Pages:
Author

Topic: İmzaya Reklam Alarak Para Kazanma Olayı Nedir - page 28. (Read 137314 times)

hero member
Activity: 938
Merit: 1000
Secondstrade kampanyası maksimum post limitini 50'den 40'a düşürdü. Bu haftadan itibaren 40. mesajdan sonraki mesajlarınız için ödeme alamayacaksınız.

Türkçe kısma yazılan mesajların sayıldığı nadir kampanyalardan
Türk üyeler için kötü bir gelişme olmuş
Ama forumda mesaj kirliliğini önlemek açısından alınan bir karar..
hero member
Activity: 739
Merit: 500
Secondstrade kampanyası maksimum post limitini 50'den 40'a düşürdü. Bu haftadan itibaren 40. mesajdan sonraki mesajlarınız için ödeme alamayacaksınız.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Pazartesi bitmixera gecmeyi planliyordum. Suya dustu. Btc fiyati sabitlendi aslinda ve cok yukseklerde degil neden fiyatlari dusuruyorlarki

Bitmixer hala post başı sabit 0.0007 BTC veriyor. Fiyatı düşürmediler, bazı üyeler yeni üye alımının kapanmasını buna bağladı. Tamamen spekülasyon.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Pazartesi bitmixera gecmeyi planliyordum. Suya dustu. Btc fiyati sabitlendi aslinda ve cok yukseklerde degil neden fiyatlari dusuruyorlarki
hero member
Benim imza kampanyası güzeldi aslında ama ödemeleri yarı yarıya düşürdüler o yüzden çıktım mixer'e geri döndüm.

Bitmixer yeni üyelere kapandı. Kampanyaya giren son üyelerden olabilirsiniz.

Yüksek ranke ulaşacak üyeler için kötü haber
hem düzeli ödemesi, hem yüksek fiyatları ile cazip bir kampanyaydı..

Bit-x fiyatları aşağı çekince , bitmixer de fiyatları aşağı çekecektir muhtemelen. Kampanyada değişiklik olunca yeni alımları durduruyorlarmış.

o zaman sadece potansiyel üyelere değil mevcut üyeler için de kötü haber..
sr. member
Activity: 412
Merit: 251
Benim imza kampanyası güzeldi aslında ama ödemeleri yarı yarıya düşürdüler o yüzden çıktım mixer'e geri döndüm.

Bit-x fiyatları aşağı çekince , bitmixer de fiyatları aşağı çekecektir muhtemelen. Kampanyada değişiklik olunca yeni alımları durduruyorlarmış.
hero member

legendary
Activity: 952

legendary
Activity: 1554
hero member
Fortunejack diğerlerinden iyi bence 2 haftalık ödeme de aldım ama nedense cüzdanıma çekemeden bitiriyorum sitede parayı Smiley

Bitmixerden önce kısa bir dönem ben de fotunejack kampanyasında bulundum bir kaç ay
ve dediğiniz gibi genelde yattığı gün bitirdim tüm geleni
zaten adamların direk ödemeyip site üzerinden yatırmasının sebebi de bu Wink
legendary
Activity: 809
Fortunejack diğerlerinden iyi bence 2 haftalık ödeme de aldım ama nedense cüzdanıma çekemeden bitiriyorum sitede parayı Smiley
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
bitmixerın ödemesi bence çok iyi ama insanı dürtüyor sürekli mesaj attırma isteği doğuruyor haftalık 50 limiti var gerçi o frenletiyor insanı ama bu rate ile full member için bence mükemmel bir kampanya.
hero member
Activity: 644
Merit: 501
bende dün yobit e katıldım 100k satoshi veriyor ne işe yara göreceğiz
Biz Sr üyelikle 100k sat alamıyoruz sen yobit'ten nasıl alıyorsun o miktarı? Grin
Yoksa günde 20 post için kazanabileceğin tutar mı o?
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
İmza kampanyası gelir kapısı değildir. Sağa sola saçma sapan mesajlar atma. Yoksa banlanman uzun sürmez, haberin olsun.
member
Activity: 97
Merit: 10
hero member
Activity: 644
Merit: 501
Bitmixer kullanın kafanız rahat olsun. Diğer kampanyalar ödeme miktarını düşürdüler, btc fiyatı arttı diye...
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
Türkçe kabul eden kampanyalar hangileri yobit dışında

Secondstrade var member için. Full memberdan itibaren Bitmixer var. Fixed olarak Bitstarz var.

Bitstrarz dolu
şu an girmek kolay değil malesef Smiley

Bitstarz gibi fixed ve iyi ödeme yapan kampanyalar kısa sürede doluyor. Bu yüzden globaldeki servisler kısmını iyi takip etmek gerekiyor. Bitstarz genel olarak her ayın 2'sinde yeni üyeliklere açılıyor ve 1 saat dolmadan boş yer kalmıyor.
full member
Activity: 168
Merit: 100

Secondstrade var member için. Full memberdan itibaren Bitmixer var. Fixed olarak Bitstarz var.

Bitstrarz dolu
şu an girmek kolay değil malesef Smiley
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077

full member
Activity: 294
Merit: 100
Pages:
Jump to: