Pages:
Author

Topic: İmzaya Reklam Alarak Para Kazanma Olayı Nedir - page 38. (Read 137314 times)

sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Bonus Claim Url: http://betonline.wager.bz
yobiti seviyorum şuanda  Grin maksimum 20 mesaj ve günlük ödeme  Smiley 3-4 saatte aslında diyelim günlük bile değil. daha ne olsun  Roll Eyes
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Junior olmama ramak kaldı olur olmaz direk coinomatta geçicem 777coin de herhangi bir sistem yok saydımı saymadımı göremiyosun da çok uyuz ^^
legendary
Activity: 1445
Merit: 1000
Ben bir süredir Bitmixer reklamını kullanıyorum çünkü çok fazla internet erişimim yok şu anda, minimum mesaj sınırı yok Bitmixer'da, o açıdan iyi.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Uygun bir fixed kampanya bulamadığım için Coinoindex'e geçtim. Bitmixer'den sonra artan rate ile daha çok BTC biriktirebilirim.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
dostlar bu newbie uyelerin reklam alması nasıl oluyor? bazı kampanyalarda newbie lere de az da olsa imza için odeme yapıldığı yazıyor?nasıl olduğunu bilseydik baştan başlardık.

Newbie ye 777coinin bi kampanyası vardı 0.000045 mi ne veriyordu. Az ama BTC BTC dir sonuçta Smiley

Mesaj başı 3 kuruş. İlk 15 mesajda iki mesaj arası 6 dakika beklemek gerekiyor, sonraki 15 mesajda 3 dakika.
30 mesaj atmak için harcanan süre 135 dakika. Kazanç 90 kuruş.

Full Member bir hesabın attığı mesaj başı getiri 56 kuruş.
Senior Member bir hesabın attığı mesaj başı getiri 81 kuruş.
sr. member
Activity: 336
dostlar bu newbie uyelerin reklam alması nasıl oluyor? bazı kampanyalarda newbie lere de az da olsa imza için odeme yapıldığı yazıyor?nasıl olduğunu bilseydik baştan başlardık.

Newbie ye 777coinin bi kampanyası vardı 0.000045 mi ne veriyordu. Az ama BTC BTC dir sonuçta Smiley
legendary

Newbie imzaları reklam yapmak için uygun değil. Link bile koyamıyorlar. Ödemeleri de çok az bu yüzden. Uğraştığınıza değmez.

"Newbie: No styling (including links) allowed. Max 50 characters."
hero member
Activity: 784
Merit: 500
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
bitmixer coinomat falan bunların kuralları var mı mesela turkish bölümüne yazmayı kabul ediyor mu?

her kampanyanın kendine özgü kuralları var, bu iki kampanyada türkçe bölümünde atılan postları kabul ediyor ,  en az 75 karakter olmak zorunda postlar , her ikiside bot kullanıyor, ödemeleri haftalık ,  birde coinomatta ödeme  almak için  minumun 20 post atman gerekiyor, kabaca özellikleri bunlar , ayrıntı olarak ingilizce servisler  sayfasında kampanyanın başlığında bulabilirsin
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
bitmixer coinomat falan bunların kuralları var mı mesela turkish bölümüne yazmayı kabul ediyor mu?
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Sr. olduğum için yarın Bitmixer ödemesi gelince imzayı değiştireceğim. Bildiğiniz güzel bir fixed kampanya var mı? Baktıklarımın hepsi dolmuş. Fixed kampanya bulamazsam Coinoindexe girmeyi düşünüyorum.
sr. member
Activity: 448
Coinomat Member rankı için çok düşük ücret veriyor. Full Member olduğumda Bitmixer'a geçmeyi düşünüyorum. En azından aldığım btc yazdığıma değer.

Dediğimi yaptım ve ödemeyi aldıktan sonra Bitmixere geçtim. Oranları Full Member için oldukça iyi.
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
Bitmixer e baktımda haftalık max 0.035 ödeme yapıyor coinomat ise max 0.05 şuanda coino daha iyi bence.
ha çok bilmişlik yapmak istemem tabiki. sadece okudğumu söylüyorum

İnsan yazmadan önce hesap yapar.

Coinomat Full Memberlar için post başı 0.0004 veriyor, Bitmixer 0.0007.
Yani 50 mesaja Coinomat 0.02 verdi, Bitmixer ise 0.035 BTC.
Coinomat haftalık maksimum 100 mesaj sınırı var, 100 atarsak bile 0.04 BTC verecek.

Hangisi daha iyiymiş?

Hacı sen şimdi bana diyorsunki multi üyelik aç. ben yokum o işte bu hesabımı kaybedemem Smiley
Multi üyelik forum kurallarında yasaklanan bir şey değil. Sadece ban yenildiğinde multi üyeliklerden Meta dışına post atmak yasak. Oraya da sadece "neden banlandım", "özür dilerim bi daha yapmicam hesabımı açın" vs yazmak serbest.
sr. member
Bitmixer e baktımda haftalık max 0.035 ödeme yapıyor coinomat ise max 0.05 şuanda coino daha iyi bence.

Coinomat haftalık maksimum 100 mesaj sınırı var, 100 atarsak bile 0.04 BTC verecek.

Hangisi daha iyiymiş?

Hacı sen şimdi bana diyorsunki multi üyelik aç. ben yokum o işte bu hesabımı kaybedemem Smiley
sr. member
Activity: 448
Coinomat Member rankı için çok düşük ücret veriyor. Full Member olduğumda Bitmixer'a geçmeyi düşünüyorum. En azından aldığım btc yazdığıma değer.
hero member
Activity: 490
Rollin.io doluymuş, Bitbingo'ya gireyim dedim. Carra denen eleman postlarımı beğenmedi, kendini ne sanıyorsa. Cheesy
Coinoindex'e girdim, iyi görünüyor. Hem local sayıyor hem saçma sapan kampanya yöneticileri yok.

O çocuğu gözüm hiç tutmamıştı. Yöneticilik yaptığı kampanyalara kendi alt hesaplarını koyuyor, aynı H&conun yaptığı gibi. Wink
legendary
Rollin.io doluymuş, Bitbingo'ya gireyim dedim. Carra denen eleman postlarımı beğenmedi, kendini ne sanıyorsa. Cheesy
Coinoindex'e girdim, iyi görünüyor. Hem local sayıyor hem saçma sapan kampanya yöneticileri yok.
hero member
Activity: 490

Hangisi daha iyiymiş?
legendary
Activity: 980
Merit: 1011
Çok post atıyorsanız tabikide öyle fakat benm durumum belli olmuyor. 20 postu geçemeyebilirimde. Maximum 200 postta atılabilir. Bu forumdaki hareketlilik ve bilgiye bağlı. 100 post atarım derseniz coinomat tam sizlik.
sr. member
Pages:
Jump to: