Things have been very difficult after the second vaccination shot, affected in ways that were unforeseen. With continued weight loss all the way to Dec. I've since gained 10 pounds, more strength, and health.
Plan on restarting up the signature campaigns once again, and focusing more time.
Bir efsane geri dönüyor olabilir arkadaşlar 26 ocakta lightlordun yazdığı bu mesajda yakın zamanda tekrar imza kampanyasını başlatmayı düşündüğünü söylemiş herhalde tekrar bitvest kampanyasına katılacak arkadaşlara duyurulur benim bu kampanya devam ederse ben düşünmüyorum haftalık 60 mesaj nasıl yazıyormuşuz öyle ya
bu 20 mesaj cennet cennet
İmzayı aynı arkadaş yönetirse eğer ben katılırım. İmzadan çıkarken , eğer imza devam ederse hakkımız saklı kalacak mı diye sormuştum. Kesinlikle evet gibi cevaplar vermişti.
Tabi o devam ederse yönetmeye.
Benim gibi rütbe için bitvest bulunmaz nimet ama bende Sr ve üst olsam başka imzalara bakardım.
Sizinde dediginiz gibi haftalık 60 post atmak zor. Ha atmak zorunda mıyız değiliz tabi ama işin içinde BTc olduğu için ben dahil çoğu kimse atıyor. İster istemez vakitte alıyor.