Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 35. (Read 67805 times)

legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
February 24, 2018, 03:41:06 PM
2018 yılının sonuna kadar büyük destek görecekse her zaman değerlenecek bir coin bu hedef fiyatım en az 50 dolar evet biraz abartı ama beklyip göreceğiz

Mth 50 dolar falan olmayacak. 1 Sene içinde zaten 1 doları taban yapıp oralarda takılmazsa ciddi anlamda HODL bekleyenlerin sabrını baya bir eritmiş olacaklar.  Bitcoin de işler düzelmeden bu altların bir halt olacağı yok ayrıca..
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
February 24, 2018, 03:27:19 PM
2018 yılının sonuna kadar büyük destek görecekse her zaman değerlenecek bir coin bu hedef fiyatım en az 50 dolar evet biraz abartı ama beklyip göreceğiz

50 usd çok iddaalı olur total supply ı göz önüne alınca.Önce 1 usd yi taban edinsin ondan sonra projeye göre 2-3 usd leri görebilir.5 usd ve üstü zor görüyorum 1 sene içinde.

kesinlikle önce 1 doları taban belirlemeli, ondan sonra kullanılma durumuna göre yukarı-aşağı yapacaktır.

gerçekçi olmak lazım, 50 dolar olmasını bende isterim. ilk günden beri takipçisiyim fakat bu önce ortaya çıkan ürünle, ürünün kullanılmasıyla ve şans faktörü ile orantılıdır.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
February 24, 2018, 02:22:31 PM

50 usd çok iddaalı olur total supply ı göz önüne alınca.Önce 1 usd yi taban edinsin ondan sonra projeye göre 2-3 usd leri görebilir.5 usd ve üstü zor görüyorum 1 sene içinde.
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
February 24, 2018, 01:43:58 PM
member
Activity: 504
Merit: 12
February 24, 2018, 01:42:27 PM
icosunda katılanların bir çoğu değişik hayaller içinde kimi korkuyor kimi çok beklentilere sahip herkes ne olacağını merakla bekliyor
jr. member
Activity: 336
Merit: 2
February 24, 2018, 01:40:41 PM
Şu sıralar fiyatında da düşüşler oldu bitcoinin düzelmesini bekliyoruz artık monetha'nında kafasını kaldırması için bakalım neler olacak.
full member
Activity: 333
Merit: 101
February 24, 2018, 12:45:24 PM
bugün en çok monetha tutan hesapları kontrol ettim 1 hafta önce 2.sıradaki hesaptan binanceye 3 milyon monetha transfer edilmiş. bir kaç hesaptan daha çıkışlar olmuş en yüksek 2.sıradaki hesaptan çıkış olmuş.yüksek bir miktar bununda fiyata etki etmiş olduğunu varsayıyorum.
member
Activity: 336
Merit: 10
February 19, 2018, 02:48:29 AM
monetha bizlerin yüzünü ne zaman güldrecek zararlarımız diz boyu umutlarımızı ertelemek zorunda kaldık maalesef aldığım tüm coinler hemen hemen hepsi uzun vade coinleri bakalm mth nasıl değişecek piyasalar da iyi değil ama piyasaların kötü olmasından önce MTH DÜŞTÜ BİR DAHA DA ATAK YAPAMADI UMUDUMUZ VAR BEKLİYORUZ
full member
Activity: 392
Merit: 100
February 19, 2018, 01:25:03 AM
arkadaş bi bırakmadınız la şu monethanın yakasını,  bi bıraksanız kendine gelecek, iyi şeyler olacaktır. sabır ve zaman şart
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
February 18, 2018, 05:08:32 PM
Sabretmek kripto para pyasasında çok zor bir olay ama şuana kadar aldığım coinleri sabırla elimde tutmayı başarabilseydim şuan çok farklı bir noktada olacaktım. Grin O yüzden sabretmek çok önemli ama uzun vadeli olarak elinizde tutmak istediğiniz coinleri de iyi seçmeniz gerekiyor.
member
Activity: 154
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
February 18, 2018, 05:04:17 PM
Aslında forumda da baya bir kişi konuşuyor ve elde tutuyor gibi görünüyor ama monetha herkesin sabrını sınıyor galiba benim elimde yok ama takipteyim
hero member
Activity: 953
Merit: 504
February 18, 2018, 04:50:56 PM
Sabrede ede ihtiyarlayacağız. Bakalım nereye kadar sabır dedirtecek bizlere, aksiyon yaşamak istiyoruz artık Cheesy
full member
Activity: 434
February 18, 2018, 04:36:40 PM
monetha hodl luğuna devam ediyoruz da bakalım bi yüzümüzü güldürse de rahatlasak Smiley
full member
Activity: 196
February 18, 2018, 04:35:49 PM
Bitcoin 19k iken 0.05 dolardı. Bitcoin şimdi 10k ve monetha 0.17 dolar. Bi sonraki bogada benim hedef 1 dolar .
full member
Activity: 287
February 18, 2018, 03:41:46 PM
yüksekten alıp düşünce satanlar olmasa biz nasıl kazanıcaz  Grin
benim bu piyasada belimi doğrultan coin oldu mth, al satlarla portfolyomu 2 btc kadar büyüttü saolsun, hodla devam.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
February 18, 2018, 03:04:38 PM
Ayı piyasasında insanlar ne bekliyor anlamıyorum.10x mi yapmayı bekliyorsunuz ? 2x bile yapamazsınız bu piyasada hangi coine girerseniz girin.Ayı piyasasında para kazanmayı unutup gözünüze kestirdiğiniz coini toplayıp boğayı bekleyin.Yoksa çok zarar edersiniz.Önemli olan iyi projeleri dipten yakalayıp zamanı gelince satmak.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
February 18, 2018, 04:34:20 AM
Büyük zarar ettim satıp neoya geçtim.

Hata yapmissin dostum buyuk zarardan kastin ne olabilirki? btc bazinda 4klardan aldigini varsayiyorum %50 zarar kriptoda hicbise. 2 aya kara gecme ihtimalin vardi. NEO'da hala var gerci..

ortalama 7bin zarar vardı dedim düşükken neo alayım zararı kurtarırım biraz neo yükselti zarar azaldı bakalım
full member
Activity: 406
February 18, 2018, 03:14:52 AM
Yatırımcının uyuzlanması yatırımcıdan kaynaklı, monethanın suçu yok, millet para koyayım 3-5 ay içinde 10a katlansın ki çoğu bir ay sonra max uyuzlanmaya başlıyor, sonra monetha kötü. Ben 6 centten girenlerdenim ve 60 centi göreceği gibi 6 doları da görücek olduğuna inandığım için girdim. Düzgün ve uzun vadeli düşünen hiçkimse pişman veya sıkıntılı değil bence, aceleci arkadaşların yorumları bolca mevcut okadar. 2bine yakın post olmuş altı üstü güzel bir token paramızı kazanıcaz çıkıcaz neyi konuşuyorsa insanlar bukadar.
Piyasaya yeni giren coinler tokenler bile 3-4x yaparken Böyle aylarca beklemek sizin umrunuzda değil heralde.İcoya girerken yatırılan ethereum kaç dolar oldu.Yatırım yaparkende bazı kıstasları hesap etmek gerekiyor malesef. İcodan bu tarafa maliyet değerinin altında seyretmesi çok kötü bir durum.
Sanki  borsadan denetime tutulan hisse alıyormuş gibi güven duyuyorsunuz heralde..Kripto piyasasında zaman en önemli faktördür.Bu kadar riskli bir piyasada yatırım yapılıyor az da olsa birşey kazanmak istiyor insan..5-6 ayda 5x-10x yoksa ne yapıyım kripto piyasasında gider arsa alır hisse alır altın alır beklerim..Ne kadar risk o kadar para..
Hangi yeni girenden bahsediyorsun hocam hardcap yapan tonla proje iconun altında geziyor, daha dün ING yatırımı yaptım yeni icodan çıkmış, icoda 1.15 dolara satılan token 0.3 doların altından aldım.

Kafanız mı güzel arkadaşlar, 5-6 ayda 5x 10x i rüyanızda görürsünüz açıkça konuşmak gerekirse. 10 farklı projeye yatırım yaparsınız, şanslıysanız 6 ay sonra baktığınızda 1-2si bu bahsedilen katlamaları yapar, diğerlerinde ise ne olacağı belli olmaz kimisi zarardadır vs, mesela elixir mükemmel bir proje ve aldıktan sonra dörtte birine düştü, başka bir coinden 7 kat kazandım vesaire totale vurunca bakıyorsunuz toplam max x2 x3 olmuş, btc 20den 6ya düşüyor siz hala x5 x10 yapamıyorsak arsa alak diyorsunuz. Bence akşam açın sahibindeni, arsa fiyatlarına bakmaya başlayın, 2-3 aya max parayı çekersiniz bu kafayla, o hayali paraları kazanamadığınızda.
Hocam inanın şu mesajınız o kadar komikki yani LMAO bile az kalır. Grin Şu an bu mesajı atarken alkol felan almadınız heralde. Grin

Marketcapı açıp bir zahmet bakarsanız nasıl bir hayal dünyasında yaşadığınızı anlarsınız.Monetha ile aynı zamanda hatta ondan sonra piyasaya giren coinlere rica ediyorum bir bakarmısınız.
Tron mesela 2017 eylülde girmiş 140 kat artmış.VEN mesela Monethadan 2 ay sonra girmiş 100 kat artmış..
wabi mesela 40 gün olmuş piyasaya gireli 10 kat artmış..gvt mesela 4 ay olmuş piyasaya gireli 2 dolardan 50 dolar olarak 25 kat artmış..daha 50 ye yakın böyle koin var eylülde ekimde piyasaya girip en kötü 10x yapmış..
Siz en iyisi monethanıza sarılın ve aranızdaki aşkla mutlu olun..Çeyrek altın bile  yüzde 30 kazandırdı 6 ayda..  Grin Grin Grin
Ben monethayı 6 centten aldım, 60 centi de gördü 11 ocakta satsam 10 kat kazanmıştım ee ne var bunda ? Niye 6 centten alıp 60 centten satmadın 10 kat kar edicektin işte, monetha hani kar ettirmiyordu ? Sen bişeyi satmadığın sürece ne zarar edersin ne kar, tron gvt wabi bilmem ne verdiğin katlamış oranlar en iyi fiyattan alıp en tepe fiyattan satmakla mümkün olan katlamalar ki bunları yapamıyorsun piyasada. En ucuz ve en pahalı fiyatları karşılaştırcaksam senin gibi ben de böyle yapayım, tronu millet kaç paradan aldı, nerdeyse tümü zararda haberin var mı? Tron denen zımbırtıyı da almayın dedik millete, bilmem kaç kat artmış bizim localde daha yeni konuşuluyor, ee noldu verdiler milletin eline. Vechain diyorsun btc ölümüne düşerken düşmeyen nerdeyse tek coin, masternode bilmem nesiyle yürü ya kulum dediğimiz ve benim de aldığım bir coin. Wabi diyorsun merak etme ondan da var bende:) Monethayı 60 cente yaklaşığında niye satmadım, tekrar söylüyorum 6 dolar olduğunda 100 kat yaptığımda satarım, bu senin dedğin gibi 3-5 ayda olacak bişey değil buraya 3-5 örnek yazıyorsun, sana eylülden beri kat kat zarara girmiş yüzlerce coin yazarım tron vechain demekle olmuyor o iş. Gvt 25 dolarda örneğin, her şeyin tepe noktasını bilip oralarda satsaydın o karları ederdin 50 dolarda satardın, ki bunları icodan alıcaksın ve en tepedeeeeee olduğunu anlayıp satıcaksın, bunları yapabilen bir tane adam yok piyasada Smiley

Dipnot : marketcap bizde hiç kapanmıyor zaten merak etmeyin her zaman bikaç sekme olarak açıktır, zahmet değil bunlar, hayatın parçası oluyor.
member
Activity: 308
February 17, 2018, 05:39:58 PM
Bence tekrardan çıkış yakalayabilecek coinlerden biri monetha fiyatı dip yaptığında almayı başaran arkadaşlar şuanki değerine rağmen hala güzel kar elde etmiş durumda. Smiley O yüzden beklemekte fayda olduğunu düşünüyorum.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
February 17, 2018, 05:17:36 PM
Büyük zarar ettim satıp neoya geçtim.

Hata yapmissin dostum buyuk zarardan kastin ne olabilirki? btc bazinda 4klardan aldigini varsayiyorum %50 zarar kriptoda hicbise. 2 aya kara gecme ihtimalin vardi. NEO'da hala var gerci..
Pages:
Jump to: