Pages:
Author

Topic: myetherwalletmi yoksa borsa sitesimi güvenli? - page 3. (Read 591 times)

jr. member
Activity: 266
Merit: 1
pishing diyorlar. mail geliyor tıklıyorsun sahte mew sitesine bilgileri yazıyorsun hesap gidiyor. e peki. gerçek mew adresini sık kullanılanlara eklesek o zaman herhangi sorun olabilir mi?

gerçek mew adresindeyiz ve o anda siteye saldırı oldu örneğin zaten saldırı olsa siteyi çok zor açarız ve kıllanır kapatır geçeriz, başka gün yaparız.
member
Activity: 380
Merit: 20
Hiç bir yer güvenli değil.Her an herşey olabilir.MEW i geçen ay dns olayı ile patlattılar.Borsalarda sürekli saldırı altında.En iyisi yine hardware bir cüzdan.Ledger, benim tercihim.
full member
Activity: 630
Merit: 104
hiç duymadığım bir site açıkcası. bilinmeyen borsalarda yani açıkcası ilk 10 da olmayan borsaya yatırmıyorum ben risk her zaman var ama riski minimize etmek lazım her zaman.
full member
Activity: 532
Merit: 102
Çok büyük veya güvenilir bir borsaysa durabilir aslında Binance gibi diyebiliriz ama diğer vasat borsalarda tutma bir şeyini cüzdanlarda tutabilirsin mew de tutabilirsin.
member
Activity: 1106
Merit: 25
Myetherwallet daha güvenli ama bazen onunla ilgili de haber çıkabiliyor. Hatta yakın zamanda bununla ilgili başlık vardı. Al sat yapmıyorsanız token ya da coini cuzdanda tutmak en güzeli. Eğer süre uzayacaksa ve bu işle ciddi ciddi olarak ilgileniyorsanız ledger Nano s almanızı tavsiye ederim
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Ben biraz daha farklı düşünüyorum. MEW'de eğer kişisel ya da toplu hack'e maruz kalırsanız hakkınızı arayabileceğiniz bir yer yok. Ama borsa sitesinde -eğer sizden kaynaklı olmayan bir hack durumu varsa- hakkınızı arayabileceğiniz fiziki bir şirket bulunmaktadır. Coinlerinizi talep edebilme imkanınız olur. Tabii eğer şifrenizi phishing tarzı bir yöntemle -kendi elinizle- dolandırıcılara vermediğiniz müddetçe bu mümkün olabilir. Dandik borsalar yerine elbette Binance vb. borsalara daha fazla güvenilebilir.
jr. member
Activity: 139
kendi zincirinden başkası yalan kim ne derse desin  borsa kaybolup gitse uğraştırır adamı hiçbir hak da talep edemezsin.
member
Activity: 612
Merit: 10
Mew'de durduğu sürece sıkıntı olmaz. Borsalara hiç bir şey olmasa bile hack vs. token borsada durdukça alım satım isteği duyarsın. Şayet alım-satım işlerinde deneyimli değilsen de tokenler erir gider (kendimden biliyorum Grin)
illa 1-2 sene tutacağım diyorsan Mew'de dursun hatta eth'de olmasın cüzdanda ki borsalara gönderme.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
borsa olarak binance gibi güvenilir firma olsada myetherwallette tutmak bana göre daha mantıklı borsada ne olacağı belli olmaz çünkü.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Güvenlik konusu duruma göre değişir. Keylerinizi iyi saklayamazsanız yada phishing durumuna maruz kalma ihtimaliniz varsa borsa daha güvenli tabii. Ancak borsadaki sizin hesabınıza tanımlanan ether yada baska bir elektronik adresin keyi sizde olmuyor. Ayrıca borsa hacklenedebilir. Kapatıp kaçadabilir. Ancak bu düşük bir ihtimal; para kazandığı halde bindiği dalı kesecek kadar ahmak olan birisi tutupta işleyebilen bir borsa yapmak için çalışamayacak kadar tembeldirde aynı zamanda. Ben şahsen borsalarda dağınık bir şekilde tutuyorum coinleri olsun tokenları olsun. Cuzdanda borsada işlem görmeye baslamamıs tokenlar bulundururum sadece. Hareketlilik zamanlarında işlem yapabilmek için böylesi daha hızlı hareket edebilme imkanı sağlar bence.
member
Activity: 364
Merit: 10
Kesinlikle mew hesabı diyorum borsalara çok fazla güvenme yarın öbürgün hack olayı olur yada sahibi pılını pırtını toplayıp kaçabilir elinden de hiçbirşey gelmez
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Satmayı düşünmediğin erc20 tokenleri ve diğer koin ve token için priv keyi düzgün saklayabilirsen tabi ki en güvenlisi, borsa ile kıyaslanamaz bile. Bir diğeri farklı koin ve tokenleri bünyesinde saklayabilen ledger tarzı bir şey kullanabilirsen. Yatırımın dişe dokunur ise bu yöntem de oldukça güvenli.
jr. member
Activity: 131
borsa tabiki güvensiz ben asla paramı borsada tutmam 2 dakka işimi halleder çıkarım ha zararı oluyor mu bazen evet ama şu ana kadar bir sıkıntı da olmadı
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
borsa dediğin arkadaşının cebi, mew dediğin evdeki yastıkaltı yaptığın birikimin. arkadaşına ne kadar güvensen de şuna benzer şeyler mutlaka kafandan geçer..  uzun süreli yüksek miktarlar bırakmayım dünyanın binbir hali var, unuturum kaçar gider başına bişey gelir olan bana olmasın vs..
kafan rahat olsun istiyosan çekersin kendi cüzdanına tokenlerin varlığını bile unutsan da dönüp baktığında orada olacağını bilirsin
full member
Activity: 700
Merit: 134
Bence MyEtherWallet gayet yeterli bir sistem. Eğer private keyinizi insanların ulaşabileceği bir yere yazmazsanız, bilgilerinizi gizli tutarsanız hiçbir problem yaşamazsınız. Mümkün olduğunca kağıda yedekleyin ve evinizde güvenli bir yere saklayın (:
full member
Activity: 1358
Merit: 193
myetherwallet tabi kesin olarak güvenli olmasada en güvenli borsadanda çok daha güvenlidir. borsalar yüklü cüzdanlarından dolayı sürekli hackerlerin hedefi altındadır. sahibinin tası tarağı toplayıp kaçma riskide mevcuttur.
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
2FA gibi ekstra güvenlik sistemi olmadığı için ben MEW'i çok güvenli bulmuyorum ama merkezi olmadığı için en güveniliri o duruyor yine de. Borsa kapanıp gitse herşeyin gider.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Mew için bir alternatif var artık, hem de sağlam bir alternatif.
https://bitcointalksearch.org/topic/mewden-ayrlan-ekipten-mewe-alternatif-mycrypto-3898473

Mew'den daha güzel bir görünüme sahip. Tıpkı Mew gibi çalışıyor. Hemen her şeyi aynı. Kullandım ve gayet sorunsuz şimdilik.

Mew malum o kadar popüler ki artık ayda bir phishing hacklenme haberleri geliyor. MyCrypto bu noktada güzel bir alternatif.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
ledger almayı düşünmediğini belirtmişsin hocam tek alternatif myetherwallet daha güvenli borsalardanhani borsadada kolay kolay birşey olmaz binance tarzı bir borsaysa ama ne olur ne olmaz.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Sahte web sitelerine kanmıyorsan.Dikkatli isen.
Mew gerçekten güvenli.Mesela adamın bilgisayarı virüs dolu abuk sabuk sitelere giriyor borsalara girdiği pc ile.
Sonra mew e giriyor bi bakmış hesaplar boş.
Yada sahte web sitesine girip hırsızlara keyini veriyor.
Pages:
Jump to: