Pages:
Author

Topic: İmzaya Reklam Alarak Para Kazanma Olayı Nedir - page 22. (Read 137314 times)

hero member
Activity: 969
Merit: 1000
şu çocuğun açtığı konu ana konu oldu ya  Cheesy
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
arkadaşlar konu dağılıyor ama bu son postum olsun, hesabımı satmayı düşünmüyorum, ingilizcem iyi değil, local dışı postum sınırlı, fazla vaktim yok,  bana önerebileceğiniz daha iyi bir teklif varsa açığım, bu şartlarda benim göremediğim ama sizin gördüğünüz bir yöntem varsa deneyelim hep birlikte, söz gelirin bir kısmınıda forumda dağıtıcam, allaha şükür iyi bir işim ve türkiye standartlarına göre  ortalama üstü bir gelirim var , burdan gelecek paraya ihtiyacım yok, benim için bir eğlence aracı, 3-5 bişey kazanınca daha eğlenceli oluyor tabi,  benden vizyonu geniş arkadaşların önerilerini her zaman dinlerim  Smiley

hero member
Activity: 490
Merit: 500
Piyasada post atmadığı halde trink para alan legendary hesaplar var ve siz legend hesapla para kazanamıyorsunuz...

2 Full Member hesabıyla daha çok para kazananları tanıyorum. Vizyon meselesi, eldeki ürünü nasıl kullanabildiğin kazancına yansıyor.
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
Piyasada post atmadığı halde trink para alan legendary hesaplar var ve siz legend hesapla para kazanamıyorsunuz...
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
yobit hemen ödüyor, gözüme kestirdiğim yeni bir kampanya çıkarsa geçebilirim, orda ödemeyi beklemem lazım yada attığım postlar boşa gidecek
birde alt sınır var orda, bu aralar biraz foruma daha az vakit ayırcam muhtemelen.

Yerinizde olsam hala para ediyorken hesabı satardım. Legendaryler artmaya başladı yakında onların fiyatları da çok düşecek.
İngilizce yazabilseydiniz en kral kampanyaya girerdiniz ama local olarak pek seçeneğiniz yok.
legendary
daha iyi bir önerin varsa tekliflere açığım.
bir ara ingilizce post atabilecek birine kiralamayı düşündüm. sonra vazgeçtim.

Haftalık 35 post ve altında atıyorsan niye Secondstrade'e girmiyorsun ki? Yobit ile aralarında 2 kattan fazla fark var.

yobit hemen ödüyor, gözüme kestirdiğim yeni bir kampanya çıkarsa geçebilirim, orda ödemeyi beklemem lazım yada attığım postlar boşa gidecek
birde alt sınır var orda, bu aralar biraz foruma daha az vakit ayırcam muhtemelen.
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020

Haftalık 35 post ve altında atıyorsan niye Secondstrade'e girmiyorsun ki? Yobit ile aralarında 2 kattan fazla fark var.
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
Hero member olarak hangisine girmeliyim, öneriniz var mı?

legendary
ben hala düzgün bi tane bulamadım

Sceondsdtrade var, başka kampanya yok. Ben de ona girdim bugün.

biraz bakındım, doğrı dürüst türkçe kabul eden kampanya bulamadım. akmasada damlar yobite giridk bakalım

Legendary olarak Yobit'e girmek neyin kafasıdır ya? Cheesy

şunun kafası, locali kabul eden minumum post sınırı olmayan, koşulları kolay bir kampanya olduğu için girdim. eskisi kadar forumu takip etmiyorum. ingilizce post sayım çok az. o yüzden yobitteyim.
bu arada hesabı satıp 10 hesap alıp msj kasacak vaktim yok.

sr. member
Çok post atıyorsa yobit gayet mantıklı. Günde 20 posta kadar ödeme yapıyorlar. Hesaba vurduğunda hepsinden karlı.

Çok post atıyorsa Legendary hesabını satıp o paraya 10 tane hatta daha fazla Senior hesap alabilir. Hepsini Secondstrade'e soksa bile haftada 350 mesaj kapasitesi olur. Yobitte tek hesap düşünülünce günde 20'den haftada 140 mesaj oluyor. Ya yanlış hesap yapıyorsunuz, ya bu işi bilmiyorsunuz. Sonuç olarak aynı post sayısına daha fazla kazanmak varken Yobit'e girerek karlılığınızı düşürüyorsunuz.
full member
Activity: 168
Merit: 100

biraz bakındım, doğrı dürüst türkçe kabul eden kampanya bulamadım. akmasada damlar yobite giridk bakalım

Çok post atıyorsa yobit gayet mantıklı. Günde 20 posta kadar ödeme yapıyorlar. Hesaba vurduğunda hepsinden karlı.
hero member
Activity: 490

Sceondsdtrade var, başka kampanya yok. Ben de ona girdim bugün.

sr. member
Activity: 302
legendary
hero member
Activity: 739
Herkes Secondstrade'e girmiş, yakında onlar da alımları kapatır. Bitmixer'in verdiği oranların neredeyse yarısına düşecek verdikleri, sürekli düşürüyorlar. Şu anda halihazırda Bitmixer'e bağlı hesap satın alıp mesaj yazmak daha avantajlı aslında. Elinde secondstrade Legendary olacağına Bitmixer Full olsun getirisi daha çok.
sr. member
ben tam olarak anlayamadım detaylı bir açıklama yapabilirseniz sevinirim.

30 activity olup Jr. Member olana kadar forumu oku sonra Secondstrade imza kampanyasına gir.
30 activity olana kadar nasıl girileceğini öğrenirsin zaten. Wink
newbie
Activity: 3
Merit: 0
Arkadaslar forumda Öyle birşey Duymuştumda Onunla Ilgılı Bır Konu Goremedım Biraz Anlatabılcek Olan Varmı Şöyle Duymustum Freebtc veren sitelerle ugrasıyorum dıye konu acmıstım da biri demıstı onlarla ugrasıcana 2 ay bekle imzana reklam alırsın onlardan daha cok kazanırsın demıştı tam olarak nedir bu imza mevzusu

Moderatör Notu: İmza kampanyalarının detaylı incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.

ben tam olarak anlayamadım detaylı bir açıklama yapabilirseniz sevinirim.
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
Secondstrade bu hafta Member ve Full Member ratelerini yine düşürdü. Artık fiyat yükselmese de katılımcı arttığı için düzenli olarak rateleri indiriyorlar.
sr. member
Daha uygun bir kampanya bulamadığım için Secondstrade'e geçtim. Hakkımızda hayırlısı olsun diyelim. Smiley
legendary
Activity: 952
Merit: 1000
Of of! Daha 18 aktivite ile olayin basindayim ben

42 yazıyor aktivitiniz. Nasıl 18 oluyor? Bu arada yeni gördüm bu imza bitcoin kazanmayı. Forumu sıkı takip etmek gerekiyor bakalım ne cevherlere rast gelecegiz. benim üyelik yükselirse enazdan damlasın köşede fenamı olur canım Smiley birde diğer forumlarda da böyle para kazanılıyor mu?
18 yazdiktan sonra 42 oldu. Hatta bu mesajdan sonra da 43 olabilir;-)

3 activity dönemi mesaj yazarsanız 42 activity olur, sıradaki döneme kadar 42'yi geçmeyecek.
Başka forumlarda imza bölümü bu kadar değerli olmadığı için para kazanma olayı olduğunu sanmıyorum. Burası Bitcoin forumu ve Bitcoin ile iş yapan şirketler reklam veriyor. Bunu doğru hedef kitleye ulaşmak için yapıyorlar.
Benim imzamda FortuneJack reklamı var, FortuneJack Bitcoin ile anonim kalarak oyun oynayabileceğiniz bir site. Ne kadar üye çekerlerse o kadar işlem hacmi yaratırlar. Bu reklam giderleri onları çok etkilemez. Yani burada karşılıklı kazançtan bahsediyoruz.
Pages:
Jump to: