Pages:
Author

Topic: myetherwalletmi yoksa borsa sitesimi güvenli? - page 4. (Read 591 times)

jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Bende uzun süre tutmak istiyorsan mew de kalmasını öneririm borsalara benimde güvenim yok
member
Activity: 448
Merit: 10
Myetherwallet daha güvenli geliyor borsanın ne yapıcağı belli olmaz her an gidebilirler diye düşünüyorum
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
Myetherwallet borsaya göre daha güvenli ama çok paranoyaksanız en iyisi bir hardware cüzdan alıp saklamak. Ledger Nano S oldukça popüler bir ürün. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Trade yapmıyorsanız borsada coin tutmayın.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
Olmaz olmaz bir anda birşey olur şaşırırsın o yüzden borsa yerine mew hatta son Hacklenme mevzusundan sonra da ledger nano s en güvenli liman bana göre ha mew kullanacaksanız offline wallet kurmayı öğrenin offline wallet kurun öyle zırt pırt hesabınıza girmeyin ihtiyaç olunca girin çıkın
full member
Activity: 366
Merit: 101
mew hocam offline cüzdan ayarla en güvenilir o bana göre. borsa siteleri elbet güvenli fakat patlayan patlayana bişey olur yatarlar borsa batar uğraşır durursun. Ha satmak yerine dipte çoğaltıp tepede satarak katlarsın coinleri borsada orasıda var Smiley
member
Activity: 140
Merit: 13
Arkadaşlar kazanılan tokenların nerede durması daha güvenli?
sadece 2 si için konusuyorum soguk wallet vs güvenli bilyorum ama onlara düşünmüyorum.

ne önerirsiniz. satmayı düşünmüyorum zaten kazandıklarımı.
teşekkürler
coinegg sitesi hakkında ne düşünüyorsunuz gondereyimmi oraya?
Pages:
Jump to: