Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 44. (Read 67805 times)

full member
Activity: 333
Merit: 101
February 02, 2018, 11:19:25 AM
Rakam istediğim fiyatlara geldi elimde zaten vardı, biraz daha ekleme yaptım  bu fırsatlar kolay kolay gelmiyor 4000 sats kadar çıkmıştı.1-2 aya piyasa rayına oturur yükselişler başlar.YTD.
full member
Activity: 210
Merit: 100
February 02, 2018, 11:13:12 AM
3600 satoshi seviyelerinden almıştım. hem bitcoin düştü hem monetha düştü. double zarar yazdım. btc yükselirkende düşüyordu bu. bi türlü kazanamadım bundan.
full member
Activity: 616
Merit: 124
February 02, 2018, 09:43:25 AM
MTH BENİ PERİŞAN  ETTİ ALDIĞIM GÜNDEN BERİ TEPE TAKLA DÜŞTÜ DÜŞTÜ DÜŞTÜ DÜŞTÜ VE HALA DÜŞÜYORRRR MALESEFF:)

hocam bundan daha 3 4 gün önce güzel bir şekilde pumplanmıştı 3k satın üzerlerini gördü düşeceği de çok belliydi keşke çıksaydınız. bir daha o seviyelere gelmesi zaman alır. beklemeniz lazım.
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
February 02, 2018, 09:12:03 AM
btc paraşütsüz düşerken monethanın seviyelerini korumasını zaten kimse beklemiyordu. zamanla toparlayacaktır ikiside. umudum o yönde.
full member
Activity: 378
Merit: 103
February 02, 2018, 09:08:12 AM
başa gelen çekilir yapacak birşey yok nisan sonuna kadar daha beklerim sonra gözümü karartıcam zararsa zarar mk bekle bekle bi hal olduk
full member
Activity: 728
Merit: 151
February 02, 2018, 08:45:52 AM
tavsiye etmediğim bir token..daha iyi projeler var..araştırın..alın alın diyenlerin  cümlelerin dikkat edin hiçbir bilgi yok..niye acaba  Grin maceraya gerek yok..siz bilirsiniz.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
February 02, 2018, 08:42:44 AM
Bence imkan var ise bu seviyelerden toplanmalı, henüz proje çıkmadan 0,60 centleri görmüştü. Btc nin düzelmesi ile o fiyatları zaten görüp 31 mart proje çıkış tarihini göz önünde bulundurursak 1.5- 2 doları görmesi işten bile değil. Bu şuan alım yapan için 10x demek. Ağustos ayından beri mth yi takip ediyorum. Ekip yol haritasında en ufak bir sapma olmadan ilerliyor. Sadece mth nin tanıtımında eksiklik görüyorum. İnsanlar biraz daha mth yi tanırlarsa ki proje tarihi yaklaştıkça coin calendar dan takip edenler mutlaka olacaktır, önü açık olduğunu düşünüyorum.

Ürün suan ciksa birak 1 dolari .60 centi bile gormez ozamanki piyasa dinamikleriyle simdikiler farkli.
member
Activity: 588
Merit: 10
$CYBERCASH METAVERSE
February 02, 2018, 08:38:53 AM
şu an alım fırsatı veren ve uzun vadede güçlü olan bir coin bence fırsat varken  yatırım yapılması iyi olur
newbie
Activity: 3
Merit: 0
February 02, 2018, 05:23:28 AM
Bence imkan var ise bu seviyelerden toplanmalı, henüz proje çıkmadan 0,60 centleri görmüştü. Btc nin düzelmesi ile o fiyatları zaten görüp 31 mart proje çıkış tarihini göz önünde bulundurursak 1.5- 2 doları görmesi işten bile değil. Bu şuan alım yapan için 10x demek. Ağustos ayından beri mth yi takip ediyorum. Ekip yol haritasında en ufak bir sapma olmadan ilerliyor. Sadece mth nin tanıtımında eksiklik görüyorum. İnsanlar biraz daha mth yi tanırlarsa ki proje tarihi yaklaştıkça coin calendar dan takip edenler mutlaka olacaktır, önü açık olduğunu düşünüyorum.
member
Activity: 140
February 02, 2018, 05:09:03 AM
şu an 0,15 dolar civarında. alınır mı ne dersiniz Smiley bir miktar alasım var.
full member
Activity: 378
Merit: 102
February 02, 2018, 05:04:43 AM
MTH BENİ PERİŞAN  ETTİ ALDIĞIM GÜNDEN BERİ TEPE TAKLA DÜŞTÜ DÜŞTÜ DÜŞTÜ DÜŞTÜ VE HALA DÜŞÜYORRRR MALESEFF:)
Hocam capslock'u kapasanız keşke:) fazla takılmaya gerek yok monetha düştüğü gibi çıkmasını da öğrendi, birden fırlayışları oluyor tekrar 0.4 0.5 dolara gelicektir btc düzeldiğinde.
member
Activity: 336
Merit: 11
February 02, 2018, 05:01:59 AM
Olumsuz yönde henüz rekor kırmış olmasa da, bu şekilde giderse tüm zamanların MTH bazında en düşük seviyesine gelecek. Projeye ben güveniyorum, gözünüzü kırpmadan yatırım yapılacak bir token. YTD.
member
Activity: 504
Merit: 11
February 02, 2018, 03:31:06 AM
Bu piyasa BTC düşüyor diye düşmüyor. Bütün Kripto sistemi çökecek diye düşüyor. Tabi ki en başta Bitcoin. Sonuçta Çoğu Kripto para sanaldan ibaret. Bu kimi için öngörülemez bir çöküş. O yüzden bu piyasalarda eğer geleceği sağlam temeller üzerinde olmayan bir kriptodaysanız. Tüm paranız bir anda sıfırlanabilir.

Baştan beri o yüzden diyoruz En sağlam ve güvenilir parada yatırımınız kalsın diye. Bu güvenilir para benim için monethadır. Monethada bulunan kişiler al-satçı kişiler değildir. Yatırımcı kişilerdir. O yüzden fiyatın şu andaki değeri bizi ilgilendirmez. Eğer yatırımcı iseniz. Sizi de ilgilendirmesin.

Bir malı satmadan zarar ve kar oluşmaz. Siz dua edin ki şu anda Monetha da oturuyorsunuz. Diğer bir çöp coinde oturuyor olsaydınız vay halinize. Şükredin...
full member
Activity: 476
Merit: 100
February 02, 2018, 01:28:09 AM
Bir token hakkında 90 x 20den 1800 yorum yapılmış, bazen okadar çok konuşuluyor ki boş yere, şuraya harcayacağınız enerjiyi globalde yeni şeyler araştırmaya harcasanız hepiniz zengin olursunuz. Şuraya yazılacak tek post var, al 6 ay 1 yıl bekle bukadar, şunu yazıp konuyu kitlerdim başlığı açan kişi olsam. Bukadar konuşmaya gerek yok arkadaşlar, bir yatırımdan 1 hafta 1 ay 3 ayda bişey beklemeyin uzun vade uzun anlayın artık.
newbie
Activity: 29
Merit: 0
February 02, 2018, 01:25:14 AM
Monetha Business olarak oldukça akıllı bir projeye sahip monetha piyasa toparladığında hakettiği yeri kolayca bulacak coinleri başında gelmektedir. Hızlı yükseliş, düşüşler gösterebiler para volotile piyasada işlem yapanlar için fırsat bir para birimidir.
member
Activity: 539
Merit: 20
February 02, 2018, 01:11:26 AM
ben trade yapıp adet artırmaktan sıkıldım bu düşmekten sıkılmadı. monetha'dan ekmek yemeden çıkmak yok:)
member
Activity: 448
February 02, 2018, 12:26:13 AM
İyice dibe vurmaya başladı, bence esas olan coinlerin değeri düşürken almak. ha tabii bu her düşen coine sarıl demek değil. güvendiğinize gireceksiniz. MTH şu an 0,16 dolar seviyelerinde bence alım yapılabilir.

MTH nin bu yaptığına ayıp derler. Anlamadım gittii. Şu anda herşey düşüyor ama o herşey çıkarken de pek bir şey yapmadı ümidimi kaybettim iyice bu nedir ya. Piyasa çıkarken nazlanır ama düşerken en önde o kimseye kaptırmaz koltuğu.
member
Activity: 336
February 02, 2018, 12:18:42 AM
İyice dibe vurmaya başladı, bence esas olan coinlerin değeri düşürken almak. ha tabii bu her düşen coine sarıl demek değil. güvendiğinize gireceksiniz. MTH şu an 0,16 dolar seviyelerinde bence alım yapılabilir.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
February 01, 2018, 11:37:04 PM
20 centin altına düştü düşecek. Bu seviyeyi taban edinmişti altına pek düşmez gözüyle bakıyorduk ama bu piyasada kimse ayakta kalamadı zaten. Bu başlıkta iyi beklentilerimiz var fakat ann threadda pek olumlu muhabbet dönmüyor.

GERÇEKTEN MONETHA HAYAL KIRIKLIĞI OLDU. BITCOIN WHITE 1 DOLARI ZORLUYOR, HERKES SCAM SANIYORDU. MONETHA İÇİN HERKES İYİ ŞEYLER DÜŞÜNÜYORDU. 20 CENTTE BİLE TUTUNAMADI.
Newbieler tekrar başlamıs monethayı kotulemeye:) arkadasım sızın gıbılerden tut da hero'suna legendarysıne kadar baya adamı rezıl ettı monetha, bırakın da ısımıze bakalım almayın olsun bıtsın bukadar basıt:)
member
Activity: 714
Merit: 82
February 01, 2018, 09:42:44 PM
btc düşünce hepsi düşüyor gibi bir yanılgıya nereden varıyorsunuz?

önce btc'den haber gelip sonra mı alt düşüyor sanki. hepsi birlikte düşüp yükseliyor genel olarak.

---

piyasa toz duman oldu ben biraz daha düşmesini istiyorum. kredi çekip kolay para peşinde koşanlar piyasadan çekildikten sonra uzun vadecilerle tabanı sağlam yatırımlara girmek daha mantıklı olacak.

Pages:
Jump to: