24K' ya katılan arkadaşlara başarılar. En azından bizim buralarda 777-Bitvest-24K baya ilgi çekiyor. @gospodin'nin dediği gibi off-topic dedikleri galiba global'deki off-topic. 60 mesaj limiti varsa son 2-3 mesajı off-topic'de atsın eğer yönetici 60 yazarsa spreadsheet'e bilinki local'deki konu dışını kabul ediyordur.
24k mı iyi yoksa bitvest mi iyi? getirilerini karşılaştıramadım ben hangisi iyi diye, galiba hint fakirinden biraz daha fazla bir para veriyorlar. imza kampanyalarının eski tadı tuzu yok. 5 dolar için burada millete deli gibi mesai yaptırıyorlar. bence bunların oranlarının artması lazım, yani tüm kampanyaların oranlarının artması lazım. adam imzaya giriyor 2 ay post atıyor, sonra çöp tokenları veriyorlar yolluyorlar.
Bitvest'de en üst kademe ile aynı veriyor aşağı yukarı 24k.
SR için 7K sats veriyor post başına ve haftalık 60 post. Kötü değil bence. Lokal kabul ediyor mu ona bakmadım ama ediyorsa güzelmiş.
Şöyle bir fark var. Bitvest 1 yıldır devam ediyor. Bunun ne kadar gideceği meçhul.
24K' ya katılan arkadaşlara başarılar. En azından bizim buralarda 777-Bitvest-24K baya ilgi çekiyor. @gospodin'nin dediği gibi off-topic dedikleri galiba global'deki off-topic. 60 mesaj limiti varsa son 2-3 mesajı off-topic'de atsın eğer yönetici 60 yazarsa spreadsheet'e bilinki local'deki konu dışını kabul ediyordur.
Vay bu 24K'da güzel kampanyaymış. Ama bir ayrıntı var en düşük çekim limiti 1mBTC'ymiş. Ben SR üzerinden üzerinden hesapladım 3 hafta da bir BTC çekebilirsiniz. Ama yine de iyiymiş. Umarım uzun sürer de katılanlar güzel getiri elde eder. Benim bildiğim kadarıyla 1 Türk arkadaş girmiş listeye.
Hocam yanlışınız var sanırım.
1mBTC=100.000 satoshi (yani 0.001 BTC). 24K imzasında SR member için post başına 7.000 satoshi veriliyor. 100.000 / 7.000 = 14,2 post
Yani 1 haftada 15 post atan zaten çekim limitine ulaşmış oluyor. Maksimum post da 60 adetmiş.
Aynen ya ben hesaplardeken 0,01 olarak hesapladım. Şu MBTC olayına tam ısınadım bir türlü zaten