Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 103. (Read 67821 times)

sr. member
Activity: 798
Merit: 260
November 08, 2017, 03:55:22 PM
Monetha nın şu an fiyatının en az 30-40 kuruşlarda olması lazım ama hala bekliyoruz elbet çıkacaktır eninde sonunda
full member
Activity: 350
Merit: 100
November 08, 2017, 12:31:55 PM
arkadaslar beni bi aydınlatabilir misiniz monetha ile ilgili.. Elimde suan 5btc var ICX saolsun.. 2018 in ortalarına kadar yatırmayı düsünüyorum monethaya.. Sizce yatırım yapmalı mıyım buna Huh

ICX sağolsun derken ? Bildiğim kadarıyla henüz KYC sürecinde icon alım satımını nereden yaptınız acaba ? hitbtc'de vardı ama ben hitbtc'nin kendinin spekülasyon yarattığını düşünmüştüm.
member
Activity: 350
Merit: 25
November 08, 2017, 11:42:04 AM
arkadaslar beni bi aydınlatabilir misiniz monetha ile ilgili.. Elimde suan 5btc var ICX saolsun.. 2018 in ortalarına kadar yatırmayı düsünüyorum monethaya.. Sizce yatırım yapmalı mıyım buna Huh

Burda onun bunun lafiyla 5 BTC harciyorsan vay haline abicim.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
November 08, 2017, 10:03:29 AM
full member
Activity: 420
Merit: 100
November 08, 2017, 09:31:52 AM
inceden  bi kıpırdanmaya başladı gibi Monetha .. Ekip sürekli olarak aktif kaldığı süreçte en kısa zaman gerektiği değeri alacağına inanıyorum .Monetha için zaman kısa sürede bir beklentim yok . Elimde bir 2000 adet kadar var bekletmeyi düşünüyorum 1 sene boyunca.
BTC'nin artmasında diğer altlar düşerken MTH iyi dayandı.Hafif bir yükselişi var.Bu seviyelerde direnç gösteriyor güç topluyor.Kısa sürede yükselişe geçecek gibi duruyor şu an.

İyimi dayandı  Huh bu nasıl dayanmak hocam ico fiyatının 3 te 1 ne düşmüş coin hala iyi dayandı diyorsunuz.birçok arkadaş 2x ten fazla zararda şu an mth den.alttan toplamayı becerenler ise kar etti biraz.ben artık yokmuş gibi davranıyorum cüzdandaki mth ler için.biggün artarsa yolda para bulmuş gibi hissetmek istiyorum
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
November 08, 2017, 05:54:02 AM
inceden  bi kıpırdanmaya başladı gibi Monetha .. Ekip sürekli olarak aktif kaldığı süreçte en kısa zaman gerektiği değeri alacağına inanıyorum .Monetha için zaman kısa sürede bir beklentim yok . Elimde bir 2000 adet kadar var bekletmeyi düşünüyorum 1 sene boyunca.
BTC'nin artmasında diğer altlar düşerken MTH iyi dayandı.Hafif bir yükselişi var.Bu seviyelerde direnç gösteriyor güç topluyor.Kısa sürede yükselişe geçecek gibi duruyor şu an.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
November 08, 2017, 05:49:18 AM
full member
Activity: 1019
Merit: 146
November 08, 2017, 01:01:13 AM
Ekibin 2 tane konferansı var bu ay içinde . Ayrıca Justas dev. ekibine yeni isimlerin girdiğini söyledi . Github'a yansısa güzel şeyler olacak .

Evet 3.etkinlik haberi geldi . Hemen bi alıntı yapalım . Litvanyada bizim parlak çocuk monethanın ICO Hikayesini anlatacak. 10 Kasımda olacak bu etkinlik .
Yayin olacak mi bununla ilgili acaba yoksa ozet maillerimi gelecek yine???
legendary
Activity: 2324
Merit: 1028
November 07, 2017, 05:51:43 PM
2018 Yaz ayları road mapte de belirtildiği gibi kritik zamanları mth için. Kasım da ki konferans vs.. etkilermi fiyatı sanmam ama yeni böyle bir developer bulmaları muazzam gelişme. Bunun fiyata etkisi yapılacaklar dahilinde  daha çok olacaktır kanımca. Btc nin fork olayları olmasa bu fiyattan bir miktar daha alabilirdim aslında.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
November 07, 2017, 05:39:31 PM
Ben çok para toplayan icolardan uzak duracağım artık. Bu ne böyle arkadaş hardcap yapan dump yiyor. Millet o kadar parayı daha ucuza satayım diye mi verdi
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
November 07, 2017, 05:32:54 PM
Ekibin 2 tane konferansı var bu ay içinde . Ayrıca Justas dev. ekibine yeni isimlerin girdiğini söyledi . Github'a yansısa güzel şeyler olacak .

Evet 3.etkinlik haberi geldi . Hemen bi alıntı yapalım . Litvanyada bizim parlak çocuk monethanın ICO Hikayesini anlatacak. 10 Kasımda olacak bu etkinlik .
sr. member
Activity: 672
Merit: 289
November 07, 2017, 05:30:40 PM
Ekip twitter'dan tokenlerin güvende oldugunu yazmis.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
November 07, 2017, 03:08:29 PM
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
November 07, 2017, 02:43:52 PM
Arkadaşlar çok takılmayın bu kadar yahu hızlı koşan atın boku seyrek düşermiş.Bende hedge vardı 2.5$ a gitti ama 5-10 hedeflediğim için elimde tuttum 1$ a düşünce 2-3 kat daha fazla aldım şimdi 70 cente düştü Smiley
Monetha da tutuyorum eğer sabredersek mutlaka sonuca ulaşırız ama sabır çok önemli bu işler biraz böyle.Kısa vadede 5x yapıp çıkayım derseniz evet olabilir imkansız değil ama uzun vadede adamı zengin ediyor bunlar kar mar hak getire sadece sabır lazım.
full member
Activity: 1019
Merit: 146
November 07, 2017, 02:12:46 PM
Monetha herkese acı çektiriyor. Çok yakında 10x yapacağı kanısındayım. Bunun için büyük borsalara girmesi gerekiyor ve ayrıca güncelleme. Ekipten hareket gelmesi lazım.
hangi borsaya girsin mesela ne dersin?
newbie
Activity: 42
Merit: 0
November 07, 2017, 12:15:19 PM
Monetha herkese acı çektiriyor. Çok yakında 10x yapacağı kanısındayım. Bunun için büyük borsalara girmesi gerekiyor ve ayrıca güncelleme. Ekipten hareket gelmesi lazım.
PayPal devrlıperlarının birini ekine dahilnettiler ama haziran ayından sonra göreceğiz roadmape göre o zaman kadar sinir hastası edecek bizi.Artık icoya gitmeyip sonra almak lazım hep düşüyor icı fiyatı altına eskidenmiş ico ya girenin kazandıgı gunler 1-2 icin hariç hepsinde terste kaldık
newbie
Activity: 57
November 07, 2017, 11:45:55 AM
member
Activity: 177
Merit: 10
November 07, 2017, 11:37:12 AM
lanet olasıca coin batırdı beni bu lanet coin
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
November 07, 2017, 11:35:56 AM
Monetha kısa vadede ıco fiyatını yakalayacaktır.Tahminim 2-3 ay içinde.Ondan sonra istikrarlı bir şekilde ekibinde çalışmasıyla çıkışı devam edecek gibi görünüyor.Bittrex'e girerse fiyatı bir anda güzel yelere gelebilir.Biraz sabır lazım.Fiyatın düşmesi benim gibi Ico'yu kaçıranların işine geldi açıkca belirtmek gerekirse.7 centten kendime göre yüklü bir alım yaptım.Ico'da girmiş olsaydım 19 cente alacaktım.Ico fiyatını yakalasa x3'e yakın bir kar yapmış olacağız.Segwitin sonra ermesine 10 gün gibi bir zaman dilimi var.10 gün sonra güzel günler görecek altcoinler.Güneşli günler yakındır.Herkese sabır ve bol kazançlar. Smiley
newbie
Activity: 87
November 07, 2017, 09:24:44 AM
Tamam yol haritasına göre asıl gelişme 2018 de gibi gözüküyor fakat bu kadar düşmesi de beni korkutuyor açıkcası. Aldığım fiyatlara gelmesi sanırım aylar bulacak. Şimdiden keşke buna yaptığım yatırımın yarısını utrusta yapsaymışım diyorum bile Sad
Jump to: