Kampanya Yöneticisi: Yahoo62278 (Bilen bilir, çok titiz çalışan ve güvenilir bir yöneticidir.)
Kabul Edilen Toplam Katılımcı: 9 kişi (3 Member, 3 Full Member, 2 Sr. Member ve 1 Hero/Legendary)
Ödeme Türü: Bitcoin
Ödeme Tablosu;Member = .002/ hafta
Full Member = .003/ hafta
Senior Member = 0.004/ hafta
Hero/ Legendary = .005/ hafta
Kampanya haftalık olarak Pazartesi günleri başlıyor ve Salı günleri de hafta değişimi yapılıyor. UTC saat bölgesine göre Pazartesi 23:59'dan sonra atılacak olan mesajlar bir sonraki haftaya dahil ediliyor. Ödemeler ise Pazartesi günleri yapılıyor.
Katılımcı Listesi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1w-5V7cF-M8sIeTbubU5TWCVnMvo9phlLmOyUJy2Ue-c/edit?usp=sharingKurallar;- Rütbeniz yeterli ise avatar kullanmak zorunludur.
- Ödeme alabilmek için her hafta en az 20 kaliteli mesaj yazılması gerekmektedir.
- Her hafta minimum 5 adet mesaj ''Gambling'' kategorisinde yazılmış olmalıdır.
- Normal zamanlarda ''Gambling'' kategorisinde mesaj yazmıyorsanız katılım başvurusu yapmayınız.
- Mesajlar en az 75 karakter olmalı ve konu içeriği ile ilgili olmalıdır.
- Haftalık minimum mesaj sınırına ulaşmamış üyeler uyarı yapılmaksızın kampanyadan çıkartılacaktır.
- Bir kişi tek hesap ile katılım sağlayabilir. (Çoklu hesabın tespit edilmesi durumunda katılımcılar kampanyadan uzaklaştırılır.)
- İmza kampanyası süreci boyunca negatif trust bildirimi alırsanız kampanyadan otomatik olarak elenirsiniz.
- Kampanya süresi boyunca ''SMAS blacklist'' listesine adınız yazılırsa katılımınız iptal edilir.
- İmza alanınızda başka siteye ait hiçbir şey bulunmamalıdır.
- İmza kampanyası ve bounty kampanyalarında yazılacak mesajlar sayılmayacaktır.
- Katılımcıların rütbe atlaması durumunda yeni rütbesinde boş slot olursa o rütbeye taşınacaktır.
- Ödeme adresinizi değişemezsiniz, kampanya boyunca sadece bu adresi kullanabilirsiniz.
- ''Games & Rounds, Off topic, Lending, Auctions, Politics & Society, Beginners and help,Tokens, or Archival'' kategorisindeki mesajlar sayılmayacaktır. (Lokal için bir şey yazılmamış ama sayılmayabilir.)
9 kişilik küçük bir kampanya olduğunu düşünüyorum fakat katılmak isteyen olursa diye buraya da çevirisini yaparak paylaşmak istedim. Evet, ödeme oranları oldukça düşük fakat imzanızın boş durmasından iyidir diye düşünüyorum. Tüm katılımcılara bol şans dilerim.