Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 57. (Read 67805 times)

sr. member
Activity: 658
Merit: 288
January 13, 2018, 03:51:40 AM
Yukarida yazilanlarin saka oldugunu dusunerek, umarak tüm monethalarin 10.000/1 ine sahip olmanin gururu ve huznu ile sizi selamliyorum beyler. Ilk 500deyiz umarim ilk 100e gireriz siralamada. Smiley bu orani asla bozmayacagim  hedef fiyatim yok.
member
Activity: 504
Merit: 11
January 13, 2018, 02:14:58 AM
Şaka bir tarafa  Smiley Monetha alacaklar için son tango! fiyat 3422 sat. Çok aşağı beklemeyin. Bir yerde tamah etmek gerekir. 19 Ocağa az kaldı.
full member
Activity: 392
Merit: 100
January 13, 2018, 01:55:42 AM
tesekkurler aciklamalar icin herseyi sattim suanda 0 monetha biraktim sizde sattinizmi? sanirim topluca sattik fiyat ondan 3500sat.

Ben  de sattım hocam o yüzden o kadar düştü. Başka satanları görelim de kurtulalım şu monethadan.

Monethaya güvenmeyenin. Bu token Hakkında ileri geri konuşanların bu tokeni elinde tutma hakkı yok zaten.

Adamlar eşek zaten bu kadar malı aldılar ve 1 tane bile satmadan düşürüyorlar.  Smiley

işi gücü bırakmışlar ürün yapacaklarına ekibi tanıtıyorlar, bu da fiyata olumsuz yansıyor, çıplak fotolar da buna etken oluyor tabi. Ben de çıktım komple monethadan yeter artık diyip. Şimdi balinalar düşünsün. Bakalım elindeki milyonlarca token ile ne yapacaklar !!  Angry   
member
January 13, 2018, 12:38:28 AM
tesekkurler aciklamalar icin herseyi sattim suanda 0 monetha biraktim sizde sattinizmi? sanirim topluca sattik fiyat ondan 3500sat.

Ben  de sattım hocam o yüzden o kadar düştü. Başka satanları görelim de kurtulalım şu monethadan.

Monethaya güvenmeyenin. Bu token Hakkında ileri geri konuşanların bu tokeni elinde tutma hakkı yok zaten.

Adamlar eşek zaten bu kadar malı aldılar ve 1 tane bile satmadan düşürüyorlar.  Smiley
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
January 12, 2018, 08:05:59 PM
hero member
Activity: 756
Merit: 500
January 12, 2018, 07:11:30 PM
Monetha yı alıp uzun süre hold yapmayı düşünmem ancak kısa veya orta vadede alsatlar ile girip çıkabileceğim bir proje. Toplu pumplar ile fiyatı da toparladı.

tamamen bir pump dump coini hatta bence scam bu proje cunku basindaki adamin ciplak resimleri varmis 15X yapmis 1 ayda geri düsüyor suan.

Aynen öyle hocam başındaki striptizci. zaten yaptı yapacağını. tam bir dediğin gibi pump dump coini...
aynen aynen stirptizcinin çıplak resimlerini görmek isteyen balinalar 20k eth yatırdı bunlarla. o kadar insan salak bi siz zekisiniz zaten. aynen monetha scam.
member
January 12, 2018, 06:42:11 PM
Monetha yı alıp uzun süre hold yapmayı düşünmem ancak kısa veya orta vadede alsatlar ile girip çıkabileceğim bir proje. Toplu pumplar ile fiyatı da toparladı.

tamamen bir pump dump coini hatta bence scam bu proje cunku basindaki adamin ciplak resimleri varmis 15X yapmis 1 ayda geri düsüyor suan.

Aynen öyle hocam başındaki striptizci. zaten yaptı yapacağını. tam bir dediğin gibi pump dump coini...
full member
January 12, 2018, 06:28:19 PM

full member
Activity: 721
Merit: 100
January 12, 2018, 06:24:58 PM
member
January 12, 2018, 05:59:45 PM
Monetha nun daha artacağını düşünmüyorum çok arttı birilerinin elinde kalacaktır ama güvenim sonsuz balinalar doyduktan sonra geri artacaktır

evet kanka cok mantikli konusmussun artacagini dusunmuyorum bende ama balinalar doyduktan sonra tekrar yemek yicekler cok mantikli hemen monethalarimi satiyorum sagol.

Düşündüm de evet çok mantıklı birilerinin elinde kalacak. Daha da artmayacaksa ben de satıyorum hepsini. Ben satınca inşallah monetha çökmez.
member
Activity: 714
Merit: 82
January 12, 2018, 04:38:26 PM
Arkadaşlar projesini özet geçebilecek var mı?
ingilizcem yeteri kadar iyi değil projeyi tam olarak anlayamadım.
ticaret sitelerine entgre edip güvenli alışveriş sunacaklarından vs bahsediyorlar ama tam kavrayamadım.
herkes projesi güzel diyor ama projenin kendisinden bahseden yok.
full member
January 12, 2018, 04:36:42 PM
Monetha nun daha artacağını düşünmüyorum çok arttı birilerinin elinde kalacaktır ama güvenim sonsuz balinalar doyduktan sonra geri artacaktır

evet kanka cok mantikli konusmussun artacagini dusunmuyorum bende ama balinalar doyduktan sonra tekrar yemek yicekler cok mantikli hemen monethalarimi satiyorum sagol.
full member
Activity: 588
Merit: 125
January 12, 2018, 04:33:41 PM
member
January 12, 2018, 03:59:42 PM
Gönlünüz rahat olsun. Düşüşlere bakmayın. Adamlar hala mal toplama peşinde. 0.50$ taban oldu artık. Bitcoin bu  kadar dengesiz hareket ederken, Tam bir sığınacak liman görünümünde monetha. 0.06$ dan beri alın diyen ben sakın kaptırmayın diyorum şimdi de.

Bu ay sonuna kadar en az 1.2$ ları göreceğiz.
göreceğimizi sanmıyorum hocam. herkes kendini yükseliş trendine kaptırmış yine. hani balon grafiği varya yeni paradigmalar kısmını yaşıyoruz gibi geliyor bana.

Teknik analizlere takılmayın. Sadece bizleri kandırmak için düzenlenmiş senaryolar. Gerçek olan şudur ki Mala sahip olan balinalar ne yapmak isterse onu yapar. Bizler de onun peşine takılırız. Birileri zarar edecekse onların düzenlediği oyuna kapılanlar sadece zarar eder. Gerisi hikayeden başka bir şey değil...
sr. member
January 12, 2018, 10:27:43 AM
Gönlünüz rahat olsun. Düşüşlere bakmayın. Adamlar hala mal toplama peşinde. 0.50$ taban oldu artık. Bitcoin bu  kadar dengesiz hareket ederken, Tam bir sığınacak liman görünümünde monetha. 0.06$ dan beri alın diyen ben sakın kaptırmayın diyorum şimdi de.

göreceğimizi sanmıyorum hocam. herkes kendini yükseliş trendine kaptırmış yine. hani balon grafiği varya yeni paradigmalar kısmını yaşıyoruz gibi geliyor bana.

Gene geldi birtane teknik analizci e peki canak olusmus usd bazinda onu gormuyonmu? Burdan buyuk sicrama lazim bormalde ama sana bise soyleyim o ucgenler bilmemneler hikaye bu piyasada hicbiri ise yaramiyor.
member
Activity: 275
January 12, 2018, 10:23:44 AM

member
January 12, 2018, 08:47:37 AM

full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
January 12, 2018, 08:12:50 AM
test ettiği noktayı sürekli geçiyor. hacmi diğer coinlere göre biraz düşük sanki. sağlam haberlerle beraber hacimlenip sağlam bi artış gelecektir muhtamelen. 2 dolar seviyesi hayal değil gibi.
sr. member
January 12, 2018, 07:58:05 AM
HAyirdir ne olmus bu fiyatlara böyle kim yapti lan bunu? Alin geri sattiginiz monethalari 4k üzerinde mutluyduk biz 5k ya dikmistik gözümüzü.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
January 12, 2018, 04:56:45 AM
19 ocak gelıyor arkadaslar, kemerlerı bagladınız mıSmiley Hersey ıyı olcak dıye bısey yok, ılla kı dusecegını de dusunuyorum hatta bıyerde, cok patlasa da yukarı yonlu. Kotu gıtse de bosverın takmayın, 6 centlerden geldık buraya, 6 centte satmayan adam zaten oldursen de satmaz. Spam bu proje dıyenler burdan gıdınce cok zevklı oldu bura:) Her seferınde bunlara da laf sokmadan edemıyorum en sonda:)

Daha da bekleteceğiz . Scam ' lere inat ulu Monetha nidalarıyla gezeceğiz Smiley) Tekrardan monetha imzasına mı dönsek bilemedim .. Smiley
Haha hayrına ımzasını bıle tasırız dıyorsun mantıklı aslında. Gıyıp cın taraflarında yazmak lazım, okex borsasındakı hacmı artırmak gerek cınlıler bı musallat olursa x5 yaptırırlar coıne adamlar suru halınde ılerlıyor:)
Pages:
Jump to: