Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 33. (Read 67805 times)

full member
Activity: 392
Merit: 100
March 01, 2018, 02:32:58 AM
çok uzun vadede kazandıracaktır elbet, 31 marttan ümidim yok pek benim, herkes bi tarih bekliyorsa o tarihte bile bile arttırmazlar bi şeyi, esas düşüş 31 inden sonra olacaktır bence, herkesi bıktırdıktan sonra da uçururlar.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
February 27, 2018, 03:18:50 PM
Takımın reklam işini yapan kim bilmiyorum ama orda bir sorun var bence, yaptıkları iş çok güzel fakat reklam adına zayıflık bulunuyor, reklam konusunda başka projelerden örnekler verin adminlerle iletişim kurun derim, fikirleri göz önüne alırlar.
jr. member
Activity: 336
Merit: 2
February 27, 2018, 03:13:22 PM
Umarım beklenen patlama gelir dediğiniz gibi 31 martta yoksa işler çok kötü gözüküyor günlerdir yavaş yavaş düşüşte çıkacak patlayacak diye tepeden almıştım birde elimde kaldı.
member
Activity: 350
Merit: 25
February 27, 2018, 02:56:55 PM
Ben hala 31. marta girmeden 6000+ sats gorucez diyorum.

Urun demosu icin 4000 sats gordu, gercek urun geliyor bu sefer.

O siralar piyasadaki dinamikler farkliydi hedefin 2500 olsun yukarisi zor. Ha gene bi yükselis gorursek olur ama yoksa zor.

Mesaj attim siteye countdown koyun diye. Bi de partnership vs. bastirsinlar mart icinde. O zaman olur birseyler.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
February 27, 2018, 02:52:24 PM

O siralar piyasadaki dinamikler farkliydi hedefin 2500 olsun yukarisi zor. Ha gene bi yükselis gorursek olur ama yoksa zor.
member
Merit: 25
February 27, 2018, 02:22:50 PM

jr. member
Activity: 154
Merit: 1
February 27, 2018, 01:46:43 PM
Monetha ICO'suna katılanlar için bir club oluşturulmuş. Bugün duyurusunu yaptılar. ICO zamanı token alıp da halen elinde tutanlar için, ellerinde tuttukları miktar üzerinden hediyeler vereceklermiş.
Hediyeler şu şekilde: Monetha t-shirt, swetshirt, kitap, Apple Watch.
Kaç tokene ne vereceklerini henüz bilmiyorum ama ilgilenen arkadaşlar siteye girip bir baksınlar. Hatta mail göndermişler, orada gerekli yönlendirmeler mevcut.

0.00001396

token verirlerse 1k altını direk görür millet direk satar beleş tokeni. Zamanında iyi satmısım ha millet dedi bu sene 50$ görcek aldıkda aldık son anda kafama dank etti dedim bu sazan avı çakacaklar bu tokene 3/4k arası bir yerde satmıstım sonra direk dibi gördü. Tutanlara sabır olsun ne diyim
full member
Activity: 420
February 27, 2018, 01:42:07 PM
Monetha ICO'suna katılanlar için bir club oluşturulmuş. Bugün duyurusunu yaptılar. ICO zamanı token alıp da halen elinde tutanlar için, ellerinde tuttukları miktar üzerinden hediyeler vereceklermiş.
Kaç tokene ne vereceklerini henüz bilmiyorum ama ilgilenen arkadaşlar siteye girip bir baksınlar. Hatta mail göndermişler, orada gerekli yönlendirmeler mevcut.

Ayıp ama biz sonradan tutanlar ne yapacağız bizde holdlüyoruz ayıp bu yapılan bence bize de bir şeyler verilmeli bunu yazıp başvuralacak yer yok mu acaba ya
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
February 27, 2018, 10:00:11 AM
full member
February 27, 2018, 06:03:45 AM
Monetha genel anlamda başarısız bi proje, forumdaki ilk dönemlerimde baya bir hype vardı ama sonuç hüsran oldu.

En karlı ico sonrası 3 kattan satanlar oldu, ilerisi de biraz karanlık bana göre.
member
Activity: 539
Merit: 20
February 27, 2018, 05:59:44 AM
bugün telegram üzerinden paylastıkları yazıda ICO'ya katılanlarla ilgili bazı gelişmeler olacağı yazıyor. Aranızda ICosuna katılms olan var ise takip edebilir.
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
February 26, 2018, 06:33:04 PM
Bende bir önceki yoruma kısmen katılıyorum. Monetha dan gerçekten büyük bir beklentim yo ancak yeterli sabrınız varsa Monetha dan dahi para kazanabilirsiniz.
member
Activity: 217
Merit: 10
February 26, 2018, 04:01:23 PM
Sınırsız büyüme bekleme problemi kafalarda soru işareti bırakıyor. Sıkıntılı olan her aldığımız yada desteklediğiniz altcoin fiyatının fikirsel darlıkla acele ederek pat diye artmasını bekliyoruz. Monethanın zamanı gelir muhakkak.
member
Activity: 504
Merit: 11
February 26, 2018, 03:33:20 PM
Bir türlü rahat brakmadınız bu monethayı. Hedefin mart 31 olduğu herkesçe aşikar. Daha ne konuşuyoruz anlamıyorum. Büyük projeler, önce süründürür. Milleti bezdirir. Küstürür. ellerindekileri sattırır. Sonra kimsenin beklemediği anda bir anda kaçar gider. Kimse alamadan gider unutmayın.

Wavesi aynı kefeye koymayın monethayla. Waves geçen sene mart ayında 0.19 centti. 17$ a kadar yürüdü. Tam 90 kat. Oradan satış yemesini ve düşmesini niye hayretle karşılıyorsunuz. Sizler tepeden almışsanız wavesin ne suçu var. Üstelik Eth nin kulvarında koşmaya çalışması zaten dezavantaj. n ebekliyorsunuz 1 senede 1000 kat mı artacaktı.

Monetha daha işin başında. Şu an monetha takımı ürünü 31 marta hazırlamaya çalışıyor. Tüm enerjiyi bu yönde kullanıyor. Ürün pazarlama konusunda kendilerine çok güveniyorlar. Piyasanın eksik olduğu bir yönde, ürününüz tatmin ederse müşteri kendi gelir bu bilinçle, zaten 4-5 müşteri de hzzırken...

Düşük fiyat sayesinde monethaya güvenenler mallarını arttırdı. Diğerleri malları zaten sattılar. Yani Monethacılar için hiç bir sorun yok. Şu an en sağlam projede gönül rahatlığıyla oturan dostlara selam olsun.
hero member
Activity: 953
Merit: 504
February 26, 2018, 03:09:30 PM
Ortada birşey yokken ne diye değerlensin ki?Btc artarsa paralel artıyor düşerse ona bağlı düşüyor.Btc den bağımsız değerlenmesi için yazı beklemek lazım.Boğa dönemine girersek 1 usd yi 1 kez görecektir taban yapmasa bile.He alım bölgesi bana göre 10 cent altı Monetha nın.

Aynen. benim için 10 cent civarı alım yapılabilir. Ortaya düzgün birşey çıkarsalar belki o zaman btcden bağımsız bir artış olur ama olmazsa arkadaşın dediği gibi boğayı beklemek lazım.
full member
Activity: 252
February 26, 2018, 01:42:39 PM
Monetha Ico fiyatına gerilemişse fazla düşünmeden alın derim. Monetha piyasa yeşil renge döndüğünde fiyat olarak sıçrama yapabilir. Waves iyi yerlere geldi, forumda çok destekçisi ve yatırımcısı var.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
February 26, 2018, 01:21:14 PM
Ortada birşey yokken ne diye değerlensin ki?Btc artarsa paralel artıyor düşerse ona bağlı düşüyor.Btc den bağımsız değerlenmesi için yazı beklemek lazım.Boğa dönemine girersek 1 usd yi 1 kez görecektir taban yapmasa bile.He alım bölgesi bana göre 10 cent altı Monetha nın.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
February 26, 2018, 11:53:43 AM
Bu forumda enteresan bir tayfa var ki muhtemelen birbirlerinin yan hesapları ya da arkadaş grubu

1- Waves
2- Monetha

Milletin eline bıraktılar bu iki coin'i  biri yıllardır aynı fiyatta, diğeri aylardır süründürüyor.

Waves dediğiniz 2 sene önce 33 cent ti ico fiyatı hatırlatırım. coinmarketcap e şimdi baktığımda 6$ kusur.. Yıllardır aynı yerde mi?

Monetha da daha emekleme döneminde. İnsallah ömrümüz yeterde görürüz gelecekte ki fiyatını... Tabii çok ekstrem bir şey olmazsa..
newbie
Activity: 252
Merit: 0
February 26, 2018, 06:48:52 AM
arkadaşlar şu an mth alım fırsatır çunkü şüanki  fiyatı ico fiyadıtır alın ve bekleyin yıl sonuna kadar en az 5 katlan satarsınız çünkü projesi güzel olan bir coindir
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
February 26, 2018, 04:46:57 AM
Bizim forumun aynen iki aşkı var biri monetha diğeri ise waves bunlardan ne yol olur ne kasaba ölü token ve coin işe yaramazlar millet başka coinlerde zengin oluyor bizim forum bunları tutuyor

bende icodan beri takipçisiyim. iconun ilk günü gönderdim de eth gitmedi diye kafamı dağlara taşlara vurdum. o zamanlarda 5000 satoshi civarında idi, gittim tidexten aldım. sonra 500 satoshilere düştü. farkına vardığım tek bir şey var bazen proje ne kadar sağlam gözükse de başka koşullarda fiyatı etkiliyor.

- proje ortaya bir ürün çıkartır.
- ürün piyasada sağlam bir tutulur
- balinalar ilgi gösterir
- spekülatörler mth'yi elle gösterir

işte bu zaman alır, yürür. ilk hedef 1 dolar.
Pages:
Jump to: