Pages:
Author

Topic: İmzaya Reklam Alarak Para Kazanma Olayı Nedir - page 39. (Read 137314 times)

legendary
Activity: 980
Merit: 1011
Coinomat ödemesiyle ilgli birşeye bakarken kafam karıştı bir sorum olucak. Bitmixer local kabul ediyormuydu ?

Evet tabi ki kabul ediyor. Türkçe forumunda Bitmixer kullanan çok üye var fark etmediniz mi?
Tabiki farkındayım fakat herkezin benm kadar cahil olmadığınında farkındayım Smiley. Teşekkürler.
hero member
Activity: 490
Merit: 500
Coinomat ödemesiyle ilgli birşeye bakarken kafam karıştı bir sorum olucak. Bitmixer local kabul ediyormuydu ?

Evet tabi ki kabul ediyor. Türkçe forumunda Bitmixer kullanan çok üye var fark etmediniz mi?
legendary
hero member
Activity: 698
Free Speech is the most important thing.
Ben de bugün Coinomata geçtim. Daha doğrusu Coinoindexe. Coinomata göre 1.5 kat daha fazla veriyor.
legendary
Merhaba arkadaşlar postuma ilk defa reklam aldım da sadece ingilizce forumlarında mı geçerli bu sistem acaba ?
Coinomat local kabul ediyor hocam sorun yok. Postlarda 75 karakter sınırı ve haftalık minimum 20 post kuralı var.

Teşekkürler bilgilendirdiğin için. Peki BTC yi nezaman yatırıyorlar acaba ? Yani belirli bir saati varmı ?

Full Memberlar için Bitmixer Coinomat'tan daha iyi. Bence Bitmixere geç, Senior olunca Coinomata dönersin.
Ödememin yapılmasını bekliyordum. Ödemem yapılmış. Şuandandan itibaren bitmixere devroluyorum hayırlısı bakalım Smiley
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Merhaba arkadaşlar postuma ilk defa reklam aldım da sadece ingilizce forumlarında mı geçerli bu sistem acaba ?
Coinomat local kabul ediyor hocam sorun yok. Postlarda 75 karakter sınırı ve haftalık minimum 20 post kuralı var.

Teşekkürler bilgilendirdiğin için. Peki BTC yi nezaman yatırıyorlar acaba ? Yani belirli bir saati varmı ?

Full Memberlar için Bitmixer Coinomat'tan daha iyi. Bence Bitmixere geç, Senior olunca Coinomata dönersin.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070

ödemeler her pazartesi oluyor coünomatta , ama kesin bir saat yok değişiyor
sr. member
Activity: 336
Merit: 250

legendary
sr. member
Activity: 336
sr. member
Activity: 240
tappapit devam etmiycek sanırım bende bit-starz a geçtim , 2-3 tane boş yer var, geçmek isteyen varsa, ödemeler aylık hero/senior için 0.12 btc veriyor, min 50 posta

Haber verdiğin için teşekkürler. Senior ve Herolar için yer kalmamış. Full Memberlar için 3-4 kişilik yer var.
legendary
tappapit devam etmiycek sanırım bende bit-starz a geçtim , 2-3 tane boş yer var, geçmek isteyen varsa, ödemeler aylık hero/senior için 0.12 btc veriyor, min 50 posta
hero member
Activity: 490
Bitmixere geçtim bu hesap daha önce Bitmixer kullanmış bakalım sorun çıkacak mı. Şimdilik her şey yolunda görünüyor.

https://bitmixer.io/signature.html
Burada signature found ve status active diyorsa sorun yoktur. Bol kazançlar.
sr. member
Activity: 266
Bitmixere geçtim bu hesap daha önce Bitmixer kullanmış bakalım sorun çıkacak mı. Şimdilik her şey yolunda görünüyor.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077

H&co uzamayacak ama belli de olmaz uzayabilir diyor. Bence yeterince üye çekemediler siteye, kampanyayı daha fazla uzatmazlar.
full member
Activity: 210
Merit: 100
tappabit aylık ne kadar kazandırıyor fullmember için
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
tappabit ödemeyi yapmış bugün , ama muhtemelen devam etmiycek gibi duruyor, op öyle bişeyler demiş , lokali kabul eden yeni bir fix ödemeli kampanya bulmamız lazım

Evet banada gelmiş ödeme  Smiley Umarım devam eder bu kampanya ve bu şartlarda .
legendary
tappabit ödemeyi yapmış bugün , ama muhtemelen devam etmiycek gibi duruyor, op öyle bişeyler demiş , lokali kabul eden yeni bir fix ödemeli kampanya bulmamız lazım
Pages:
Jump to: