Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 104. (Read 67821 times)

sr. member
Activity: 812
Merit: 260
November 07, 2017, 08:58:30 AM
Sabretmesine sabrediyoruz , da artik daha rahatım düşecek yeri kalmadıSmiley . Elimde biraz daha btc olsa alacağım aslında ama alacak o kadar çok şey var ki, Hepsinin fiyatları yerlerde sürünüyor. Hangisini alsam diye kararsızım açıkçası.

alacagın şey cokta onemli değil zaten.butun altkoiner çöp birkaç tanesi hariç.
balinaların pumpına denk gelmezsen zaten altkoinler artarsa hepsi aynı artıyor.
ama huylu huyundan vazgeçmiyor bendede btc olsa yine gider su anda altkoin alırım bende.bagımlısı olduk gibi birşey.

işte riskte bu ya Smiley BTC 5x yaptı 10 ayda ama altcoin lerden beklenti 1 ayda 10x oda tutmayınca mecbur hayal kırıklığı.Altlarında güzelliği bu ya süründürür ya sevindirir Cheesy
hero member
Activity: 981
Merit: 500
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize
November 07, 2017, 06:56:27 AM
Şu an hayret ettim. Ben 11 cent gibi satmıştım MTH' leri 7.5 cente kadar düşmüş fiyat. Yani ico'sunda o kadar gürültü koptu. Millet bedava yemek dağıtan belediye arabasına saldırır gibi saldırdı ama sonuç yine hüsran. Ne ico fiyatı kaldı ne de ekibin o fiyakalı paylaşımları. Ico katılımcıları için üzgünüm. İnşallah toparlanır.
sr. member
Activity: 2184
Merit: 422
November 07, 2017, 04:53:00 AM
Sabretmesine sabrediyoruz , da artik daha rahatım düşecek yeri kalmadıSmiley . Elimde biraz daha btc olsa alacağım aslında ama alacak o kadar çok şey var ki, Hepsinin fiyatları yerlerde sürünüyor. Hangisini alsam diye kararsızım açıkçası.

alacagın şey cokta onemli değil zaten.butun altkoiner çöp birkaç tanesi hariç.
balinaların pumpına denk gelmezsen zaten altkoinler artarsa hepsi aynı artıyor.
ama huylu huyundan vazgeçmiyor bendede btc olsa yine gider su anda altkoin alırım bende.bagımlısı olduk gibi birşey.
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
November 07, 2017, 02:28:37 AM
hocam monetha ico sonrasında neden bukadar düştü acaba herkes gelecekte para edecek derken geliştiricler birden parayı vurup çekildiler mi acaba?
monethadan bende umutluydum fakat çok uzun süredir yerlerde sürünüyor.

Arkadasim sana tek bir örnek gösterecegim adam olan bundan gerekli dersi cikarir dahada böyle yorumlar atmaz.

https://twitter.com/SatoshiLite/status/927672914048040960

litecoin kurucusu charlie ilk bitcoinimi aldim 30 dolardan 2 dolara dustu, panik asla yapmadim daha cok aldim demis. Sen monethayi ICO'dan alip zengin olacagini dusunduysen dusunceni degistir yada kriptoya yatirim yapma cunku zarar eder cikarsin sonra yukselince geri girersin buda zaman ve para kaybi demektir.

Arkadaslar biliyorum bu turkce forumunda okumama sikintisi var ama ben genede yazmaya devam edecem. Biktik artik bu aman dustu aman dusuyor yazilarnizdan evet dusuyor belki dahada dusecek ama gunde 20 defa kontrol etmekde size bise getirmeyecek. Evet monetha yukselecek adim gibi eminim oyuzden gidip keyfime gore ezebilecegim parami monethaya yatirdim, sizde aynisini yaptiysaniz iyi yoldasiniz Sabredin muradiniza ereceksiniz.

çok güzel bir yorum hatta ben ico girip te 38 cente kadar gittiğinde satmayıp ta bekleyen arkadşların başına gelicek durumu müstehak olark görüyorum kendim bile bountyden aldığımı 24 cent sattım 11 cente düşünce geri aldım daha da düştü ama yaptığım kar çok daha iyi ama uzun vaade tutacak olduğumdan sorun değil böyle değerlendirilmesi lazım
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
November 07, 2017, 12:43:23 AM
sr. member
Activity: 672
Merit: 289
November 06, 2017, 07:42:23 PM
hocam monetha ico sonrasında neden bukadar düştü acaba herkes gelecekte para edecek derken geliştiricler birden parayı vurup çekildiler mi acaba?

Arkadasim sana tek bir örnek gösterecegim adam olan bundan gerekli dersi cikarir dahada böyle yorumlar atmaz.

https://twitter.com/SatoshiLite/status/927672914048040960

litecoin kurucusu charlie ilk bitcoinimi aldim 30 dolardan 2 dolara dustu, panik asla yapmadim daha cok aldim demis. Sen monethayi ICO'dan alip zengin olacagini dusunduysen dusunceni degistir yada kriptoya yatirim yapma cunku zarar eder cikarsin sonra yukselince geri girersin buda zaman ve para kaybi demektir.

Arkadaslar biliyorum bu turkce forumunda okumama sikintisi var ama ben genede yazmaya devam edecem. Biktik artik bu aman dustu aman dusuyor yazilarnizdan evet dusuyor belki dahada dusecek ama gunde 20 defa kontrol etmekde size bise getirmeyecek. Evet monetha yukselecek adim gibi eminim oyuzden gidip keyfime gore ezebilecegim parami monethaya yatirdim, sizde aynisini yaptiysaniz iyi yoldasiniz Sabredin muradiniza ereceksiniz.
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
November 06, 2017, 06:43:09 PM
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
November 06, 2017, 03:03:20 PM
Segwıtı buyuk hasarlar almadan atlatırsak ınsallah sonrasında altlar ıcın guzel seyler olucaktır. Monetha ıcın kendını toparlanma sansı dogdugunda guzel toplamasını beklıyorum ıns yapar da bıraz kendıne getırır bızlerı de.

Segwit öncesi alacağı hasarı aldı zaten monetha bence daha bundan büyük hasar delist olması anlamına gelir. Grin Ben monetha için fork sonrası güzel şeyler bekliyorum umarım kısa sürede ico fiyatının üstüne çıkmayı başarır.
full member
Activity: 406
Merit: 158
November 06, 2017, 02:52:43 PM
Segwıtı buyuk hasarlar almadan atlatırsak ınsallah sonrasında altlar ıcın guzel seyler olucaktır. Monetha ıcın kendını toparlanma sansı dogdugunda guzel toplamasını beklıyorum ıns yapar da bıraz kendıne getırır bızlerı de.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
November 06, 2017, 12:11:49 PM
Bitcoin fork sonrası bakalım nasıl bir yol izleyecek . Segwit2x mi ön planda olacak diğer forklar mı yoksa bitcoin mi . Suan konusmak icin erken . Ama ben yine topluyorum .
full member
Activity: 1019
Merit: 146
November 06, 2017, 11:42:35 AM
Ne alirsan 2018de 8x 10x sec begen al, su an o kadar cok coin var ki zengin edecek, umarim 2018de ters kose olmazsiniz. Benim bu altcoinlere inancim kalmadi, tek kral var bitcoin o da ise yaramaz hantal ama piyasa mali. Digerlerinin projesi gelecegi yok, bitcoin bir forka girerse, altcoinler ..... geliyor.
ne demek 8x 10x piyasa daha yeni inanılmaz taze ne alırsan 8x 10x yapacak demek inanılmaz bir yanlış yönlendirmedir başkada bir şey değildir.
full member
Activity: 350
November 06, 2017, 11:20:54 AM
Ico'suna, imzasına yada bir şekilde topluluğuna katılanlar birazcık yatırım yapmaya niyetlense zaten fiyat uçacak Smiley şu 17.000 eth yatıran arkadaştan belki bir hamle bekleyebiliriz.
newbie
Activity: 33
Merit: 0
November 06, 2017, 06:25:39 AM
Ne alirsan 2018de 8x 10x sec begen al, su an o kadar cok coin var ki zengin edecek, umarim 2018de ters kose olmazsiniz. Benim bu altcoinlere inancim kalmadi, tek kral var bitcoin o da ise yaramaz hantal ama piyasa mali. Digerlerinin projesi gelecegi yok, bitcoin bir forka girerse, altcoinler ..... geliyor.
full member
Activity: 1019
Merit: 146
November 06, 2017, 04:54:02 AM
Mth bu araliklarda alanlarin yuzunu mutlaka guldurucektir diye dusunuyorum.2018 baharim kesinlikle cok farkli bir seviyede olacaktir.ama ozaman piaya nasil sekillerin total kar yuzdeleri uzerinden ortalamanin ustundemi birakir veya kuresel capta ne gibi yaptirimlar olusur bilemem tabi. Bunlar iyi durum yorumlari.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
November 05, 2017, 04:38:51 PM
çok fena oldu neredeyse çoğu proje ico fiyatı civarında geziyor diye önceden laf ediyorduk. şimdi çoğu ico fiyatının iki üç katından fazla yerlerde sürünüyor.
aslında bu çok doğal BTC ile arada dengeyi sağlıyor diye düşünüyorum. ico zamanında neydi şimdi ne oldu. çok yükseldiği için bunu normal görmek lazım.

hep böyle devame edecek değil ya.  Grin
member
Activity: 85
Merit: 10
Earn with impressio.io
November 05, 2017, 10:16:05 AM
12 cent civarından fiyatı düştü daha düşmez diye aldım dha da düştü. Biraz bekletecek bu coin bizi
member
Activity: 244
Merit: 20
November 05, 2017, 08:54:42 AM
Uzun vadede monetha dan çok umutluyum. Şu an tam alım zamanı. 2018 den sonra 1usd ve üstünde değere çıkacağını düşünüyorum.
Şu anki piyasa hacmi 12 milyon usd, benim beklentim eğer ekip projeye iyi sahip çıkarsa 1-2 yıl içinde 300-400 milyon usd piyasa hacmini yakalaması hayal değil.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
November 05, 2017, 08:35:57 AM
Binance , etherdelta , Kucoin . Nereye baksam inanılmaz yüklü monetha alımları var . En az 20k lık MTH Almaya calısıyor insanlar . Dün 6000 MTH Daha aldım . Attım cüzdana hayırlısıyla . 1 Dolar hedefim hala sabit . 2018 Q1 da bekliyorum .
full member
Activity: 168
November 05, 2017, 06:21:47 AM
BTC 8000'i zorlayacak gibi.Pazar gecesi ve sonrasında BTC yükselişini sürdürürse MTH'de ufak da olsa düşme bekliyorum.Alım fırsatı gelebilir tekrar arkadaşlar için.Takipte kalmak da yarar var. Smiley
daha nereye düşecek hocam. belki ethye bağlı olarak dolar olarak düşebilir ama bence eth fiyatını koruyacaktır. fork sonrasıda 2x beklentim var benim.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
November 05, 2017, 06:17:46 AM
BTC 8000'i zorlayacak gibi.Pazar gecesi ve sonrasında BTC yükselişini sürdürürse MTH'de ufak da olsa düşme bekliyorum.Alım fırsatı gelebilir tekrar arkadaşlar için.Takipte kalmak da yarar var. Smiley
Jump to: