Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 43. (Read 67827 times)

full member
Activity: 602
Merit: 118
February 04, 2018, 11:52:31 AM
ben de isimlere takılmıyorum. eğer gerçekten proje iyi bir proje ise. tam uygun olur mu bilmem ama barcelonadan çok hoca gitti ama o hala çok kaliteli bir klüp. guardiola gidince etkisi olmadı. mesela bu sene valverde geldi. reale 19 puan fark attı. bence önemli olan proje. yeter ki projeyi devam ettirsinler...
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
February 04, 2018, 11:29:37 AM
durumu şimdi bütün coinler gibi düşüşte ama gelecek vadeden bir coin olduğu içiin sağlam bir şekilde girebilir
member
Activity: 350
Merit: 25
February 04, 2018, 11:15:57 AM
Kellog fairbank monethadan ayrilmis... ben eric duprat haberi beklerken olan bu.. bilmiyorum ama monethadaki pozisyonumu degistirebilirim. Boyle birsey beklemiyordum cunku. Iki kisi vardi bu projede en bastan beri guvendigim. Kellog ve eric ikiside yok artik diyebiliriz monethada. Isin ilginci fiyata hic etkisi olmadi ya ben bu adami cok onemsemisim proje icin yada insanlar nekadar buyuk bir isim oldugunun farkinda degil.

Nerde yaziyo kellog gitti diye
jr. member
Activity: 42
Merit: 10
February 03, 2018, 04:37:37 PM
1 yıl içinde hedefim 10$, bakalım aldık biraz.
nisan ayına doğru 2.5usd diyorum ve katlıyor.um
jr. member
Activity: 336
Merit: 2
February 03, 2018, 03:35:38 PM
Kellog mellog tanımıyorum ben sonuna kadar hodl Cheesy
full member
Activity: 266
Merit: 190
February 03, 2018, 02:12:18 PM
Vaay neler neler olmus, sanirim son zamanlarin en ilginc olaylarina sahne oluyor bu monetha. Bukadar kötü koku cikmaya basladiysa MOON yakindir diyrum arkadaslar Smiley
full member
Activity: 364
Merit: 100
February 03, 2018, 11:45:57 AM
monetha hardcap yaptığında insanlarda bir heyecan bir heyecan sormayın gitsin. herkes bir anda zengin olma hayali kuruyordu. ee bakın neymiş demekki. cebinize girmeyinceye kadar büyük konuşmamak lazımmış. halen satmayıp tutanlara şaşırıyorum.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
February 03, 2018, 11:16:59 AM
o eric hıyarı sayesinde baya hype olmuştu bu coin. şimdi o da yok artık. bir çok kişi güven kaybetmiştir bu tokene karşı. bi şeyler yapacaklarsa artık ellerini çabuk tutmaları lazım.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
February 03, 2018, 11:14:27 AM
Proje iyiyse ekipte biri gider biri gelir diye düşünüyorum, eric gibi adamlar sadece onyuzde ınsanların fazla tanıması sebebıyle olumlu etkı yapar, ama ıs yapacak adamsa bunlar erıc merıc kım olursa olsun bu ısı basarıcaklardır kı buna ınandıgım ıcın yatırım yapıyorum. 1-2 adama guvenıp yatırım yapmadım acıkcası.

Hocam ekip zaten kac kisi 1-2 adama guvenmiyorsun? Aralarinda is alanindan gelen bir kellog vardi ayrica bu tarz insanlarin tum ekibe ve projeye yarari yadsinamaz, tecrube para verip alinacak birsey degil. Ben satmayacagim suan ama ne yalan soyleyim inancimi biraz yitirdim.

Monetha yatırımcısı için üzücü bir durum olmuş fakat burada önemli olan Kellog' un ekipten ne şekilde ayrıldığı. Bu ayrılığın sebeplerinin araştırılması lazım. Ekibin de bunu açıklayacağını hiç sanmıyorum. Sormak, öğrenmek gerek.
member
Activity: 135
Merit: 10
February 03, 2018, 10:38:32 AM
kellog da gittiyse artık bu coin için resmen çöp oldu diyebiliriz.
sr. member
Activity: 672
Merit: 289
February 03, 2018, 10:37:06 AM
Proje iyiyse ekipte biri gider biri gelir diye düşünüyorum, eric gibi adamlar sadece onyuzde ınsanların fazla tanıması sebebıyle olumlu etkı yapar, ama ıs yapacak adamsa bunlar erıc merıc kım olursa olsun bu ısı basarıcaklardır kı buna ınandıgım ıcın yatırım yapıyorum. 1-2 adama guvenıp yatırım yapmadım acıkcası.

Hocam ekip zaten kac kisi 1-2 adama guvenmiyorsun? Aralarinda is alanindan gelen bir kellog vardi ayrica bu tarz insanlarin tum ekibe ve projeye yarari yadsinamaz, tecrube para verip alinacak birsey degil. Ben satmayacagim suan ama ne yalan soyleyim inancimi biraz yitirdim.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
February 03, 2018, 10:33:25 AM
sr. member
Activity: 672
Merit: 289
February 03, 2018, 10:11:02 AM
Kellog fairbank monethadan ayrilmis... ben eric duprat haberi beklerken olan bu.. bilmiyorum ama monethadaki pozisyonumu degistirebilirim. Boyle birsey beklemiyordum cunku. Iki kisi vardi bu projede en bastan beri guvendigim. Kellog ve eric ikiside yok artik diyebiliriz monethada. Isin ilginci fiyata hic etkisi olmadi ya ben bu adami cok onemsemisim proje icin yada insanlar nekadar buyuk bir isim oldugunun farkinda degil.
full member
Activity: 288
February 03, 2018, 06:51:45 AM
eski alım emirlerim duruyordu 1600'lerden alımlarım oldu daha düşerse dahada alırız sıkıntı yok  Cheesy
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
February 03, 2018, 06:34:27 AM
Monetha şaka maka dün 12 Centlere gelmiş , Alabilen olduysa bitcoin çıkışa geçtiği zaman deli para kazandıracaktır .
member
Activity: 322
Merit: 23
February 03, 2018, 06:33:55 AM
Şu an sular bulanık. Almak için fırssat bu fiyatlar ama dibin dibi olma gerçeği ürkütüyor yatırımcıyı.
Ayı piyasasından bir çıkamadık gitti. Yatırımcı güven duymadığı için fiyatlar her an aşağı çekilmeye kaldığı yerden devam edebilir.
Ben bekleme taraftarıyım. Almak isteyenler varsa kademli alımlar yapılabilir.
newbie
Activity: 252
Merit: 0
February 03, 2018, 06:31:16 AM
monata şu an tam alma fırsatı btc düşüşünde çok fazla indi bidaha bu fiyatları göremeyebilirsiniz bu fırsatı değerlendirmeye bakın
member
Activity: 350
Merit: 25
February 03, 2018, 06:00:21 AM
MTH BENİ PERİŞAN  ETTİ ALDIĞIM GÜNDEN BERİ TEPE TAKLA DÜŞTÜ DÜŞTÜ DÜŞTÜ DÜŞTÜ VE HALA DÜŞÜYORRRR MALESEFF:)

Sat sav kov kurtar parani, biz aliriz senin sattiklarini.

Sonra Mart ayinda gelip baska bir thread acip, ah kafam vah kafam deme ama.
member
Activity: 336
Merit: 11
February 03, 2018, 05:05:04 AM
Son 24 saatte dolar bazinda %25 artti. 0,18 dolar seviyelerinde ve bence hala yatirim icin ideal seviyede.
full member
Activity: 392
February 03, 2018, 02:03:10 AM
tavsiye etmediğim bir token..daha iyi projeler var..araştırın..alın alın diyenlerin  cümlelerin dikkat edin hiçbir bilgi yok..niye acaba  Grin maceraya gerek yok..siz bilirsiniz.

proje hakkında bilgiler zaten ilk sayfalarda verilmişti, bunu defalarca tekrar etmenin ne foruma ne insanlara bi faydası yok, araştırmak almak okumak isteyen zaten bulur, ezbere kimse iş yapmasın. silah zoruyla kimseye zaten bişe aldırılmıyor. .50-.60 cent civarında ortada kimse yoktu, yine gün yüzü doğdu insanlara  Smiley bu arada Justas gay
Pages:
Jump to: