Pages:
Author

Topic: İmzaya Reklam Alarak Para Kazanma Olayı Nedir - page 25. (Read 137314 times)

legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Lokal forumlara yazılan postları kabul eden kampanyalar, bizim Türkçe bölümünün konu dışı kısmı mesajları kabul ediyorlar mı?
Galiba ediyorlar, ben konudışında sürekli yazıyorum fakat copy paste ya da spam yapmamaya dikkat ediyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
full member
Activity: 238
Merit: 100
Lokal forumlara yazılan postları kabul eden kampanyalar, bizim Türkçe bölümünün konu dışı kısmı mesajları kabul ediyorlar mı?
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
spam yapmadanda 50 post kasilir benim fikrim

"spam yapmadan" "post kasmak" mümkün değil benim fikrim.

-Post kasma terimini kullanan kimsenin spam yapmadan mesaj yazabileceğini sanmıyorum.
Tam olarak mümkün değil demek pek doğru olmaz. Konular çok olur. Arkadaşı ilgilendiren bir olay hiç anlamadan bir bakar 50 post olmuş da geçmiş bile. Ama tabi zor ama imkansız değil.
hero member
Activity: 739
Merit: 500

"spam yapmadan" "post kasmak" mümkün değil benim fikrim.

-Post kasma terimini kullanan kimsenin spam yapmadan mesaj yazabileceğini sanmıyorum.
full member
Activity: 398
Merit: 118
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
Ben yobit imza kampanyasına girdim. Bakalım ne kadar kazanacağız.

aynen. bende aynı firmaya girdim. ben işin hobisindeyim.  yeni şeyler öğrenmek güzel.
full member
Activity: 140
Ben yobit imza kampanyasına girdim. Bakalım ne kadar kazanacağız.
sr. member
Activity: 574
Merit: 252
İngillizce kumar yazanlar için güzel kampanyalar var post başı ödeyen.
Günde 2-3 maç tahmini yazın; şu sakat bu cezalı vs diyin (doğru olsun tabi dedikleriniz) post başı iyi ödeme alırsınız.
hero member
E-coin Member ve Full Member için pay-per-post kampanyasını açmış ama şartlar ve oranlar çok kötü. Secondstrade ve Bitmixer çok daha iyi kalıyor onun yanında.
hero member
Activity: 938
Merit: 1000
Bugün itibarı ile hero member olmuşum Smiley
Bitmixer'de hero ile full member aynı oranda kazandığı için bitmixerde kalmak çok mantıklı değil gibi
Lokal forumları da kabul eden bir kampanya önerisi olan var mı?
legendary
Vaktim yok diğer kampanyaları takip edecek. Sadece ilk bitmier i deneme amaçlı girdim. Arada tek tük international foruma yazıyorum ama ordayı da takip edecek vaktim yok bugunler. Sen olsan vaktin olsa hangi kampanya ya girerdin?

Ben fix rateli kampanyalardan birine girerdim. O zamanki mesaj kalitesiyle hepsine girmek mümkündü. Şimdi son sayfaya bakınca %90 local post görecekleri için kabul etmezler.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Doublebot kampanyasında escrow yok gördüğüm kadarıyla.
Zaten bir kampanyadaysanız macera aramanızı önermem.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
İngilizce seviyeniz nedir?
Ona göre kampanya seçmeniz gerekir..
Lokal takılacaksanız mevcut kampanyanız yeterli gibi..

beginner in biraz üstü. çok hakim değilim ingilizceye ama derdimi basit cümleler le anlatırım.
full member
Activity: 168
İngilizce seviyeniz nedir?
Ona göre kampanya seçmeniz gerekir..
Lokal takılacaksanız mevcut kampanyanız yeterli gibi..
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Hero olsam kaçırmazdım. Bu arada ingilizce forumda bir konuya denk geldim ama bazı üyeler scam alert falan yapmışlar tam çözemedim güzel miktarda ödeme vaad etmiş ama?
https://bitcointalksearch.org/topic/doublebot-signature-campaign-high-payments-1275755

Bu hesabın satıldıktan sonra localde harcanıp gitmesine üzülüyorum. Keşke ben alsaydım. Satılmadan önce mükemmel post kalitesi vardı, istediği her fix kampanyaya girerdi. Post başı 0.003 BTC'ye kadar ödeme alabilirdi. Şimdi 0.0007 BTC için Bitmixer'de harcanıyor, yazık.

Vaktim yok diğer kampanyaları takip edecek. Sadece ilk bitmier i deneme amaçlı girdim. Arada tek tük international foruma yazıyorum ama ordayı da takip edecek vaktim yok bugunler. Sen olsan vaktin olsa hangi kampanya ya girerdin?
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
şuan için benim katılabileceğim bir imzaya reklam varmı ve nasıl katılabilirim buna biri bana yardımcı olabilirmi?

Newbieler için 777coin var ama verdiği paraya değmez. Siz en iyisi 10 mesaj daha atıp 30 mesaj olduğunuzda Secondstrade kampanyasına girin.

kampanyaya katılmak için nasıl bir yol izlicem secondstrade ye mesaj falan mı atıcam?
secondstrade kampanyasına şurdan katılıyorsunuz fakat şuan rütbeniz imza kampanyaları için yeterli değil dişe dokunur bişeyler için en az member rütbesine gelmeniz lazım.
https://bitcointalksearch.org/topic/secondstradecom-signature-campaignupto000017post-907271
legendary
Activity: 1036
şuan için benim katılabileceğim bir imzaya reklam varmı ve nasıl katılabilirim buna biri bana yardımcı olabilirmi?

Newbieler için 777coin var ama verdiği paraya değmez. Siz en iyisi 10 mesaj daha atıp 30 mesaj olduğunuzda Secondstrade kampanyasına girin.

kampanyaya katılmak için nasıl bir yol izlicem secondstrade ye mesaj falan mı atıcam?
hero member

legendary
Activity: 1036
legendary
Hero olsam kaçırmazdım. Bu arada ingilizce forumda bir konuya denk geldim ama bazı üyeler scam alert falan yapmışlar tam çözemedim güzel miktarda ödeme vaad etmiş ama?
https://bitcointalksearch.org/topic/doublebot-signature-campaign-high-payments-1275755

Bu hesabın satıldıktan sonra localde harcanıp gitmesine üzülüyorum. Keşke ben alsaydım. Satılmadan önce mükemmel post kalitesi vardı, istediği her fix kampanyaya girerdi. Post başı 0.003 BTC'ye kadar ödeme alabilirdi. Şimdi 0.0007 BTC için Bitmixer'de harcanıyor, yazık.
Pages:
Jump to: