Bunu neye göre söylüyorsunuz acaba ? Fikirlerinizin detaylarını duyabilirsek güzel olur. Monetha dan kısa vadede çok ta ümitli değilim açıkçası. Bir güvenebilsem maliyet düşürmek adına daha çok alış yapabilirdim. Ancak oldukça uzun süre bizi bekletecek gibi.
Bunu insanların hızlıca para kazanma hırsına bakarak söylüyorum . Monetha 2018 Q1 Öncesi kimseye kazandırmayacak çok zor . Ama bizim insanımız yani bu forumun % 90 ı hızlı para kazanamadığı için Scam damgası vurmaya başladı bile . O Yüzden satın .
TEZOS : ICO Biteli kaç ay oldu . Borsada yok . Konferans vermiyorlar . Etkinliklerin daha hiç birine katılmadılar . Topladıkları para 200M$ . Allaha emanetler . Ama milletin derdi Monetha
Filecoin : ICO Biteli TEZOS Gibi kaç ay oldu . Hanginizin haberi var Filecoin'den ? Topladıkları Para 257M$ . Nerdeler şimdi . Bağrıyolar mı Scam scam diye ? Bi araştırın bakalım .
Monetha : ICO Biteli + 2.5 Ay oldu . 17 Dakikada 37M$ Para topladılar . İsterlerse ICO Dönemini 1 ay yaparlarmıydı ? Yaparlardı . 200M$ Toplarlarmıydı ? Toplarlardı . Ama dedilerki aga bize bu yeter . Fazlasına gerek yok . ICO Öncesi Yayınlanan Whitepaper'da Adamlar kısaca '' Bakın beyler , bizim ilk icraatımız 2018 Ocak Şubat Mart gibi olur . İlk Kilometre taşımız bu '' diye peşin peşin söylemiş . ICO Bittikten sonra borsalara girdi . Yeni insanlar işe aldı . Sayamayacağım kadar etkinliklere gitti her hafta bir ülkede konferansları vardı . Her hafta Soru cevap yaptılar ekipteki yüksek adamlarla . İnsanların soru işaretlerini giderdiler . Ame ne oldu ? Scam damgası yedi . Neden ? Fiyat artmadı çünkü . Düştü . Scam abi monetha . Kazandırmadı mı bize ? E Scam o zaman . Koyun a*ına gitsin . % 100 Scam .
Adamlar size daha ICO Başlamadan ürünün ne zaman başlayacağını söylemiş . Siz burda hala ürün yok diye ağlıyorsunuz .
O yüzden bu forumun % 90 ' Lık kısmı monethalarını satsın . Bana ucuzdan toplayacak yer lazım . 7K Monetha ile 19 cent'ten ilk alımımı yaptım . En son alımımı 2 gün önce 0.06 ' dan yaptım . Yine düşsün yine alacağım .
O 90 lık kısım için ekibin çalışıp çalışmaması önemli değil . Fiyat önemli sadece . Konferansa mı gitmiş , çalışan mı almış , etkinliğe mi gitmiş , canlı yayın mı yapmış . Hiç önemi yok .
Monetha 2018 yılında çok adamı ağlatacak . Kimini sevinçten kimini üzüntüden .