Mesajlarınıza baktım şimdi hocam. Aşağıda yazdığım sebeplerden uyarı vermiş olabileceğini düşünüyorum...
1. Mesajlar arasında en az 5 dakika süre olmalı. İdeali 10 dakikadır! Brustposting kapsamına alınıp otomatik banlanma riskiniz var. Yani sadece kampanyayla ilgili değil, genel bir şey bu. Arka arkaya yazmayın bence.
2. En az bir tam satır yazmanız lazım. Bunu rahat kontrol edebilmek için foruma bilgisayardan girmenizi tavsiye ederim. 1920x1080 çözünürlükteki bir ekranda, minimum 1 tam satır yazdığınıza emin olun. Eğer daha düşük çözünürlük kullanıyorsanız 2 satır yazın, garanti olsun. Sizin mesajlardan bazıları kısa görünüyor. Düşük kalite olarak görülme sebeplerinden biri de budur.
3. Yöneticinin tek tek tüm mesajları çevirip incelediğini düşünmüyorum. Harf hatalarının çok olması herkes için okumayı zorlaştırır ama kampanya için bir kıstas olduğunu sanmam.
Mandown için de benzer şeyleri söyleyebilirim. Onun da bazı mesajları kısa ve 5 dakika altında süreler var. Bazı mesajları da oldukça uzun olmasına rağmen, kısa olanlar göze batmış olabilir. Ortalamayı tutturmak lazım.
Kolay gelsin.