Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 95. (Read 67821 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 296
November 27, 2017, 11:46:13 AM
MTH indikçe iniyor fiyatla güzel oynuyorlar.Fazla takılmamak lazım şu anki duruma altların geneli böyle.Yakında ufak bir düzelmede fırlayacak coinlerin başında geliyor MTH.Ekip yol haritasına uygun çalışırsa güzel karlar bırakır gözüküyor.
member
Activity: 103
Merit: 10
November 27, 2017, 11:41:59 AM
Daha ne kadar inecek bu doge gibi dipleri görürmüyüz  Grin
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
November 27, 2017, 09:30:14 AM
Bu Monetha bana "Manita" kelimesini çağrıştırıyor hep. Uzun soluklu ve ciddi düşünüyoruz Cheesy
hero member
Activity: 756
Merit: 500
November 27, 2017, 09:27:41 AM
Elimde bayağı monetha var.Bir ara paraya sıkışınca bir kısmını satmıştım.O zaman ne üzülmüştüm ucuza sattım diye.Bugün yeniden aldım o kısmını hem de daha ucuza Grin
bende bountylerden gelenleri 20cent civarından satıp dağıtmıştım altcoinlere. btc olarak düşmüş görünsede onlar dolar olarak değerlerini korudu. şimdi geri aldım.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
November 27, 2017, 09:04:36 AM
Elimde bayağı monetha var.Bir ara paraya sıkışınca bir kısmını satmıştım.O zaman ne üzülmüştüm ucuza sattım diye.Bugün yeniden aldım o kısmını hem de daha ucuza Grin
member
Activity: 81
Merit: 10
November 27, 2017, 08:39:28 AM
Bana göre MTH fiyatı uzun süre takıldığı 13 cent seviyelerine gelecektir yakın zamanda. All time highlara çıkabilmesi için ekibin communitye somut bişeyler vermesi şart.
full member
Activity: 588
Merit: 125
November 27, 2017, 08:34:26 AM
Bu dakikadan sonra bu fiyattan monethadan çıkılmaz zaten dibin dibinde yazıktır bu paralara satmak beklesin elbet bir ath yapacaktır bir dakikada o zaman satarsınız
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
November 27, 2017, 07:42:57 AM
nacizane fikrim: elinde MTH olan, bounty kampanyasindan kalma olsun, yüksek fiyatlara almis olsun...
eger o para gerekli degilse, monetha'da unutsun beklesin... ya cikar ya kacar - yapacak bisey yok...

yoksa simdi monetha alip, cikacagini ümit etmek, yok 2018de coin olacakmis falan...
ha, gercekten inaniyorsaniz alin bekleyin... ama spekülatif olarak ben su an monetha falan almam...

alinacak o kadar coin var... hic olmadi bitcoin alin veya bitcoin'da bekleyin...
daha nice monetha'lar girecek piyasaya... nicesi de cikacak:) ama bitcoin kalici
full member
Activity: 350
Merit: 171
November 27, 2017, 07:19:13 AM
Bu proje altcoinlere ne kadar az güvenilmesi gerektiğinin kanıtı resmen. 4 katlara kadar gelmişti satmayanlar şimdi forumda gırtlak patlatıyor ne olacak ne bitecek diye.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
November 27, 2017, 06:45:55 AM
Etkinlik yarınmıs arkadaslar ben coinmarketcal'a 27 olarak yanlıs girmiştim . Yarın london saati ile Justas 9.45 gibi monetha tanıtımı yapacak .

$0.065'den 1255 tane Monetha alarak sisteme ben de girdim Smiley Bu fiyattan satanlara şaşırıyorum gerçekten!
Monetha ETH'ye göbekten bağlı fakat ileride coin olma yolunu seçebilir mi? Öyle bir ihtimal doğar mı?
Evet şuan bağlı roadMap'te böyle bir planları var olursa çok güzel olacak 2018 4. çeyrekte sanırım bu gerçekleşecekmiş.

Ayrıca hocam ben öyle birşey yok diye biliyorum . Whitepaper baktım yine göremedim . Monetha'nın teması zaten ETH Tabanlı tokenler ile ödeme sağlama
legendary
November 27, 2017, 05:28:29 AM
$0.065'den 1255 tane Monetha alarak sisteme ben de girdim Smiley Bu fiyattan satanlara şaşırıyorum gerçekten!
Monetha ETH'ye göbekten bağlı fakat ileride coin olma yolunu seçebilir mi? Öyle bir ihtimal doğar mı?
Evet şuan bağlı roadMap'te böyle bir planları var olursa çok güzel olacak 2018 4. çeyrekte sanırım bu gerçekleşecekmiş.

Süpermiş Smiley Ben yol haritasında görememiştim bunu. Harika bir gelişme olur eğer yapabilirlerse. Biraz daha almakta fayda var Smiley
full member
Activity: 142
Merit: 102
November 27, 2017, 05:21:15 AM
legendary
November 27, 2017, 05:04:16 AM
full member
Activity: 266
Merit: 190
November 27, 2017, 03:10:26 AM
Monetha ethereuma gobekten bagli oldugu icin belkide hicbizaman o istedigimiz buyuk yukselisini yapamayacak.
full member
Activity: 322
Merit: 112
November 27, 2017, 02:26:12 AM
Eric Duprat konusu netleşti mi bilen var mı?

Bence bu işte orta yol olmayacak. 2018'de ya 1 dolar ya 5 cent  Smiley

Eric'in dışarıdan % 100 desteği var ancak takımda demiyorlar . Ama takımda değilde demiyorlar . Eric toplu takım resminde vardı . Birebir soru cevapta vardı . Enteresan işler var aslında Eric konusunda . Ama adam sitemizde gözüküyor ve bunu problem etmiyor . Yani irtibat var . Sıkıntı yok gibi eric'te .

Bu arada Justas gay falan değilmiş . Hepiniz rahatlayın . Adamın uzun zamandır sevgilisi varmış . Profilini aşağıda verdim . Justas ile el ele göz göze resimlerini görürsünüz .

https://www.instagram.com/gabrielegineikaite/

RAHATLADINIZ MI Cheesy

Öyle birşey buldum ki . Bundan sonra monetha'dan vazgeçmem . Sadece aşağıdaki resme bakın Cheesy Galatasarayın Yeni Transferi Justas Pikelis !

pitipawn gör bunları nerdesin  Cheesy herif gay değilmiş öğrendiğimiz iyi oldu ama fiyata etkisi olmadı  Cheesy
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
November 27, 2017, 02:17:10 AM
Şu anda aldığımız şey resmen umut, bu umudu ico zamanında da almıştım. Şimdi düştükçe bir yandan  elim ayağım titrerken diğer yandan işte biraz daha lım fırsatı hemde maliyeti düşürürüm ayağına kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
sr. member
November 27, 2017, 12:06:56 AM

Bence bu işte orta yol olmayacak. 2018'de ya 1 dolar ya 5 cent  Smiley

Eric'in dışarıdan % 100 desteği var ancak takımda demiyorlar . Ama takımda değilde demiyorlar . Eric toplu takım resminde vardı . Birebir soru cevapta vardı . Enteresan işler var aslında Eric konusunda . Ama adam sitemizde gözüküyor ve bunu problem etmiyor . Yani irtibat var . Sıkıntı yok gibi eric'te .

Bu arada Justas gay falan değilmiş . Hepiniz rahatlayın . Adamın uzun zamandır sevgilisi varmış . Profilini aşağıda verdim . Justas ile el ele göz göze resimlerini görürsünüz .

https://www.instagram.com/gabrielegineikaite/

RAHATLADINIZ MI Cheesy

Öyle birşey buldum ki . Bundan sonra monetha'dan vazgeçmem . Sadece aşağıdaki resme bakın Cheesy Galatasarayın Yeni Transferi Justas Pikelis !

newbie
Activity: 55
Merit: 0
November 26, 2017, 11:49:58 PM

Bence bu işte orta yol olmayacak. 2018'de ya 1 dolar ya 5 cent  Smiley
sr. member
November 26, 2017, 11:46:38 PM
Ekibin son paylaştığı resimde çalışma tahtasını buzlamaları bana çok enteresan geldi .

Github'a neden içerik girmiyorsunuz dediğimizde rakiplerimiz bizden çalmasınlar diye cevap veriyorlardı .

Adamlar cidden bişeylerin peşinde sanırım .

full member
Activity: 476
Merit: 100
November 26, 2017, 11:33:17 PM
x30 çok abartı bir tahmin, bir yıla monethanın olacağı bir dolardır diye tahmin ediyorum, 2-3 yıla olur da sağlam tutarsa 10 doları görürüz fakat o çok uzun bir vade tabi, okadar süre elinde tutucak adam burda yoktur:)
Pages:
Jump to: