Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 60. (Read 67805 times)

member
Activity: 336
Merit: 11
January 09, 2018, 11:16:54 PM
Kesinlikle kısa vadeli düşünmeyin birkaç ay. Monetha grafiği saat bazda dalgalı ama son 2 haftaya baktığımızda artış trendinde. Peak yapabilir, bekleyin. Hatta 1-2 ay hiç bakmayın siz en iyisi.
hero member
Activity: 938
Merit: 501
January 09, 2018, 08:31:31 PM
Monetha projesi ilerleyince fiyat olarak gerçek değerine gelecektir, nice çöp coinlerin dahi bir kaç dolar  fiyatlara ulaştığı piyasada Monetha altın değerinde bir coindir benim gözümde o yüzden rahatlıkla  hodl.  Bir noktada patlayacak, sabır gerek.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
January 09, 2018, 05:35:47 PM
Bidahakı yukselısınde 0.7 doları test edıcektır dıye dusunuyorum, 0.5i denedi sonra 0.6 sımdı sırada 0.7 dolar var bakalım ne gorucez bır dahakı sert yukselısınde.
full member
Activity: 546
Merit: 100
January 09, 2018, 05:24:32 PM
mthden umudum fazla alıp unutmuşum su an çok güveniyoruz güvenimizi boşa çıkarmayacaktır eminim
full member
Activity: 602
Merit: 118
January 09, 2018, 03:30:51 PM
bazı coinleri alıp unutmak lazım. bu da onlardan bir kanımca. bi arkadaşım ağustos ayında 50 dolarlık verge almış. 2500 dolara sattı. bende bunu 600 sats iken aldım ve nisan sonuna kadar da tutmayı planlıyorum. bakalım nasipte ne olacak
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
January 09, 2018, 03:20:55 PM
Monetha geleceği olmayan bir token olsaydı şimdi çoktan 2$ oludu. Ama sağlam ve geleceği çok parlak tokenler malesef alıcısını bıktırmadan çıkmaz. Monethadan kesinlikle vaz geçmeyin. Şu an piyasanın en sağlam tokeninde bulunuyorsunuz. Öyle ilk harekettede de erkenden çıkmayın. Gidecek çok yolumuz var. Hayal edemeyeceğiniz kadar çok.

Hocam merhaba, yorumlarınıza denk geliyorum burada sıklıkla. "Gidecek çok yolumuz var. Hayal edemeyeceğiniz kadar çok" demişsiniz. Benim fiyat hedeflerim bu sene için $10, daha uzun vadeli olarak da maksimum $50... Sizin fiyat olarak beklentiniz ya da öngörünüz nedir? Önceki sayfalarda yazdıysanız da kaçırmış olabilirim.

Mart sonu itibariyle ürün çıkıyor ve en az ürünü kullanacak 4 müşteri hazır. Bu 5$ ı kesin gösteriyor.

sonrasında 10 milyar $ piyasa değerine bu sene sonu itibariyle ulaşırız. Bu da 25$ yapar.

Aslında monetha takımına baktığımda çok büyük bir online internet deviyle anlaşma yapacak izlenimine götürüyor beni. O zaman piyasa değeri  50 milyar $ a yükselir ama bu sene için bu biraz uçuk gelebilir Ama önümüzdeki senelerde niye olmasın.

Beklentiler harika. Benim düşünceme de çok yakın. İnşallah gerçekleşik... Öncelikle 19 Ocak'taki güncellemeyi bekliyorum ben. Oradan bir hareket çıkıp-çıkmayacağına bakıcam. Marttan sonra da taşlar yerine oturmaya başlar zaten Smiley
newbie
Activity: 186
Merit: 0
January 09, 2018, 02:32:27 PM
Monetha geleceği olmayan bir token olsaydı şimdi çoktan 2$ oludu. Ama sağlam ve geleceği çok parlak tokenler malesef alıcısını bıktırmadan çıkmaz. Monethadan kesinlikle vaz geçmeyin. Şu an piyasanın en sağlam tokeninde bulunuyorsunuz. Öyle ilk harekettede de erkenden çıkmayın. Gidecek çok yolumuz var. Hayal edemeyeceğiniz kadar çok.

Hocam merhaba, yorumlarınıza denk geliyorum burada sıklıkla. "Gidecek çok yolumuz var. Hayal edemeyeceğiniz kadar çok" demişsiniz. Benim fiyat hedeflerim bu sene için $10, daha uzun vadeli olarak da maksimum $50... Sizin fiyat olarak beklentiniz ya da öngörünüz nedir? Önceki sayfalarda yazdıysanız da kaçırmış olabilirim.

Mart sonu itibariyle ürün çıkıyor ve en az ürünü kullanacak 4 müşteri hazır. Bu 5$ ı kesin gösteriyor.

sonrasında 10 milyar $ piyasa değerine bu sene sonu itibariyle ulaşırız. Bu da 25$ yapar.

Aslında monetha takımına baktığımda çok büyük bir online internet deviyle anlaşma yapacak izlenimine götürüyor beni. O zaman piyasa değeri  50 milyar $ a yükselir ama bu sene için bu biraz uçuk gelebilir Ama önümüzdeki senelerde niye olmasın.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
January 09, 2018, 01:43:05 PM

sr. member
Activity: 658
Merit: 288
January 09, 2018, 01:34:36 PM
bu mth 10 dolar olmadan hayatta satmayacağım bekliyeceğim allahın izniyle o günü

Benimde hedefim 25$ 2025mi 2030 mu olsun beklerim okadar güzel sayida monetha tutuyorumki asla bozmayacagim Smiley
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
January 09, 2018, 01:19:28 PM
bu mth 10 dolar olmadan hayatta satmayacağım bekliyeceğim allahın izniyle o günü
member
Activity: 539
Merit: 20
January 09, 2018, 01:12:32 PM
Cobinhood a giriş icin oylama vardi arkadaslar hala devam ediyor. Oy kullanabilirsiniz https://twitter.com/Monetha_io/status/949992197130252288
full member
Activity: 463
Merit: 107
January 09, 2018, 01:05:19 PM
Ya bu coin daha ne yapsın arkadaşlar allah aşkına şu olumsuz konuşanlara ayrı tav'ım. daha 2-3 hafta önce 7-8 centlerden alım fırsatı verdi herkese bilir kişiler defalarca alın yükselecek dedi. Acaba bu olumsujz konuşanlar o fiyattan alamayıp da kendine  yediremeyen insanlar mı diye düşünmeden edemiyorum kendimi?
newbie
January 09, 2018, 12:45:56 PM
Yakin zamanda bir event yok. Ya da ben gozden kacirdim. Umutlarimi azaltiyor bu coin. Haksizliga ugramis bir coin benim gozumde. Benzerleri x2 market value. Ilginc gercekten. Sinir bozucu.

an itibari ile 3290 sat 0.49 $  buradan çıkmak isteyenler için satış imkanı vermekte. Tokenin gideceği yol yok diyenler satabilir. Biz de olumsuz düşünenlerden kurtuluruz.
jr. member
Activity: 56
Merit: 12
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
January 09, 2018, 12:44:04 PM
Monetha bir türlü kimseyi memnun edemedi, bakıyorum hem globalde hem türk forumda herkeste büyük beklenti var ama ne zaman o beklentiyi karşılayacak belli değil, ilginç. Yine de aceleci davranmayalım diyorum ama bakalım nereye kadar sabır.
member
Activity: 164
Merit: 10
January 09, 2018, 12:18:20 PM
Yakin zamanda bir event yok. Ya da ben gozden kacirdim. Umutlarimi azaltiyor bu coin. Haksizliga ugramis bir coin benim gozumde. Benzerleri x2 market value. Ilginc gercekten. Sinir bozucu.
member
Activity: 84
Merit: 10
January 09, 2018, 12:07:12 PM
monetha su an 0 45 barajında takılı kaldı, ama monetha hep bu hareketı yapıyor bı anda kırıp 0 7 lere cıkacaktır bence, daha once de 1,4 den 3,5 lere aynı sekılde cıkmıstı, bı an once 1 dolar olsa da rahatlasak
newbie
January 09, 2018, 10:07:27 AM
jr. member
Activity: 336
Merit: 2
January 09, 2018, 09:41:07 AM
Ben bu konularda yeniyim ve çok bilgili de değilim fakat güvenip bir miktar satın aldım umarım yüzümüzü kara çıkarmazda yakın zamanda 1-1.5 $ seviyesini görür Smiley
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
January 09, 2018, 09:31:03 AM
Moneta çok uzun süredir sabit fiyatlı bütün koinler fırladı gitti bir bu fırlamadı, bence zamanını bekliyor fırlamak için, bekle bekle ağaca döndük
full member
Activity: 392
Merit: 100
January 09, 2018, 08:53:34 AM
hala beklenen patlamayı yapmadı diye düşünüyorum, rakip olarak görülüp kötülenen utk bile piyasaya çıkalı bir hafta oldu 1 dolar sınırını an itibari ile geçti.. Kağnı hızında ilerliyoruz, bakalım sonumuz ne olacak. Huh
Pages:
Jump to: