Bu adamlara şimdi sövülmezde ne yapılır arkadaşlar siz söyleyin.
olacak olacakta bişiler geç olacak gibi. valla ben elimdekiler için gittim lauda ya mesaj attım. sonucta escrow vardi projede ico sürecinde yani öyle dediler. bende yatirimimi zaten escrow adresine yaptigim için lauda ya bahsettim olayi dedim ben yatirdigim btcleri geri istiyorum alın tokenlerinizi verin btcmi dedim fakat lauda o konuda yardimci olamayacagini söyledi. çünkü roadmap'e göre adamlarin exchange giriş vs tarihi 2018'in q3 mü q4 mü ne olarak belirtilmiş. devden birine mesaj attım oda öyle söyledi. baya yaptiklari işte var bana saymişti geçen gün minexbank i yaptik kurduk calişiyor vs test süreçleri tamamlandi mining yapiliyor yok minexexplorer yapildi vs aslinda baya iş yapilmiş roadmap'ede bakinca daha da sesimi cikarmadim .
Hocam hala 6 dolara sabitleyeceklerini felan yazıyorlar, saçma sapan şeylerle insanları uyuttuklarını felan düşünüyorum bazen tıkımı çıkaramıyorum şimdilik. Lauda felanda bir kere olsun bir şey yazmadı ANN'ye.
Bende Lauda'yı adam sanardım, kendi cebini dolduran bir başka şerefsiz bana kalırsa Lauda.