda
member
Activity: 336
paranın kokusu herkese cazip gelir.microsoft belli süre ara verdikten sonra neden tekrar bitcoini ödeme aracı olarak kabul ediyor ? çünkü kripto paralar artık her sökterde ödeme aracı olarak soruluyor.büyük kuruluşlar müşteri kaybetmemek için bitcoin ile ödeme kabul ediyorlar.bence bu diğer sökterler vede kuruluşlar tarafından fazlaca kullanıldığı müddetçe bitcoin dahada iyi yerlere gelecektir.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Microsoft anlayamadığım şekilde ilk önce Bitcoin'e kapılarını kapadı ve şimdi de güven duymaya başladı.Nedenini bilmiyorum bunun ama böyle büyük bir şirketin Bitcoin'e destek çıkması güzel.Artık olumlu gelişmeler olsun da Bitcoin eski günlerine tekrar kavuşsun.
newbie
Activity: 98
Microsoft un destek vermesı iyi olur cünkü böyle büyük bi düşüşü birazda olsa düzeltmek herkes için iyi olucaktır.
newbie
Activity: 126
Bitcoin bir aylık süre zarfında dibi gördüğü İçin yeniden canlandıracak yatırımlar gerekli bunlar da yeni yatırımcıların bulunmasıyla olur
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Bunlar küçük oyunlar Smiley inişleri ve çıkışları izlemek yeterli olucaktır. Düşüş sezonu'na yakın bir zamanda çıkarlar sonra tekrar girerler ve paraya para demezler basit iş ile milyonlar kısacası.
full member
Activity: 350
Aklın yolu bir 4-5 ay önce desteklerini geri çekmişlerdi, zararlarına olur çünkü dünya bir devrim yaşıyor şu anda, gelecek çok farklı olacak ve gelecek çok hızlı gelecek. kriptoparaların yükselişi, yavaşlatılır, geriye teptirilir, ama engellenemez. bu gün gibi bir gerçek, microsoft da bu gerçeği danışmanları vasıtasıyla idrak etti diye düşünüyorum.
full member
Activity: 238
Haber yeni değil fakat bir ara desteğini çektiği yönde haberler yapılmıştı galiba herkesin tahmin ettiği gibi gereken düzenlemelerin yapılması için harcanacak zamanda bir müddet desteğini çekti
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Microsoft gibi şirketler Bitcoinle olan işlemlerini sonlandırmasaydı Bitcoin fiyatı bu kadar düşmeyecekti. Fiyatın en yüksek olduğu bir dönemde Bitcoinle ödeme seçeneğini kaldırdıklarını açıkladılar. Bu durumda Büyük şirketler, Microsoft dahil Bitcoine operasyon yaparak fiyatını düşürmüş oluyorlar. Fiyat düşünce yeniden Bitcoinle ödeme seçeneğini devreye soktular. Microsoft ve diğer şirketler bu durumdan nemalanmış olabilirler diye düşünmeden edemiyorum açıkçası ve bunu yeniden yapma olasılıkları yüksek.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Sürekli Microsoftla ilgili haberler çıkıyor nedense, daha geçenlerde Bitcoinle ödeme seçeneğini riskli bularak kaldıran Microsoftun düşüşle birlikte yeniden işleme koymasını manidar buldum doğrusu.

sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
bu microsoftta bitcoinle top oynuyor ikide bir çıkarıp yeniden ekliyor. çocuk oyuncağına çevirdi bu işi. zamanında feeleri bahane etmişti. şimdi ne değişti
Pages:
Jump to: